Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tak to je opravdu síla = opilý cyklista

Recommended Posts

Odesláno

No, borec,ten jí měl jak z praku,ale veselou,jiní by se prali,líbilo se mi,že neklad odpor, no ale zkus si ...opilý-opilá-opilé,trošku to tluče:D

Odesláno

No kdyby ten vychechtánek jel místo toho co tam zůstal tak by mu tak do smíchu nebylo, ale je fakt že media to trošku přehnala.

P.S. nemám rad cyklisty nikdy u nich člověk neví denně vidim cyklisty jak jezděj a některym bych naplacal na prdel a sebral kolo.

Odesláno

Za komunistů byly na silnicích hlídky VB, a kdo jel v noci, tak ho kontrolovali. Jeden den na hlavní, druhý den v zadní ulici. Dnes mi to asi ani nebudete věřit. Nakládačky nedávali.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Za komunistů byly na silnicích hlídky VB,....

A taky fronty na maso. Taky to pamatuju. ;)

(a když jsi chtěl kilo kotlety, tak jsi dostal jen třičtvrtě a k tomu jsi musel vzít ještě ledvinku, protože to nikdo nechtěl a v masně by to zbylo).

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: P607Olda

Za komunistů byly na silnicích hlídky VB,....

A taky fronty na maso. Taky to pamatuju. ;)

(a když jsi chtěl kilo kotlety, tak jsi dostal jen třičtvrtě a k tomu jsi musel vzít ještě ledvinku, protože to nikdo nechtěl a v masně by to zbylo).

To nějak souvisí s hlídkami policie?

Já jsem reagoval na příspěvek orgáčka, \"To nebyl frajer to byl hňup, za komunistů by si ho četníci vzali stranou a dostal by pěknou nákladačku.\"

Tak s tím bitím to tak nebylo.

Kontroly si pamatuji, když jsem jel po setmění na pincku, tak mě kontrolovali každý druhý den. Na cyklisty měli jednoduchý recept - vypustit ventilky a pěšky. Po revoluci nějak zvolnili - kontroly nějak nejsou vidět. Denně se píše o nehodách, ale policie je vidět až u nehody. Kontroly přes den jsou nějaké bezzubé - jestli svítí (ve dne) všechny žárovky. Na nebezpečnou jízdu, a hlavně alkohol, nějak nejsou lidi.

Ale nic, teď je v módě nadávat na staré časy, tak si zanadávej. Taky nebyl hajzlpapír a vložky.

Odesláno

Pomhl by poradny zakon :) Pokial by si nafukal, hned natvrdo na pol roka do basi. A popri tom verejny prace aby si tu basu aj nejak zaplatili.... A to uz by si davali ludia troska vecsi pozor.

A kdybi ne, tak z verejnych praci by sme mali aspom cistejsi mesta :)

Odesláno

ono je to těžký. když jedu na kole, tak piju docela často. je to taky tim, že jsem rád, že nemusim řídit. ne že bych se se opíjel do delíria, normálních pár pivek. a nemyslim si, že bych byl nějak nebezpečnej. věc která mi ale hodně vadí na cyklistech je, že hodně jich jede po silnici, a přitom hned vedle něj je prázdná cyklostezka. tihle mě úplně iritujou, hlavně tim, ak pohrdají úsilím a pěnězma vynaloženýma na pohodlí a bezpečnost. ještě asi před dvěma rokama jsem jezdil na kole denně, i v minus 10, jenom když pršelo tak ne. ale ignorovat cyklostezky a dát svůj život všanc nějakýmu jelitu který mě sejme jenom proto, že nedává pozor nebo že řídí po opici, to se mám aspoň trochu rád. další věc je osvětlení, neosvětlený kolo to je tragédie, proti tomu vlastně nejde nic dělat, kolikrát uhnu na poslední chvíli, a ještě když auto přede mnou ani nehodí blinkr, což je podle vyhlášky povinný, tak je zaděláno na pěkný neštěstí.

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

ono je to těžký. když jedu na kole, tak piju docela často. je to taky tim, že jsem rád, že nemusim řídit. ne že bych se se opíjel do delíria, normálních pár pivek. a nemyslim si, že bych byl nějak nebezpečnej. věc která mi ale hodně vadí na cyklistech je, že hodně jich jede po silnici, a přitom hned vedle něj je prázdná cyklostezka. tihle mě úplně iritujou, hlavně tim, ak pohrdají úsilím a pěnězma vynaloženýma na pohodlí a bezpečnost. ještě asi před dvěma rokama jsem jezdil na kole denně, i v minus 10, jenom když pršelo tak ne. ale ignorovat cyklostezky a dát svůj život všanc nějakýmu jelitu který mě sejme jenom proto, že nedává pozor nebo že řídí po opici, to se mám aspoň trochu rád. další věc je osvětlení, neosvětlený kolo to je tragédie, proti tomu vlastně nejde nic dělat, kolikrát uhnu na poslední chvíli, a ještě když auto přede mnou ani nehodí blinkr, což je podle vyhlášky povinný, tak je zaděláno na pěkný neštěstí.

Tak to máš svatou pravdu! V zákon na to myslí ale někteří řidiči to ani neví, že musí při míjení cyklisty použít ukazovatel směru:( . A když se něco stane, tak to odnese řidič, jelikož měl dle zákona předvídat!! Dobře ue to ukázané ve filmi Slavnosti sněženek, kde byli cyklisté ve ,,veselé\" náladě zastaveni a kola jim byla vypušěna a ventilky zahozeny. :super:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Pomhl by poradny zakon :) Pokial by si nafukal, hned natvrdo na pol roka do basi.

Ale prd zákon. Zákonů máme plný almary a nikdo se v nich nevyzná. Máme i zákon na to, že když šofér nadýchá přes 1 promile, půjde až na 1 rok sedět. A kolik ožralých je denně na silnici? To není v zákonech.

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

U vás jsou cyklostezky, které jsou použitelné a po kterých se někam dostaneš? Tady teda ne.

Odesláno

njn, dokud teenageri budou porad odhazovat nedopalky pred policajtama a ty na to budou koukat, tak nikdy nebudou mit respekt.....

kluk je ubohej a ten mrtvej nebohej..., ale oba to jsou idioti....

Odesláno

dobrej borec, dostal me tou hlaskou, at mu kameramani neslohnou kola... :D:D

ale co se tyka bezpecnosti silnicniho provozu, tak samozrejme na silnici nema co delat!!!

Odesláno

No nevím čemu se divíte. Když se podíváte kolik kol stojí před každou hospodou a nejsou to jenom místní strejcové co jdou na \"jedno\" ale i hromada \"sportovců\" v dresu a kokosce. Já když jedu s kámošema na výlet na kolech tak se taky stavíme na pivo a zase jedeme dál. Ale je fakt, že tyhle notoři co jezdí každý den do hospody na plečkách bez odrazky jsou na opravdu zabití, když jsem bydlel nějaký čas na vesnici kousek za Prahou tak to byl někdy slalom mezi nima.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...