Radek Hurvajz Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 No vystoupím z auta a koukám jako blázen, přede mnou v pytli kostra nějaký kočky, celá vysušená, fuuj, brrrr. No přijeli měšťáci, pěkně v rukavičkách, do pytle a odvoz na veterinu k likvidaci. No ale člověk žasne co dnes lidi pohodí na parkoviště, kdyby to hodili někam do kontejneru nebo tak, ale tohle, navíc vypadá jako když ji někdo stáhnul:(. [upravil dne 27/8/08 Radek Hurvajz] Citovat
AnotherOne Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Brr. To bude asi tá bezsrstá mačka. Vyzerá, že bola vypchaná a asi ju načali myši. Aká irónia. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Brr. To bude asi tá bezsrstá mačka. Vyzerá, že bola vypchaná a asi ju načali myši. Aká irónia. No na vycpaninu to zrovna teda nevypadalo, spíš na vyhnilou a vyschlou Citovat
chuck11 Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Tak to je teda hnus,chtěl bych vidět toho člověka co to tam dal a jaký mněl k tomu důvod teda ? Citovat
AnotherOne Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: AnotherOne Brr. To bude asi tá bezsrstá mačka. Vyzerá, že bola vypchaná a asi ju načali myši. Aká irónia. No na vycpaninu to zrovna teda nevypadalo, spíš na vyhnilou a vyschlou To žlté medzi rebrami nie je slama? Citovat
vendelinek Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Co na to říct?Snad ani k tomu nemám slov,co je to za lidi?A sou to vubec lidi? Normální člověk by to neudělal,už jen to nevinný zvíře zabít......... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: AnotherOne Brr. To bude asi tá bezsrstá mačka. Vyzerá, že bola vypchaná a asi ju načali myši. Aká irónia. No na vycpaninu to zrovna teda nevypadalo, spíš na vyhnilou a vyschlou To žlté medzi rebrami nie je slama? No to není sláma, to je takovej seschlej blivajz, fuuj Citovat
Kurt Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Kočka? Tohle? Hm, nejsem sice kynolog, ale tohle tipuju na Italskýho chrtíka. http://www.efauna.cz/pes/fotografie/italsky_chrtik5.jpg Každopádně mňamka, někdo chtěl ušetřit za zákonnou likvidaci. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 co se dnes nenajde něco jako zde http://zpravy.idnes.cz/majitelka-otravila-27-psu-pry-na-prikaz-mistostarosty-pf0-/krimi.asp?c=A080827_085328_krimi_cen Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Kurt Kočka? Tohle? Hm, nejsem sice kynolog, ale tohle tipuju na Italskýho chrtíka. http://www.efauna.cz/pes/fotografie/italsky_chrtik5.jpg Každopádně mňamka, někdo chtěl ušetřit za zákonnou likvidaci. Pes má mnohem delší ehm jak to říct, zápěstí na přední pacce než kočka, i ten tvuj chrtík to má delší. I když je to jedno, ať kočka nebo pes, je to humáč Citovat
Kurt Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Jo, asi kočička. Ať pes, nebo kočka, je to v pytli. Citovat
Fusion Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Pěknej plyšák Koho mám volat když máme na schodech mrtvýho holuba? Mě se do toho rýpat moc nechce a u smrdí... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Fusion Pěknej plyšák Koho mám volat když máme na schodech mrtvýho holuba? Mě se do toho rýpat moc nechce a u smrdí... No do toho bych nerejpal, kdoví co má za fujtajblchoroby, zavolej městský, vytahnou rukavičky z latexu a ptáka strčej do pytle [upravil dne 27/8/08 Radek Hurvajz] Citovat
Fusion Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Fusion Pěknej plyšák Koho mám volat když máme na schodech mrtvýho holuba? Mě se do toho rýpat moc nechce a u smrdí... No do toho bych nerejpal, kdoví co má za fujtajblchoroby, zavolej městský, vytahnou dukavičky z latexu a ptáka strčej do pytle Výborně, zítra využiju jejich služeb. Apsoň budou mít veřejně prospěšnou práci Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa s pepou na gril :D:D No fuj:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: minimaxa s pepou na gril :D:D No fuj:D:D:D:D:D:D:D:D:D Tá je chrumkavá už teraz Citovat
Jessie Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Si jed u vietnamcu a pak kdyz si vysel pred restauraci tak si teprve zjistil co si mel za dobrotu vid Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.