Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem byl ve čtvrtek v 7 ráno za Pe.Trem v práci pro novou spojku, chvilku jsme pokecali a vydal jsem se nazpátek na stavbu. Sjezd z teplický dálnice, stálo se tam a já byl mezi dvěma kamiony a najednou zničeho nic te přede mnou začal couvat. Než jsem se na něco vzmohl už byl ve mně. Začal jsem aspoň troubit (couval stejně nebylo moc kam) a nic až když začal troubit ten kamion za mnou, zastavil. Já jsem vylezl, ten couvající taky. Hned jsem si všiml spadlé RZ, otevřel kapotu a koukal po chladičích a saharách. Ty se zdály býti dobré a kvůli držáku RZ jsem fakt nechtěl nic řešit a navíc na sjezdu všichni troubili, tak říkám dobrý a jedem. Po dojetí na stavbu si táta všiml upadlý mlhovky, který já si bohužel nevšiml :( ale snad ještě půjde dát dohromady.

post-0-1410960188434_thumb.jpg

Odesláno

Hmm, tak to nasere, ale naštěstí to vypadá \"jen\" na kosmetiku. Hlavní je, že se nestalo nic horšího;) Ty chladiče raději prohlídni ještě jednou, mě se to vymstilo...

Odesláno

Taky mi na 309tku nacouvala avie na křižovatce.. :-( Ale jen dva nepatrný škrábance mi zůstaly na kapotě..

Odesláno

Tam je to za hustého provozu blbý vždycky a dějou se tam někdy docela divoký věci. Znám to tam dobře, jezdím tudy do práce. Už jsem tam viděl i osobák stlačenej dvěma kamiony . . . nic moc :bojim Ale jak se říká: dopadlo to dobře.

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Kdybys chtěl ten nárazník řešit novym lakem, tak se ozvi;)

To bych chtěl celý auto, pokud jsi na něj někdy koukal, věděl by jsi proč :aut Jenže to je zatím mimo mý finance a navíc auto ještě splácím. Jinak venek (lak) už neřeším. Jinak ale díky za nabídku ;)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

To bych chtěl celý auto, pokud jsi na něj někdy koukal, věděl by jsi proč :aut Jenže to je zatím mimo mý finance a navíc auto ještě splácím. Jinak venek (lak) už neřeším. Jinak ale díky za nabídku ;)

Jestli narážíš zrovna na tu střechu, tak to by šlo dát do kupy;) Marlinovi jsem udělal slušnou nabídku, ale zatim se nic neděje, tak mám volno:D Kdyžtak po tel. nebo SZ;)

Odesláno

Jestli narážíš zrovna na tu střechu, tak to by šlo dát do kupy;) Marlinovi jsem udělal slušnou nabídku, ale zatim se nic neděje, tak mám volno:D Kdyžtak po tel. nebo SZ;)

Tak tu taky, ale i boky, zadek, prostě všude je něco. Holt má za sebou půl mega a dvě větší bouračky (do A a D sloupku) a je to na ní znát

Odesláno

Jako člen P - C začínám mít pomalu strach s autem vyjíždět, tyto prázdniny si zřejmě \"štěstěna\" políčila právě na naše řady.

Odesláno

nic nedeje jo :)

ja cekma az se mi ozves, ale stejne je to ted pase, protoze mi malinko dosli penize :(

Odesláno

Byla to určitě jeho vina ale já zásadně stojím buď několik metrů za náklaďákama nebo blízko ale kusem auta tak, aby mě viděl v levým zrcátku, člověk nikdy neví.

Nejde jen o couvání ale můžou se mu otevřít vrata, něco vypadne atd.

ozzy1956: pokud je někdo na mě namáčklej i v tom malým náklaďáku a stojí uprostřed tak nemám šanci ho vidět.

Odesláno

Fusion

To máš pravdu,že mě v špíglu neuvidí,ale když nevidím--necouvám!!!......jezdil jsem s nákl.přes 20 let...

A tu první radu by si měli všichni tady zapamatovat---zastavit za nákladakem tak,aby mě viděl v L zrcátku a nelepit se na

něj--taky aby byl čas troubit,když se hne dozadu

Odesláno

Jo, souhlas - jenže to chce praxi od všech účastníků.

Matrix \"jen\" zastavil ve frontě před semtamfórem a nemohl tušit, že ta obluda před ním najednou bude chtít couvat - mimochodem nechápu kam, když dál už je to rovně jen pro 6t.

Kamioňák se třeba i koukl do zrcátka, kde viděl další kamion stojící \"dost\" daleko a nedocvaklo mu, že mezi nima může být schovaný 5m dlouhý osobák.

Takže z mého pohledu zavinění 90:10 pro kamioňáka.

Co dělám u Řebíka, tak nám vozí zboží kamiony a když vidím, jaká z kabiny kolikrát vylezou hovada, začínám spoustu nehod kamionů i tak nějak víc chápat

Odesláno

Jo, já to nepopírám, fakt jsem měl být více vlevo, aby mě viděl v zrcátku a i dále od něj, jen prostě ucpanej sjezd a v tu chvíli by mě to opravdu nenapadlo. Hlavně by mě zajímalo proč couval ten před ním :myslim

Odesláno

do mne nacouvali na krizovatce policajti ( v uniformach, ale asi se sluzebni oktavkou v civilni barve, vzadu na sedackach nejaky velky krabice ), stali na cervenou jako prvni v rade, ja za nima s odstupem asi 2,5m, kolem nikde nikdo, cekame az padne zelena a policajtovi to bylo asi dlouhy, tak pri cekani zaradil zpatecku a trochu si couvnul ( nepochopim proc, nebo co ho to napadlo - stal pred bilou carou s dobrym vyhledem na semafor, nemel duvod couvat, proste se jen asi nudil ) . nepomohlo ani troubeni, zastavil se az o muj naraznik. vysledek - obtistena pismena moji RZ na narazniku oktavie a muj naraznik od te doby lehce nelicuje pod pravym prednim svetlem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...