Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam dotaz hlavně na Pražáky. Kudy se nejlíp dostanu na Vinohrady do Fakultní nemocnice královské vinohrady, nebo jak se to jmenuje. V září tam budu muset jezdit drobet častěji, tak bych chtěl poradit nějakou klidnou trasu bez většího provozu :D když přijedu po D5 od Plzně . Je mi jasný, že by to bylo nejlepší asi přijet brzo ráno, ale to nevim jestli to vyjde:roll. Díky moc

Odesláno

No do této lokality s příliš klidnou trasou NEPOČÍTEJ

Jel bych na konec D5, stočit se vpravo, z kopce dolů do Motola, opět vpravo po Plzeňské a Vrchlického ulici. U vjezdu do Mrázovky najet opět do Plzeňské, vpravo Radlická, po 300 m vlevo Vltavská, po 500 m (na konci) vlevo na nábřeží, šikmo vlevo a následně vpravo na Jiráskův Most, následně Žitnou ulicí až na I.P. Pavlova, tam vlevo na magistrálu, následně vpravo do Vinohradské ulice a ta už Tě dovede až ke špitálu.

Samozřejmě jsou i jiné trasy, ale žádná nebude bez provozu

Nejlepší bude, když zaparkuješ u metra na Zličíně, na Můstku přestoupíš z B na A a dojedeš na Želivského - věř mi, že jako \"nepražákovi\" Ti tato cesta zachová nejvyšší počet nervových buněk.

Odesláno

Jako nepražákovi bych tuto trasu nedoporučil. Jednodušší by asi měl přes Barrandov, Barrandovský kopec dolů a most, jižní spojkou sjet na Vršovice. Chodovskou kolem Slávie nahoru na Vinohrady. Je to jednodušší, dopravně zatížený asi stejně, a ne tolik křižovatek.

Spolehlivě se daj na týhle trase najít vhychytávky, jak najet na Barrandov, jak objet jižní spojku přes Krč a Michli...

Jinak socka je pro nepražáka jednoznažně nejspolehlivější.

[upravil dne 24.8.2008 Edison]

Odesláno

Nebo na tom Zličíně nechat auto u těch obchoďáků, dost lidí to tak dělá.

Tím metrem to budeš mít fakt jednodušší a jistější!

Nebo pak z tý Rozvadovský spojky sjet k metru Nové Butovice, je tam taky P+R a nebo by se tam dalo někde zaparkovat (vím že tam je nějaký to větší obchodní centrum kousek od metra).

Odesláno

V těhle místech fakt nečekej jinou radu. Je to přes celou Prahu a ještě k tomu přes řeku. MHD to jistí, počteš si, jsi tam rychleji a s čistou hlavou, bez pocitů typu \"ten č***k mi tam vjel a já...\"

Praha v ranní špičce se podobá tak trochu kdekteré exotické zemi.

Odesláno

adraj: no ono je to jednoduchy, mnohokrat je to nejrychlejsi a vetsinou bez nervu.....jen obcas se najde trasa, kterou jedes MHD hodinu a autem ctvrt......

Odesláno

Ona pražská MHD, ačkoliv se na ní leckdy nadává, patří k těm hodně dobrým. Ale to člověk zjistí teprve tehdy, až když má možnost to s něčím srovnat. Především metro je na tom hodně dobře...

Odesláno
Původně zaslal: buml

no jeste je tu jedna moznost, zaparkujes na P+R a ja te tam za prasulky (odhaduji tak 6-7kil) odvezu:D, ale tos asi nechtel slyset

No určitě by to vyšlo líp jak taxi, teda aspon doufam :D, ale nejlepší bude asi fakt to metro. Nehledě na to , že bych pořád slyšel zaplou saharu a to mi trhá žíly :D. Díky moc všem a doufam, že auto vydrží celý. U nás jsem jednomu pánovi přidělil RZ a za dva dny přišel, že mu jí v Praze ukradli :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Fx

V těhle místech fakt nečekej jinou radu. Je to přes celou Prahu a ještě k tomu přes řeku. MHD to jistí, počteš si, jsi tam rychleji a s čistou hlavou, bez pocitů typu \"ten č***k mi tam vjel a já...\"

Praha v ranní špičce se podobá tak trochu kdekteré exotické zemi.

ktere? :) byl jsem v par minuly mesic, napr. Shanghai, New Delhi, a to se proste neda srovnat, mistni doprava je takovy klidek, pohoda, vsude kolem auta spousta mista, nikdo se nikam necpe, vsichni jezdi ohleduplne a pousti ostatni, kravy na silnici nepotkas.... :D

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ona pražská MHD, ačkoliv se na ní leckdy nadává, patří k těm hodně dobrým. Ale to člověk zjistí teprve tehdy, až když má možnost to s něčím srovnat. Především metro je na tom hodně dobře...

nejen metro. a obecne intervaly mezi jednotlivymi spoji jsou taky fajn.

v podstate bezny vsedni den nema cenu pouzivat neco jineho, pokud clovek nepotrebuje zrovna odvezt malirske nacini nebo neco podobneho. o vikendu uz zalezi, kdy a kam se jede... tam byva prijemnejsi auto, pokud to neni do centra.

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

no jeste je tu jedna moznost, zaparkujes na P+R a ja te tam za prasulky (odhaduji tak 6-7kil) odvezu:D, ale tos asi nechtel slyset

No určitě by to vyšlo líp jak taxi, teda aspon doufam :D, ale nejlepší bude asi fakt to metro. Nehledě na to , že bych pořád slyšel zaplou saharu a to mi trhá žíly :D. Díky moc všem a doufam, že auto vydrží celý. U nás jsem jednomu pánovi přidělil RZ a za dva dny přišel, že mu jí v Praze ukradli :bacha

no nevim, ja sem taxi:D:D:D

[upravil dne 25/8/08 buml]

post-0-14109601863386_thumb.jpg

Odesláno

no nevim, ja sem taxi:D:D:D

Tak to se povedlo:D, skoro každej 4. měsíc jezdim na letiště pro tátu, ale tam jsem zatim viděl jen takovýhle superby :D. Ale třeba tě někde zahlídnu :super

Odesláno

Letiště bylo pro \"vyvolené\" drožkaře co moje paměť sahá a asi tomu bude až do mé smrti - to je mimojiné jeden z důvodů, proč mají naši taxikáři po světě tak bezvadnou pověst - stání na letišti pro konkrétního taxikáře znamená velice tučný odvod někomu do kapsičky, a aby se na takový odvod vydělalo, tak se musí holit a holit a holit - NEMILOSRDNĚ

(je-li tomu jinak, prosím Buýmla či jiné zasvěcené o výklad, proč ON se svou FUNGLOVKOU na lertiště nemůže přijet)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...