Spec Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Zdravim, chtel jsem se zeptat....nemate nekdo zkusenost, ze se pri prudkem zabrzdeni rozsviti kontrolka oleje a STOPka? Je to normalni nebo to muze byt tim, ze se v motoru olej prudce preleje a cidlo to hlasi jako, ze je ho tam malo? A druhej dotaz: kdyz je teplo a kdyz se zahreje po nejake dobe motor, tak mi porad sviti kontrolka tlaku v ABS...nemate nekdo s timhle zkusenost? Diky za rady Citovat
Driver Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 No s tím olejem je to tak jak jsi napsal, při zabrždění se olej přeleje na jednu stranu, mrkni se kolik ho tam je a případně ho dolej. Citovat
rimmer Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Jo..dela to i pri jizde prudky kopec, ostra zatacka, brzdeni a tak. Celkove bys mel dolit, bud budes mit pod hranici rysky, nebo tesne u. Ale na zavadu to neni..aspon se zbavis te kontrolky. Citovat
Dress Odesláno 23. březen 2004 Odesláno 23. březen 2004 Při hodně ostrým brždění se mi to taky stává kontrolka tlaku v ABS? Myslíš tu kontrolku abs, která svítí při zapnutí klíčku kdy se abs testuje? Protože při jízdě by měla značit poruchu a nefunkčnost tohoto systému... Citovat
Spec Odesláno 23. březen 2004 Autor Odesláno 23. březen 2004 Jo, myslim tu oranžovou kontrolku. Přes zimu je to OK, ale když se oteplí, tak se tam asi něco prohřeje víc, změní se rozměry, přestane něco asi těsnit a pak se po chvilce jízdy (právě jen když je venku tak nad 20 stupňů), když se zahřeje motor, rozsvítí. Když zastavim, vypnu motor a znova nastartuju, tak nesvítí, ale po chvilce se zase rozsvítí. Může to bejt tim, že tam něco netěsní? Citovat
Spec Odesláno 23. březen 2004 Autor Odesláno 23. březen 2004 Mimochodem...olej kontroluju pořád. Akorát je tam ta \"trubička\" té měrky nějaká zdeformovaná, tak o ní ta měrka při vysouvání zavadí. Takže občas rozmázne polohu hladiny oleje na té měrce. Ale udělám 10 měření a z toho třeba 3 vyjdou nerozmáznutý a ty jsou vždycky přesně mezi ryskama!!! Trošku mám z toho strach, protože mi jeden motor už odešel a bylo dost drahý to dát dohromady. Citovat
Petr605 Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 Myslis kontrolku hladiny oleje, nebo tlaku oleje? Tlak je ta olejnicka, hladina je neco co se neda popsat, ale asi to ma predstavovat merku oleje a vypada to hodne vzdalene jako velke P. Je spis vlevo, pod tachometrem. Mne se stala po vymene oleje nasledujici vec: po nastartovani asi deset sekund blika kontrolka hladiny. To pred vymenou urcite nedelalo. Oleje je samozrejme dost. Je to normalni? Ale mne se STOPka nerozsveci, ani kdyz prudce brzdim a zatacim. Ale nekdy se takhle rozsviti kontrolka, ze nemam vodu v ostrikovacich. To ji pak musim dolit K tomu ABS: nechal bych to pro jistotu prohlidnout v nejakym slusnym servisu. Nebo na diagnostiku. Brzdy jsou brzdy... Citovat
Spec Odesláno 24. březen 2004 Autor Odesláno 24. březen 2004 Myslim tu olejničku...rozsvítí se vždycky současně se STOPkou.. ale dneska jsem tam trosku oleje dolil, tak uvidíme. Tu závadu s tim ABS budu ještě sledovat až se zase oteplí k 20-ti stupňům a začne to zase svítit. Jinak dík za rady. PS: Ta kontrolka ve tvaru \"skoro P\"...je to určitě hladina oleje? Já myslim, že by to mohla bejt kontrolka brzdových destiček. Na destičkách jsou drátky a kontakty a někde se to musí indikovat. Na hladinu oleje je přece ta mechanická měrka v motoru....ne? [Editován dne 24/3/04 Spec] Citovat
Dress Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 mě ukazuje hladinu oleje přímo budík při zapnutým klíčku, při zapnutí motoru začne ukazovat teplotu oleje ta konvička podle mě znamená porucha mazání což je samozřejmě i nedostatek oleje... a když ti svítí ta kontrolka abs tak brzdy normálně fungují ve stejný síle? případně i zkusit zda to abs funguje mě se jednou stalo že svítila abs kontrolka a brzdy měli velmi slabý účinek, pomohla výměna abs relé Citovat
