Kekros Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Mam dotaz hlavně na Pražáky. Kudy se nejlíp dostanu na Vinohrady do Fakultní nemocnice královské vinohrady, nebo jak se to jmenuje. V září tam budu muset jezdit drobet častěji, tak bych chtěl poradit nějakou klidnou trasu bez většího provozu když přijedu po D5 od Plzně . Je mi jasný, že by to bylo nejlepší asi přijet brzo ráno, ale to nevim jestli to vyjde:roll. Díky moc Citovat
Medvěd Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 No do této lokality s příliš klidnou trasou NEPOČÍTEJ Jel bych na konec D5, stočit se vpravo, z kopce dolů do Motola, opět vpravo po Plzeňské a Vrchlického ulici. U vjezdu do Mrázovky najet opět do Plzeňské, vpravo Radlická, po 300 m vlevo Vltavská, po 500 m (na konci) vlevo na nábřeží, šikmo vlevo a následně vpravo na Jiráskův Most, následně Žitnou ulicí až na I.P. Pavlova, tam vlevo na magistrálu, následně vpravo do Vinohradské ulice a ta už Tě dovede až ke špitálu. Samozřejmě jsou i jiné trasy, ale žádná nebude bez provozu Nejlepší bude, když zaparkuješ u metra na Zličíně, na Můstku přestoupíš z B na A a dojedeš na Želivského - věř mi, že jako \"nepražákovi\" Ti tato cesta zachová nejvyšší počet nervových buněk. Citovat
Edison Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Jako nepražákovi bych tuto trasu nedoporučil. Jednodušší by asi měl přes Barrandov, Barrandovský kopec dolů a most, jižní spojkou sjet na Vršovice. Chodovskou kolem Slávie nahoru na Vinohrady. Je to jednodušší, dopravně zatížený asi stejně, a ne tolik křižovatek. Spolehlivě se daj na týhle trase najít vhychytávky, jak najet na Barrandov, jak objet jižní spojku přes Krč a Michli... Jinak socka je pro nepražáka jednoznažně nejspolehlivější. [upravil dne 24.8.2008 Edison] Citovat
Medvěd Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Barrandov po ránu jsem opravdu neměl odvahu doporučit - pokud to někde zavání prů*erem, tak právě na této trase Citovat
oddie Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 METREM! Auto nechat na P+R na Zličíně, a na jeden přestup metrem, vždyť jede až tam. Autem se přes Prahu leda po*ereš... Citovat
Marcel505 Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Nebo na tom Zličíně nechat auto u těch obchoďáků, dost lidí to tak dělá. Tím metrem to budeš mít fakt jednodušší a jistější! Nebo pak z tý Rozvadovský spojky sjet k metru Nové Butovice, je tam taky P+R a nebo by se tam dalo někde zaparkovat (vím že tam je nějaký to větší obchodní centrum kousek od metra). Citovat
buml Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 takteze bych doporucoval vyuzit sluzeb P+R a MHD Citovat
Fx Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 V těhle místech fakt nečekej jinou radu. Je to přes celou Prahu a ještě k tomu přes řeku. MHD to jistí, počteš si, jsi tam rychleji a s čistou hlavou, bez pocitů typu \"ten č***k mi tam vjel a já...\" Praha v ranní špičce se podobá tak trochu kdekteré exotické zemi. Citovat
buml Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 no jeste je tu jedna moznost, zaparkujes na P+R a ja te tam za prasulky (odhaduji tak 6-7kil) odvezu:D, ale tos asi nechtel slyset Citovat
adraj Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 no to mě těší,že zde také čtu kladné názory na MHD:D:D:D Citovat
aka Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 adraj: no ono je to jednoduchy, mnohokrat je to nejrychlejsi a vetsinou bez nervu.....jen obcas se najde trasa, kterou jedes MHD hodinu a autem ctvrt...... Citovat
