MatrixChose Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Tak jsem byl ve čtvrtek v 7 ráno za Pe.Trem v práci pro novou spojku, chvilku jsme pokecali a vydal jsem se nazpátek na stavbu. Sjezd z teplický dálnice, stálo se tam a já byl mezi dvěma kamiony a najednou zničeho nic te přede mnou začal couvat. Než jsem se na něco vzmohl už byl ve mně. Začal jsem aspoň troubit (couval stejně nebylo moc kam) a nic až když začal troubit ten kamion za mnou, zastavil. Já jsem vylezl, ten couvající taky. Hned jsem si všiml spadlé RZ, otevřel kapotu a koukal po chladičích a saharách. Ty se zdály býti dobré a kvůli držáku RZ jsem fakt nechtěl nic řešit a navíc na sjezdu všichni troubili, tak říkám dobrý a jedem. Po dojetí na stavbu si táta všiml upadlý mlhovky, který já si bohužel nevšiml ale snad ještě půjde dát dohromady. Citovat
Dundee Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Hmm, tak to nasere, ale naštěstí to vypadá \"jen\" na kosmetiku. Hlavní je, že se nestalo nic horšího;) Ty chladiče raději prohlídni ještě jednou, mě se to vymstilo... Citovat
ozzy56 Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Známá poučka z autoškoly--zařadím zpátečku a podívám se do špíglu--se už nenosí,bohužel.... Citovat
MatrixChose Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Dundee: Jo, naštěstí je to jenom tohle. ozzy1956: nechci ho omlouvat, ale nejspíš mě nemohl vidět Citovat
Dundee Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Kdybys chtěl ten nárazník řešit novym lakem, tak se ozvi;) Citovat
KoudaK Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Taky mi na 309tku nacouvala avie na křižovatce.. :-( Ale jen dva nepatrný škrábance mi zůstaly na kapotě.. Citovat
Honza z Nera Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Tam je to za hustého provozu blbý vždycky a dějou se tam někdy docela divoký věci. Znám to tam dobře, jezdím tudy do práce. Už jsem tam viděl i osobák stlačenej dvěma kamiony . . . nic moc Ale jak se říká: dopadlo to dobře. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Dundee Kdybys chtěl ten nárazník řešit novym lakem, tak se ozvi;) To bych chtěl celý auto, pokud jsi na něj někdy koukal, věděl by jsi proč Jenže to je zatím mimo mý finance a navíc auto ještě splácím. Jinak venek (lak) už neřeším. Jinak ale díky za nabídku Citovat
Dundee Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: MatrixChose To bych chtěl celý auto, pokud jsi na něj někdy koukal, věděl by jsi proč Jenže to je zatím mimo mý finance a navíc auto ještě splácím. Jinak venek (lak) už neřeším. Jinak ale díky za nabídku Jestli narážíš zrovna na tu střechu, tak to by šlo dát do kupy;) Marlinovi jsem udělal slušnou nabídku, ale zatim se nic neděje, tak mám volno:D Kdyžtak po tel. nebo SZ;) Citovat
MatrixChose Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: MatrixChose To bych chtěl celý auto, pokud jsi na něj někdy koukal, věděl by jsi proč Jenže to je zatím mimo mý finance a navíc auto ještě splácím. Jinak venek (lak) už neřeším. Jinak ale díky za nabídku Jestli narážíš zrovna na tu střechu, tak to by šlo dát do kupy;) Marlinovi jsem udělal slušnou nabídku, ale zatim se nic neděje, tak mám volno:D Kdyžtak po tel. nebo SZ;) Tak tu taky, ale i boky, zadek, prostě všude je něco. Holt má za sebou půl mega a dvě větší bouračky (do A a D sloupku) a je to na ní znát Citovat
Medvěd Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Jako člen P - C začínám mít pomalu strach s autem vyjíždět, tyto prázdniny si zřejmě \"štěstěna\" políčila právě na naše řady. Citovat
Marlin Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: MatrixChose To bych chtěl celý auto, pokud jsi na něj někdy koukal, věděl by jsi proč Jenže to je zatím mimo mý finance a navíc auto ještě splácím. Jinak venek (lak) už neřeším. Jinak ale díky za nabídku Jestli narážíš zrovna na tu střechu, tak to by šlo dát do kupy;) Marlinovi jsem udělal slušnou nabídku, ale zatim se nic neděje, tak mám volno:D Kdyžtak po tel. nebo SZ;) nic nedeje jo ja cekma az se mi ozves, ale stejne je to ted pase, protoze mi malinko dosli penize Citovat
MatrixChose Odesláno 29. srpen 2008 Autor Odesláno 29. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr no mohu nabídnout i toto řešení I s tím \"hákenkrojzem\" (nebo jak se to píše)??? Citovat
Fusion Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Byla to určitě jeho vina ale já zásadně stojím buď několik metrů za náklaďákama nebo blízko ale kusem auta tak, aby mě viděl v levým zrcátku, člověk nikdy neví. Nejde jen o couvání ale můžou se mu otevřít vrata, něco vypadne atd. ozzy1956: pokud je někdo na mě namáčklej i v tom malým náklaďáku a stojí uprostřed tak nemám šanci ho vidět. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Fusion To máš pravdu,že mě v špíglu neuvidí,ale když nevidím--necouvám!!!......jezdil jsem s nákl.přes 20 let... A tu první radu by si měli všichni tady zapamatovat---zastavit za nákladakem tak,aby mě viděl v L zrcátku a nelepit se na něj--taky aby byl čas troubit,když se hne dozadu Citovat
Medvěd Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Jo, souhlas - jenže to chce praxi od všech účastníků. Matrix \"jen\" zastavil ve frontě před semtamfórem a nemohl tušit, že ta obluda před ním najednou bude chtít couvat - mimochodem nechápu kam, když dál už je to rovně jen pro 6t. Kamioňák se třeba i koukl do zrcátka, kde viděl další kamion stojící \"dost\" daleko a nedocvaklo mu, že mezi nima může být schovaný 5m dlouhý osobák. Takže z mého pohledu zavinění 90:10 pro kamioňáka. Co dělám u Řebíka, tak nám vozí zboží kamiony a když vidím, jaká z kabiny kolikrát vylezou hovada, začínám spoustu nehod kamionů i tak nějak víc chápat Citovat
MatrixChose Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Jo, já to nepopírám, fakt jsem měl být více vlevo, aby mě viděl v zrcátku a i dále od něj, jen prostě ucpanej sjezd a v tu chvíli by mě to opravdu nenapadlo. Hlavně by mě zajímalo proč couval ten před ním Citovat
Ferry Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 do mne nacouvali na krizovatce policajti ( v uniformach, ale asi se sluzebni oktavkou v civilni barve, vzadu na sedackach nejaky velky krabice ), stali na cervenou jako prvni v rade, ja za nima s odstupem asi 2,5m, kolem nikde nikdo, cekame az padne zelena a policajtovi to bylo asi dlouhy, tak pri cekani zaradil zpatecku a trochu si couvnul ( nepochopim proc, nebo co ho to napadlo - stal pred bilou carou s dobrym vyhledem na semafor, nemel duvod couvat, proste se jen asi nudil ) . nepomohlo ani troubeni, zastavil se az o muj naraznik. vysledek - obtistena pismena moji RZ na narazniku oktavie a muj naraznik od te doby lehce nelicuje pod pravym prednim svetlem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.