Bloodeye Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Mam novy naraznik a nechcem do nho vrtat, napadlo ma,ze si dam spavit mensiu nalepku ŠPZ,ako to mavaju napr.Aston Martin ale to je na pokutu,ci nie? Alebo ako ju tam mam upevnit,aby som nemusel vrtat do naraznika? Takto je to hrozne velke a zanika krasa toho naraznika Alebo ju dam nabok do jedneho nasavaca ako to maju Alfy? Poradte,dobré víly [upravil dne 2.9.2008 Bloodeye] Citovat
Guest servisman Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 nevim jak ŠPZ ale je už jen RZ a dal bych jak je na modrém.Co tak RZ udělat jako nálepku?? Citovat
MJSytic Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Nálepka?! Není to náhodou zakázaný??? Jsem myslím někde viděl pořad v TV a tam se o tom bavili, že u nás musí být RZ taková, kterou dostaneš na DI a umístěná v podložce k tomu určený Citovat
omegaalfa Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 nálepka je stejne nelegální jako když to tam není vůbec.... já bych si spíš pořídil co nejmenší číslo v US formátu (čož lze) a fláknul to alá AR156 Citovat
Bloodeye Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: omegaalfa nálepka je stejne nelegální jako když to tam není vůbec.... já bych si spíš pořídil co nejmenší číslo v US formátu (čož lze) a fláknul to alá AR156 A da sa to na DI vybavit,taka mensia znacka? No tak nalepku teda vyrabat nebudem,dam to tam asi ako to ma ten modry,len neviem,ako tam tu znacku upevnit bez toho,aby som do toho vrtal a potom na zrazoch ju mozem davat dole:cool: Citovat
omegaalfa Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 my to máme takhle ( typ 115 a 116 jsou menší) http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/D59EB03B-3985-4C7F-BB09-1D36FBBEBA7C/0/regtab.pdf abys to mohl sundat to asi nepude, abys nemusel vrtat tak to přilepit oboustrannou páskou Citovat
pastorek Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Ak sa nemýlim tak v SR platí že predná RZ musí byť v osi vozidla ak to konštrukcia dovoľuje. Zatiaľ jedin výnimka je Alfa 156. Rozmery RZ sú i u nás rôzne ale vždy iba zadné. Predná je vždy rovnaká. Nálepku ani neskúšaj, je to istá cesta k mastnej pokute. Teoreticky je možnosť ju umietniť do tej mriežky pod nárazník. V spodnej časti by už nemusela brániť vzduchu na chladič a nemusíš nič vŕtať. Citovat
marisw Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 znacku fukni do stredu do tej sietovej casti ako hovori pastorek mas odlisný odtien farby na narazniku vzhladom k inym dielom...stopu po znaku resp. vyrez v kapote je prelepeny lepiacou paskou alebo je to len fotomontaz....nejako mi to neladi je to taky typ naraznika ala VW Citovat
čakom Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Pokud tu RZ chceš oddělávat na srazech tak si ji nej do té středové díry na stahovací pásky. Citovat
ThorR Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 No já jsem slyšel, že když si necháš někde potvrdit(ted fakt nevím kde) že na tvém nárazníku není místo na umístění RZ, tak ti vystaví magistrát takovou tu malinkou nalepovací spz na předek, což je úplně legální, ale stojí to cca 5-7 tis a musíš to mít v techničáku. Citovat
Medvěd Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: ThorR No já jsem slyšel, že když si necháš někde potvrdit(ted fakt nevím kde) že na tvém nárazníku není místo na umístění RZ, tak ti vystaví magistrát takovou tu malinkou nalepovací spz na předek, což je úplně legální, ale stojí to cca 5-7 tis a musíš to mít v techničáku. Taky jsem četl pohádku - třeba tu O červené karkulce nebo O Honzíkovi a Mařence - důvěryhodnost obou je shodná s Tvou reakcí. Samolepka místo RZ být nesmí a je to honorováno poměrně vysokou pokutou. Citovat
ThorR Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Taky jsem četl pohádku - třeba tu O červené karkulce nebo O Honzíkovi a Mařence - důvěryhodnost obou je shodná s Tvou reakcí. Samolepka místo RZ být nesmí a je to honorováno poměrně vysokou pokutou. Tak si nekdy najdi forum kde se pise o dovezenych autech z ameriky treba, tak je to docela bezna zalezitos ze to povoli, u nas musi byt hlavne homologovany naraznik aby nebyl problem s povolenim mensi SPZ Citovat
vix Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 ThoR: A pohádku o tom, že by to povolili na Evropské auto už jsi slyšel. Třeba o jisté 206 ? Bloodeye: Hele, proč na francouzské auto rveš VW nárazník? To ti došel vkus? (nebo ještě nedošel?) Citovat
ThorR Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Co porad mate s tema pohadkama? :myslim:D Ja proste vim, ze kdyz mas homologovanej naraznik a nemas kam umistit SPZ(mysleno ze tam neni misto, ne ze se ti nechce vrtat) tak ti za velkou uplatu vydaji povoleni na malou spz [upravil dne 2.9.2008 ThorR] Citovat
Edison Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Spíš povolej jiné umístění, než SPZ jinou, než je ve vyhláíšce. Citovat
ThorR Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Spíš nejspíš možná atd., doměnky pěkné, ale kdo s tím má nějakou zkušenost? Asi nikdo, tak proto jsem tady napsal jak se to dá řešit, ale v tomto případě to bude asi problém, protože to asi nebude homolog. spoiler Citovat
Edison Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Nad rámec zákonů ouředník nepůjde... Bude těžký ho dokopat k tomu, aby udělal aspoň to, co mu zákon ukládá, natož umožňuje. Citovat
Bloodeye Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: vix ThoR: A pohádku o tom, že by to povolili na Evropské auto už jsi slyšel. Třeba o jisté 206 ? Bloodeye: Hele, proč na francouzské auto rveš VW nárazník? To ti došel vkus? (nebo ještě nedošel?) Ty popleto,vkus mi nedosiel,je to zalezitost na objednavku od fy Racedesign s TUV,ano,inspirovane Golfom gti,ale aspon to nebude mat kazdy druhy na 206ke Na poslednom zraze som sa pomaly ani nevedel dostat na tuning parkovisko,bo si ma kazdy uz pri brane fotil Takze takych co nemame vkus je nas viac Tu SPZku asi dam do toho stredoveho prieduchu,ale neviem,ci nebude vadit,ze tam bude prudit menej vzduchu:myslim ] [upravil dne 5.9.2008 Bloodeye] Citovat
Bloodeye Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr dej si ji za okno , že ti upadla. Za oknom ju nosim uz mesiac :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.