oddie Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Ona pražská MHD, ačkoliv se na ní leckdy nadává, patří k těm hodně dobrým. Ale to člověk zjistí teprve tehdy, až když má možnost to s něčím srovnat. Především metro je na tom hodně dobře... Citovat
Kekros Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: buml no jeste je tu jedna moznost, zaparkujes na P+R a ja te tam za prasulky (odhaduji tak 6-7kil) odvezu:D, ale tos asi nechtel slyset No určitě by to vyšlo líp jak taxi, teda aspon doufam , ale nejlepší bude asi fakt to metro. Nehledě na to , že bych pořád slyšel zaplou saharu a to mi trhá žíly . Díky moc všem a doufam, že auto vydrží celý. U nás jsem jednomu pánovi přidělil RZ a za dva dny přišel, že mu jí v Praze ukradli Citovat
Vvitty Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Fx V těhle místech fakt nečekej jinou radu. Je to přes celou Prahu a ještě k tomu přes řeku. MHD to jistí, počteš si, jsi tam rychleji a s čistou hlavou, bez pocitů typu \"ten č***k mi tam vjel a já...\" Praha v ranní špičce se podobá tak trochu kdekteré exotické zemi. ktere? byl jsem v par minuly mesic, napr. Shanghai, New Delhi, a to se proste neda srovnat, mistni doprava je takovy klidek, pohoda, vsude kolem auta spousta mista, nikdo se nikam necpe, vsichni jezdi ohleduplne a pousti ostatni, kravy na silnici nepotkas.... Citovat
Vvitty Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: oddie Ona pražská MHD, ačkoliv se na ní leckdy nadává, patří k těm hodně dobrým. Ale to člověk zjistí teprve tehdy, až když má možnost to s něčím srovnat. Především metro je na tom hodně dobře... nejen metro. a obecne intervaly mezi jednotlivymi spoji jsou taky fajn. v podstate bezny vsedni den nema cenu pouzivat neco jineho, pokud clovek nepotrebuje zrovna odvezt malirske nacini nebo neco podobneho. o vikendu uz zalezi, kdy a kam se jede... tam byva prijemnejsi auto, pokud to neni do centra. Citovat
buml Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: buml no jeste je tu jedna moznost, zaparkujes na P+R a ja te tam za prasulky (odhaduji tak 6-7kil) odvezu:D, ale tos asi nechtel slyset No určitě by to vyšlo líp jak taxi, teda aspon doufam , ale nejlepší bude asi fakt to metro. Nehledě na to , že bych pořád slyšel zaplou saharu a to mi trhá žíly . Díky moc všem a doufam, že auto vydrží celý. U nás jsem jednomu pánovi přidělil RZ a za dva dny přišel, že mu jí v Praze ukradli no nevim, ja sem taxi:D:D:D [upravil dne 25/8/08 buml] Citovat
Kekros Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: buml no nevim, ja sem taxi:D:D:D Tak to se povedlo:D, skoro každej 4. měsíc jezdim na letiště pro tátu, ale tam jsem zatim viděl jen takovýhle superby . Ale třeba tě někde zahlídnu Citovat
oddie Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Buml: v té 406 jsem tě ještě poznal, ale v tomhle už asi nemám šanci Citovat
buml Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 No s timhle na letiste pred halu nesmim, to je takova svetova rarita, tam smej jen vyvoleni. Jo oddie ja sem ted inkonginto:D Citovat
Medvěd Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Letiště bylo pro \"vyvolené\" drožkaře co moje paměť sahá a asi tomu bude až do mé smrti - to je mimojiné jeden z důvodů, proč mají naši taxikáři po světě tak bezvadnou pověst - stání na letišti pro konkrétního taxikáře znamená velice tučný odvod někomu do kapsičky, a aby se na takový odvod vydělalo, tak se musí holit a holit a holit - NEMILOSRDNĚ (je-li tomu jinak, prosím Buýmla či jiné zasvěcené o výklad, proč ON se svou FUNGLOVKOU na lertiště nemůže přijet) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.