Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dneska na chlumecke

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

v pocernicich jsem chtel najet na hlavni a protoze tam jsou ridici opravdu dementi, tak jsem musel najet do protismeru s tim, ze se zaradim do prubezne jedouci kolony vozidel. Na to mi nejaky kreten ve stary plecce kdyz jsem se chtel v klidu zaradit, zacal pridavat, ukazovat na me fakace a ve finale, kdyz jsem se zaradil za nej - v protismeru se uz blizilo auto, tak mi to zacal zahamtavat. Na prvni mozne jsem ho predjel at zrychloval jak chtel. Okamzite mi to chtel vratit u Jetky (benzinka), ale byl tam ostruvek o ktery se malem rozmlatil. Pak me na chlumecke podjel, najizdel na me z boku a pak zase zacal zahamtavat. Dvojka, plnej, tri plnej a bude klid. Ne nebyl, opet se objevil, to uz jsme byli na konecny u tramvaje na Lehovci. Vzal jsem to tedy po kolejich abych se ho zbavil, rodinnou zastavbou objel kolonu a zaradil se dole u Prumyslove do kolony vozidel. U Sazka areny kde se vzal tu se vzal, opet me zacal podjizdet, nepustil jsem ho pred sebe, tak malem rozmasakroval passata prede mnou jak mu tam vlitnul. To uz jsem ale na nic necekal, vyndal plynovku a byl rozhodnutej, ze jestli jeste na me jednou z boku zkusi najet (mel stazene okenko) poslu mu tam jeden nervak (na uklidneni). Totalne me rozhodil tak, ze kdybych ho ted potkal, asi by ...........

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Takhle to vypadá, když se potkaj dva neurotici. :roll

to jsi vystihl, pro me je to pouceni, priste tu plynovku vyndam driv :bacha

nebo spis jak marlin, zajedu si na kafe :)

Odesláno

Vykašlat se na něj je jediný řešení. Jinak si stejně nepomůžeš, akorát se vytočíš, v horším rozbiješ auto a v nejhorším i někoho sejmeš. Vím, že to není sranda, jezdím taky každý den a ten páteční tmavočech s ostravskou značkou, co se nemohl smířit s tím, že jeho 30 let starou Asconu předjelo něco, co má na kufru napsáno \"1.2\" mi taky zrychlil tep. :)

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: marisw

:potlesk:potlesk

neni to o neurotismu, ale o lidske demenci, tot vse

chtel jsem jet a ten debil me neustale ohrozoval

Odesláno

Sorry, ale ani Tvoje chování není za 1* - předjíždění auta na Lehovci po kolejích bys neukecal ani náhodou.

Spíš bys měl zajít k doktorovi a nechat si napsat nějaký prášky na uklidnění, takhle Tě do 40ti skolí infarkt nebo někoho sestřelíš - teď nevím, co je horší. Kdybych měl kvůli každýmu idiotovi, kterého na silnici potkám, dělat takový psí kusy jako Ty, tak už tu dávno nejsem.

Myslím si, že ON momentálně úplně stejně hovoří v práci o Tobě - nějaký prase se přede mě chtělo vecpat, ale já ho nepustil a ještě jsem mu to zaflekoval, když se řasil za mě. Pak mě to hovado předjelo, tak jsem mu to chtěl vrátit - napoprvé se mi to nepovedlo, tak jsem ho musel podjet a on mě pak začal ohrožovat - no prostě jsem se hned po ránu vytočil

Podle mě se ráno na Chlumecký potkaly dvě hovada a je velké štěstí, že to neskončilo velkou ránou.

[upravil dne 26/8/2008 Medvěd]

Odesláno

S tou plynovkou bych si to rozmyslel. Znám několik lidí, kteří sebou vozí ostrou a tu maketu bys na ně vytáhl doslova jen jednou.

A taky proto nenávidím plynovky, jsou pro lidi, kteří nemají kule mít u sebe ostrou ale přitom by rádi zastrašovali. Si kup pistoli na vodu a našplíchej ji na černo.

[upravil dne 26/8/2008 Fusion]

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: marisw

:potlesk:potlesk

neni to o neurotismu, ale o lidske demenci, tot vse

chtel jsem jet a ten debil me neustale ohrozoval

nj, jenže ty jsi začal - vlivem situace(nikoli tvojí chybou) - chovat přesně jako ten dement. Zlaté čéské úsloví: \"mouřejší ustoupí\" :mrk

Odesláno

Nevím, čím to asi tak bude, ale jakmile čtu podobné příhody od Scratcha, tak lituju, že podmínkou řidičáku nejsou psychotesty. Protože mám takový neblahý dojem, že on je přesně ten typ, který by jimi neprošel :/

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

chudak scratch, jeste to schyta tady od nas.

A co jinýho čekat? Podporu a smutné poplácání na rameno?

Já mít takovou příhodu tak to radši nikde nerozebírám.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

v pocernicich jsem chtel najet na hlavni a protoze tam jsou ridici opravdu dementi, tak jsem musel najet do protismeru s tim, ze se zaradim do prubezne jedouci kolony vozidel. Na to mi nejaky kreten ve stary plecce kdyz jsem se chtel v klidu zaradit, zacal pridavat, ukazovat na me fakace a ve finale, kdyz jsem se zaradil za nej - v protismeru se uz blizilo auto, tak mi to zacal zahamtavat. Na prvni mozne jsem ho predjel at zrychloval jak chtel. Okamzite mi to chtel vratit u Jetky (benzinka), ale byl tam ostruvek o ktery se malem rozmlatil. Pak me na chlumecke podjel, najizdel na me z boku a pak zase zacal zahamtavat. Dvojka, plnej, tri plnej a bude klid. Ne nebyl, opet se objevil, to uz jsme byli na konecny u tramvaje na Lehovci. Vzal jsem to tedy po kolejich abych se ho zbavil, rodinnou zastavbou objel kolonu a zaradil se dole u Prumyslove do kolony vozidel. U Sazka areny kde se vzal tu se vzal, opet me zacal podjizdet, nepustil jsem ho pred sebe, tak malem rozmasakroval passata prede mnou jak mu tam vlitnul. To uz jsem ale na nic necekal, vyndal plynovku a byl rozhodnutej, ze jestli jeste na me jednou z boku zkusi najet (mel stazene okenko) poslu mu tam jeden nervak (na uklidneni). Totalne me rozhodil tak, ze kdybych ho ted potkal, asi by ...........

To je scénář přiblblého usa filmu,nebo výpověď cholerika???:myslim

Odesláno

Proč chudák? Sám si začal! :D

No jasne, ale presto :D

jinak me taky onehda potaklo neco podobneho, tak sem zahucel na prvni pumpu,d al v klidu cigo, pockal az odjede a jel dal v klidu :)

[upravil dne 26/8/08 Marlin]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...