Fusion Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Petr605 - nemam, teda asi mam ale nefungujou... A taky me nefunguje zvukova signalizace zaplych svetel, coz me stve. Obcas to funguje na pravych dverich =/ Citovat
Dress Odesláno 5. duben 2004 Odesláno 5. duben 2004 Ta oranžová kontrolka úplně vlevo je kontrolka \"sportovního\" režimu A ten levý budík je při zapnutém motoru ukazatel teploty oleje a jen při zapnutém zapalování bez motoru ukazuje stav hladiny oleje (sem čerstvě po výměně tak mám 100% ) Citovat
Spec Odesláno 5. duben 2004 Autor Odesláno 5. duben 2004 Napsán autorem Fusion Aha... to je totiz uplne jinak nez to mam ja... Ja mam vlevo budik na benzin. Ty tri oranzovy kontrolky jsem nikdy nevidel =/ Divny je, ze otackomer a tachec nejsou na nule, ja to mam uplne stejne. Mate to tak vsichni? Tak to jsi na tom stejne jako moje SRi Taky mam tu pristrojovku a kontrolky uplne jinak a uplne jiny Citovat
Fusion Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 O vikendu sem byl u kamose na chate a po par pivech a s dojmem ze bude asi vybita baterka (nemeli jsme kde pustit hudbu tak volba padla na moje auto). Pak me napadlo to trochu turovat (ma to brutalni zvuk protoze mam diru ve vyfuku) a pri nejakych 3000 otackach se zaclo hulit z vyfuku =/ a to docela dost. Prej muzou byt trochu vychozeny pistni krouzky.. pri normalnim jezdeni to nedela. Neznate nejakou lecbu? Tedy jinou nez vymenu pist. krouzku... Jo a mimochodem je super poslouchat hudbu, popijet pivinka a sedet na strese s nohama v sibru, pokud to telesna vaha umoznuje =) Citovat
Fusion Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Ted sem se dival na fotky a mam dojem ze dress ma stejny radio jako ja. Dress - je to Sony? oznaceni neznam ale je to dobry radio... Petr605 ma stejny kridlo na kufru jako ja =) Citovat
Dress Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Napsán autorem Fusion Ted sem se dival na fotky a mam dojem ze dress ma stejny radio jako ja. Dress - je to Sony? oznaceni neznam ale je to dobry radio... Petr605 ma stejny kridlo na kufru jako ja =) nene sony to není je to pioneer KEH-P6900r+cd měnič+6x repro Citovat
Dydzej Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 A diky k.malikovi jsou pochybnosti o vyznamu kontrolek na palubce pryc! Citovat
k.malik Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 A diky k.malikovi jsou pochybnosti o vyznamu kontrolek na palubce pryc! To jsem rad Citovat
k.malik Odesláno 7. srpen 2005 Odesláno 7. srpen 2005 Problem Po vymene oleje(Penthosin 5w-40) mi po nastartovani sviti kontrolka mazani a take ABS (to nechapu) asi tak 3min., pak zhasnou a je vse OK. Je to vzdy po delsim stani. Citovat
Spec Odesláno 7. srpen 2005 Autor Odesláno 7. srpen 2005 Neni ho tam málo? nebo nemaže nějak divně? Jinak netušim... Citovat
Petr605 Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 A byl tam 5W40 i před tím? To ABS taky nechápu - nejdřív bych asi omrknul čidla u kol. Citovat
k.malik Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Hojky Petr605, samozrejme davam porad stejny olej (plna syntetika). Citovat
rimmer Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 jestli mas TD, tak predepsany je 10W40 ... lepsim olejem motoru nepomuzes...ale to jen tak bokem... Citovat
k.malik Odesláno 15. srpen 2005 Odesláno 15. srpen 2005 No tak jsem za bl*ce, uz jsem na to prisel. V prodejne jsem si objednal olej Penthosin 5W40 (je tam davan odedavna) a kdyz jsem ho platil, tak jsem se ani nepodival, abych zjistil ze je to 5W 50. No ale co ted nefim kua. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.