Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ahoj, tak predne, na jakou plochu ji potrebujes, a jaka je cena, vykonove jsem si to precetl.

obecne husquarna ma velmi dobrou reputaci, ale jonsered neznam

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ahoj, tak predne, na jakou plochu ji potrebujes, a jaka je cena, vykonove jsem si to precetl.

obecne husquarna ma velmi dobrou reputaci, ale jonsered neznam

Řekl mi,že za 14,000 kč mi ji prodá :myslim,řekl jsem si strop 15,000.Plocha na sečení je docela velká a není to kanadský trávník :( .Doteď jsem to sekal křovinořezem,ale je to na dlouho. :(

Odesláno

Na značce sekačky není co vymýšlet. I kdyby to byl adihaš, leze to z jedné fabriky, jako jiné \"značky\". Takže pokud nechceš jít do profi stroje (a to za 15 tisíc nechceš) tak jsi našel solidní stroj, s ocelovým šáskem (na hobby sekání lepší, než hliník, ale taky těžší), značkovým motorem, variabilním pojezdem a sběracím košem. Nemám výhrady. Pokud stačí šíře 53cm (zřejmě stačí, ale nevíme, jak velký máš travnatý plácek) tak ji ber.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Na značce sekačky není co vymýšlet. I kdyby to byl adihaš, leze to z jedné fabriky, jako jiné \"značky\". Takže pokud nechceš jít do profi stroje (a to za 15 tisíc nechceš) tak jsi našel solidní stroj, s ocelovým šáskem (na hobby sekání lepší, než hliník, ale taky těžší), značkovým motorem, variabilním pojezdem a sběracím košem. Nemám výhrady. Pokud stačí šíře 53cm (zřejmě stačí, ale nevíme, jak velký máš travnatý plácek) tak ji ber.

Děkuji za radu to jsem potřeboval vědět.:super:super:super snad bude sloužit.

Odesláno

Jak píší ostatní, napiš plochu, kterou budeš sekat. V prodejně by Ti měli nejlépe poradit, jaký typ by byl nejvhodnější. V dnešní době ani na značce nezáleží. Hlavně, aby byl dobrý servis, pokud by došlo k poruše a dostupnost náhr.dílů jako jsou např. nože, kolečka, koše apod.. Podle psaných parametrů je to dobrý. Otázkou zůstává výdrž a kvalita.

post-0-1410960187908_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Jak píší ostatní, napiš plochu, kterou budeš sekat. V prodejně by Ti měli nejlépe poradit, jaký typ by byl nejvhodnější. V dnešní době ani na značce nezáleží. Hlavně, aby byl dobrý servis, pokud by došlo k poruše a dostupnost náhr.dílů jako jsou např. nože, kolečka, koše apod.. Podle psaných parametrů je to dobrý. Otázkou zůstává výdrž a kvalita.

No právě a na to se tu ptám jestli někdo nemá zkušenosti s touhle značkou. Plocha je asi 200m na délku a 50m šířka.

[upravil dne 28/8/08 Davidf]

Odesláno

10 000 m2. Vybírej podle doporučení výrobce, na jakou plochu je určená, ať tam nelítáš jak Šmudla. Uvedená plocha Ti při záběru 40 cm (přesahy) a rychlosti 1 m/s bude trvat 7 hodin, přitom ujdeš 25 km. Spokojen?

Myslím, že tato sekačka je na tu plochu malá.

Dobrý by byl start na pružinu, ale tato sekačka ho zřejmě nemá.

[upravil dne 28.8.2008 P607Olda]

[upravil dne 28.8.2008 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Pro zajímavost - zkoušel jsem připoutat sekačku na kůl, aby se provaz namotával a sekačka sama sekala. Funguje to!:mrk

k tomu mám jen připomínku , kůl opravdu pořádně zarazit do země , vlastní zkušenost :D

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Bez srandy najlepšie na to sú 2-3 kozy alebo ovce. Bez námahy a je z toho dvojitý prospech.

Tak to plně souhlasím + sežerou spadané ovoce!!!! A není žádný problém co s posekanou trávou!!

Odesláno
Původně zaslal: OK406

A co nějaký zahradní traktůrek na sekání??:super

jo ten by se líbil,ale do 15,000 to mám tak volant a kola :(:( bych musel prodat peugeota a to ne, raději nechám zarůst.

[upravil dne 28/8/08 Davidf]

Odesláno

Ty Kráso, ty jsi sekal 10000m2 křovinořezem? já když poseču jen celou zahradu tak mě ruky brnej jak něco. A to mám husquarnu 333R. To je opravdu na malej traktorek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...