Fusion Odesláno 24. březen 2004 Odesláno 24. březen 2004 Me to dela taky! Vetsinou to znamena ze bych se mel podivat kolik je tam oleje a dolit (dolivam 1l na 1500km). Ja sem taky doplatil na nedostatek oleje ve forme rozbityho bloku. Proto me ty 2 kontrolky tak znervoznuji. Ten znak =(_) je olej a jestlis myslel \"P\" tvarem, tak mam dojem ze je to cerpadlo benzinu pri staru (ja chvilu cekam jak u zhaveni naftaku / takovej zvyk)... ja tomu rikam sprcha, mozna si to ale pletu. Btw: naskenoval rimmer ten navod? nekde sem to ted cetl... Jo, a vsimli ste si nekdy kontrolky asi 4x4 (predni naprava spojena se zadni) je videt pri urc. uhlu slunecniho svetla... asi pro 405Mi-cka? Jo, a napadla me posledni vec... pro nekoho kdo se vyzna v ekektrice - slo by nejak zapojit svetla tak aby se automaticky zaply v poloze startu? Citovat
Petr605 Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Kontrolka: K tomu rozsveceni svetel: neco vymyslim, udelam a vystavim navod. Taky svitim i v lete a ono se to bude hodit. Citovat
Dress Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Tak tahle kontrolka na mě snad ještě nikdy nezasvítila Citovat
Fusion Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Petr605.. ty svetla by byly super! Dress - a slyslis cerpadlo kdyz das klicek do polohy start? ** http://fusion.wz.cz ** Citovat
Petr605 Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Svetla: uz jsem koukal do schemat a pujde to, ale zjistil jsem strasnou vec: Obvod svetel neni vubec jisteny pojistkami!!!!!! Hruuuza! Jeste se musim kouknout, kam to pripojit (fyzicky), aby montaz byla co nejjednodussi. Citovat
Dydzej Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Napad je to hezky, ale dal bych tam nejake zpozdeni, aby se zaply az po nastartovani, ne uz pri startovani, tam je kazdy amper dobry . Mimochodem auta pro severske krajiny, kde maji sviceni povinne po cely rok, to maji ve standardni vybave. Citovat
Fusion Odesláno 25. březen 2004 Odesláno 25. březen 2004 Petr605 - vono je mozna dobre ze to neni pres pojistky. Pred hodinou sem jel s brachem v jeho 306 (citim se v ni jak v anglicaku) a kdyz mu rupla zarovka v aute na strope tak nefungovali zadny svetla ani blinkry :| Nastesti sebou vozi pojistky protoze ma zkusenosti Citovat
Spec Odesláno 28. březen 2004 Autor Odesláno 28. březen 2004 Napsán autorem Fusion Me to dela taky! Vetsinou to znamena ze bych se mel podivat kolik je tam oleje a dolit (dolivam 1l na 1500km). Ja sem taky doplatil na nedostatek oleje ve forme rozbityho bloku. Proto me ty 2 kontrolky tak znervoznuji. Ten znak =(_) je olej a jestlis myslel \"P\" tvarem, tak mam dojem ze je to cerpadlo benzinu pri staru (ja chvilu cekam jak u zhaveni naftaku / takovej zvyk)... ja tomu rikam sprcha, mozna si to ale pletu. Btw: naskenoval rimmer ten navod? nekde sem to ted cetl... Jo, a vsimli ste si nekdy kontrolky asi 4x4 (predni naprava spojena se zadni) je videt pri urc. uhlu slunecniho svetla... asi pro 405Mi-cka? Jo, a napadla me posledni vec... pro nekoho kdo se vyzna v ekektrice - slo by nejak zapojit svetla tak aby se automaticky zaply v poloze startu? Tak to jsem si nikdy nevšim a ani by mě nenapadlo, že budík ukazuje kolik je tam oleje. Takže jestli to dobře chápu, tak to má ukazovat budík teploty - při otočeném klíčku stav oleje a při běžícím motoru teplotu??? No to se na to teda hned bežim kouknout Citovat
Petr605 Odesláno 28. březen 2004 Odesláno 28. březen 2004 Napsán autorem Dydzej Napad je to hezky, ale dal bych tam nejake zpozdeni, aby se zaply az po nastartovani, ne uz pri startovani, tam je kazdy amper dobry . Mimochodem auta pro severske krajiny, kde maji sviceni povinne po cely rok, to maji ve standardni vybave. Zpozdeni - to se rozumi samo sebou :D:D. Viz samostatny thread... Citovat
Fusion Odesláno 28. březen 2004 Odesláno 28. březen 2004 Spec - ne-e, je tam akorat kontrolka ktera se rozsviti kdyz je tam malo oleje. (sviti par vterin pri startu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.