Marcel505 Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Tak mi v týdnu někdo naboural zadní nárazník, urval ten roh. Náraz to tedy musel být silný, prohnula se i kastle zatím. Driver: Dokonce se v kufru vyhnul ten podélný nosník (spojení vany pro náhr. kolo a levého blatníku). Samozřejmě viník neznámý, byť tam jsou kamery. Citovat
stefan krizan Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Nebul aspon opravys tu hrdzu pod naraznikom. Citovat
vendelinek Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Tak to je pěkný,to zrovna nepotěší(spíš nasere),kdyby to byl jen nárazník,ale eště ten blatník,no,máš zase práci,ty z toho nevyjdeš,to je furt něco,sou to ku.....vy:bacha:bachaaspoň ,že to nevodneslo světlo Citovat
vix Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Jsem rád, že na foru jsou jenom samí čestní lidé. (co by se hned přiznali) Citovat
AnotherOne Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: vix Jsem rád, že na foru jsou jenom samí čestní lidé. (co by se hned přiznali) Trefa za sto bodov Citovat
Marlin Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 koukam ze se v posledni dobe s timhle roztrhnul pytel Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Marceli, nic si z toho nedělej, mě včera pán nedal přednost (jel z vedlejší a odbočoval do leva) a střetli jsme se:bojim(jen jeho vina, dostal 2500 na místě a 4 body dolů). Takže nějakou dobu 406 bude stát. Jen díly v peugeotu bez amortizace vycházejí na 52k a kde je práce, lak a svařování. A to jsme na něm měli od víkendu nový lak:bacha:bacha Citovat
OK406 Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Marceli, nic si z toho nedělej, mě včera pán nedal přednost (jel z vedlejší a odbočoval do leva) a střetli jsme se:bojim(jen jeho vina, dostal 2500 na místě a 4 body dolů). Takže nějakou dobu 406 bude stát. Jen díly v peugeotu bez amortizace vycházejí na 52k a kde je práce, lak a svařování. A to jsme na něm měli od víkendu nový lak:bacha:bacha A škoda půjde z jeho pojištění Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Naštěstí jo, ale je to 1996, sice plná palba v kůži ale amortizace bude velká, přece jen je to 12 let :-( Citovat
Driver Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Hm pěkný, hele a není to znamení, že by jsi to měl rozebrat na díly? Takhle ti z toho za chvíli nic nezbyde Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Naštěstí jo, ale je to 1996, sice plná palba v kůži ale amortizace bude velká, přece jen je to 12 let :-( Nech si to vyplatit \"rozpočtem\" a doufej, že pokud použijete díly z vrakoviště, tak se do této sumy vejdete. Jinak bourat auto starší 5ti let je vždy problém, nikdy se nepovede dostat plnou cenu nových dílů, protože si tím prý auto zhodnotíš!!! Jedině se pak zkusit s dotyčným o doplacení rozdílu mezi sumou vyplacenou pojišťovnou a fakturou z autorizovaného servisu - v úspěch takového soudu ale moc nevěřím. Citovat
Marcel505 Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: stefan krizan Nebul aspon opravys tu hrdzu pod naraznikom. Tak to aby to ještě urazil někdo na druhý straně... Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Marceli, nic si z toho nedělej, mě včera pán nedal přednost (jel z vedlejší a odbočoval do leva) a střetli jsme se:bojim(jen jeho vina, dostal 2500 na místě a 4 body dolů). Takže nějakou dobu 406 bude stát. Jen díly v peugeotu bez amortizace vycházejí na 52k a kde je práce, lak a svařování. A to jsme na něm měli od víkendu nový lak:bacha:bacha No, ch.i.n.ch.i.l.o, když mi to volali, nic to se mnou neudělalo. Ani jsem se nerozčílil. Za pár minut jsem na to ani nemyslel... Divný co? Odpoledne jsem na to šel mrknou a nic. No 406 škoda, to je o něčem jiném. A to je zákon schválnosti - když je nový lak... Původně zaslal: Driver Hm pěkný, hele a není to znamení, že by jsi to měl rozebrat na díly? Takhle ti z toho za chvíli nic nezbyde No asi to znamení je. Vždyť jsi viděl ty boky, jak je někdo vyzdobil - aneb pěkně blbý parkování. Teda ale prda to musela bejt pořádná, nárazník nevypadá zlomený, jen prohnutý, spíš přihnutý ke kastli a kastle - ono to není moc dobře vidět - se ohnula. A to není zrovna místo, kde by to bylo nějak prohnilý. Odloupnul se z toho lak v tom zlomu a pod ním ani kousek rzi. No chtěl bych vidět to vypatlance, co to do mě napálil, taky se mu muselo něco stát. Škoda že ho nechytli, by platil... Stálo by to za tu škodu ho přitom chytit... Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Možná mě někteří nepochopí ale asi by mě víc mrzela ta tvoje slečna pihovatá 406 je samozřejmě komfortní novější auto ale když Jirku nabourali a bylo zrušené GTI šlo to i se slzičkama:roll a Garros by mě mrzel ještě víc...Nových aut je všude dost ale těch starších začíná být jak šafránu:bacha Citovat
Marcel505 Odesláno 26. srpen 2008 Autor Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Možná mě někteří nepochopí ale asi by mě víc mrzela ta tvoje slečna pihovatá 406 je samozřejmě komfortní novější auto ale když Jirku nabourali a bylo zrušené GTI šlo to i se slzičkama:roll a Garros by mě mrzel ještě víc...Nových aut je všude dost ale těch starších začíná být jak šafránu:bacha Jo jo, nabourat mi slečnu pihovatou, asi řvu, byť je to takový \"spotřebák\". Tahle 604 je na odpis už asi 2 roky... Začlo to tím, že mi někdo komplet odřel boky, hold neuměj parkovat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.