Davidf Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Prosím o radu,jsem donucen koupit sekačku na trávu.Dnes jsem byl byl v Husqarně a nabídli mi sekačku Johnsered http://www.husqvarna-stanek.cz/info/_jonsered/info.php?page=2153cmda Máte někdo zkušenosti s touto značkou?? Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 ahoj, tak predne, na jakou plochu ji potrebujes, a jaka je cena, vykonove jsem si to precetl. obecne husquarna ma velmi dobrou reputaci, ale jonsered neznam Citovat
Davidf Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch ahoj, tak predne, na jakou plochu ji potrebujes, a jaka je cena, vykonove jsem si to precetl. obecne husquarna ma velmi dobrou reputaci, ale jonsered neznam Řekl mi,že za 14,000 kč mi ji prodá ,řekl jsem si strop 15,000.Plocha na sečení je docela velká a není to kanadský trávník .Doteď jsem to sekal křovinořezem,ale je to na dlouho. Citovat
Kurt Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Na značce sekačky není co vymýšlet. I kdyby to byl adihaš, leze to z jedné fabriky, jako jiné \"značky\". Takže pokud nechceš jít do profi stroje (a to za 15 tisíc nechceš) tak jsi našel solidní stroj, s ocelovým šáskem (na hobby sekání lepší, než hliník, ale taky těžší), značkovým motorem, variabilním pojezdem a sběracím košem. Nemám výhrady. Pokud stačí šíře 53cm (zřejmě stačí, ale nevíme, jak velký máš travnatý plácek) tak ji ber. Citovat
Davidf Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Kurt Na značce sekačky není co vymýšlet. I kdyby to byl adihaš, leze to z jedné fabriky, jako jiné \"značky\". Takže pokud nechceš jít do profi stroje (a to za 15 tisíc nechceš) tak jsi našel solidní stroj, s ocelovým šáskem (na hobby sekání lepší, než hliník, ale taky těžší), značkovým motorem, variabilním pojezdem a sběracím košem. Nemám výhrady. Pokud stačí šíře 53cm (zřejmě stačí, ale nevíme, jak velký máš travnatý plácek) tak ji ber. Děkuji za radu to jsem potřeboval vědět.:super:super snad bude sloužit. Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Jak píší ostatní, napiš plochu, kterou budeš sekat. V prodejně by Ti měli nejlépe poradit, jaký typ by byl nejvhodnější. V dnešní době ani na značce nezáleží. Hlavně, aby byl dobrý servis, pokud by došlo k poruše a dostupnost náhr.dílů jako jsou např. nože, kolečka, koše apod.. Podle psaných parametrů je to dobrý. Otázkou zůstává výdrž a kvalita. Citovat
Davidf Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: OK406 Jak píší ostatní, napiš plochu, kterou budeš sekat. V prodejně by Ti měli nejlépe poradit, jaký typ by byl nejvhodnější. V dnešní době ani na značce nezáleží. Hlavně, aby byl dobrý servis, pokud by došlo k poruše a dostupnost náhr.dílů jako jsou např. nože, kolečka, koše apod.. Podle psaných parametrů je to dobrý. Otázkou zůstává výdrž a kvalita. No právě a na to se tu ptám jestli někdo nemá zkušenosti s touhle značkou. Plocha je asi 200m na délku a 50m šířka. [upravil dne 28/8/08 Davidf] Citovat
P607Olda Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 10 000 m2. Vybírej podle doporučení výrobce, na jakou plochu je určená, ať tam nelítáš jak Šmudla. Uvedená plocha Ti při záběru 40 cm (přesahy) a rychlosti 1 m/s bude trvat 7 hodin, přitom ujdeš 25 km. Spokojen? Myslím, že tato sekačka je na tu plochu malá. Dobrý by byl start na pružinu, ale tato sekačka ho zřejmě nemá. [upravil dne 28.8.2008 P607Olda] [upravil dne 28.8.2008 P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Pro zajímavost - zkoušel jsem připoutat sekačku na kůl, aby se provaz namotával a sekačka sama sekala. Funguje to! Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: P607Olda Pro zajímavost - zkoušel jsem připoutat sekačku na kůl, aby se provaz namotával a sekačka sama sekala. Funguje to! k tomu mám jen připomínku , kůl opravdu pořádně zarazit do země , vlastní zkušenost Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 A co nějaký zahradní traktůrek na sekání?? Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Bez srandy najlepšie na to sú 2-3 kozy alebo ovce. Bez námahy a je z toho dvojitý prospech. Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Bez srandy najlepšie na to sú 2-3 kozy alebo ovce. Bez námahy a je z toho dvojitý prospech. Tak to plně souhlasím + sežerou spadané ovoce!!!! A není žádný problém co s posekanou trávou!! Citovat
OK406 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: PnR ale na kazdom kroku hovno.. Snad bobky;) Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Po prvom daždi sa to rozpustí ako výborné hnojivo a máš parádny anglický trávnik. Citovat
Davidf Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: OK406 A co nějaký zahradní traktůrek na sekání?? jo ten by se líbil,ale do 15,000 to mám tak volant a kola :( bych musel prodat peugeota a to ne, raději nechám zarůst. [upravil dne 28/8/08 Davidf] Citovat
bigicek Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 Ty Kráso, ty jsi sekal 10000m2 křovinořezem? já když poseču jen celou zahradu tak mě ruky brnej jak něco. A to mám husquarnu 333R. To je opravdu na malej traktorek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.