Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Krabička místo dálniční známky

Recommended Posts

Odesláno

Od února 2009 nahradí klasické nalepovací známky krabička. Snad to mají dodetailu promyšlené. Už se ukazují první problémy a to, že lze použít na více aut = přenosné. Takže si krabičku necháte za oknem a při krádeži máte smůlu! Pokud se Vám při poškození předního čelního skla dálniční známka poškodila či došlo k výměně, tak se dostala jiní (nová) dál. známka. Ale jak to bude tady? Moc tomu nevěřím, jak se píše, že je to na rozdíl od dálničních známek navíc budou anonymní a přenosné. Copak při nákupu klasické dál.známky se ukazoval OP či jiný doklad?? Osobně si myslím, že se ani po zavedení ,,krabičky\" nezlepší stav našich dálnic, hlavně D1 !!! To se pouze firma Kaps napakuje!! A ceny budou stále vyšší, ale to se nikde nepozná. Když už, tak na velmi malé části! Např. ,,dálnice\" Tábor !:bacha

[upravil dne 22/8/08 OK406]

Odesláno

U nás je strašná mela okolo tendra na elektronické mýto. Točia sa tam nehorázne prachy, tak sa všetci účastníci snažia sabotovať akonáhle nevyhrajú. Zdá sa, že kvôli tomu ani nestíhame úniou stanovený termín. Tá presnosnosť má aj výhody. Môžeš si zapožičať firemnú krabičku :D

Guest Scratch
Odesláno

no myslim, ze bych zjistil, kdyby zamestnanci jezdili o vikendu, ty data se budou dat moci vysosat a jsme u toho, ochrana osobnich udaju, tedy nekdo bude mit perfektni kontrolu nad tim, kam kdo jezdi :-(

Odesláno

Takže si krabičku necháte za oknem a při krádeži máte smůlu!

No a co? Novou navigaci nebo rádio, když mi někdo vybere auto, dostanu taky? Se stavem dálnic to skutečně nesouvisí a s výstavbou nových silnic už teprve ne. :nevim

Odesláno

ja jsem pro. Me se to libi, protoze jako blbec nebduu muset kupovat na vsechny tri auta dalnicni znamku. Pokud je prenosna, tak si ji jne vezmu a muzu jet jakym autem chci a nic nemusim resit. U nas doma napr. usetrime.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

To už aby človek chodil do auta s igelitkou z Tesca. :D Navigácia, autorádio, krabička na mýto, hendsfrí, mp3 ...

[upravil dne 22.8.2008 AnotherOne]

Nemáš s sebou tahat tolik krámů, já v autě nemám nic, a jak jsem spokojenej :P

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: AnotherOne

To už aby človek chodil do auta s igelitkou z Tesca. :D Navigácia, autorádio, krabička na mýto, hendsfrí, mp3 ...

[upravil dne 22.8.2008 AnotherOne]

Nemáš s sebou tahat tolik krámů, já v autě nemám nic, a jak jsem spokojenej :P

Nezapomeň, že někteří tu donesenou muziku prostě potřebují - ne každej umí zpívat tak pěkně, jako ty. ;)

Guest servisman
Odesláno

uvidíme jak to bude,však co vymyslí stojí za něco.Co kdyby vymysleli platit km pomocí mobilu jak se platí MHD.Tu krabičku už má každý .:aut

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja jsem pro. Me se to libi, protoze jako blbec nebduu muset kupovat na vsechny tri auta dalnicni znamku. Pokud je prenosna, tak si ji jne vezmu a muzu jet jakym autem chci a nic nemusim resit. U nas doma napr. usetrime.

Co \"u vás doma\" ušetříte na dálniční známce, to dáte za tahání traktorem. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Marlin

Co \"u vás doma\" ušetříte na dálniční známce, to dáte za tahání traktorem. ;)

:potlesk

Traktory na diaľnicu nesmú. Na druhej strane tam nebýva blato. :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

no myslim, ze bych zjistil, kdyby zamestnanci jezdili o vikendu, ty data se budou dat moci vysosat a jsme u toho, ochrana osobnich udaju, tedy nekdo bude mit perfektni kontrolu nad tim, kam kdo jezdi :-(

je to se mi zamlouva.-))) a tu krabicku ti snad koupim i ja osobne.-)))) hihi mesrsmit vzdy s tebou.))) hmmmmm

Odesláno

Taky se mi to líbí - každopádně je to mnohem spravedlivější než dosavadní systém - platit se bude za konkrétně najeté km, nikoli za rok či měsíc, kdy budeme moci poo dálnici ujet třeba 20 km

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

platit se bude za konkrétně najeté km, nikoli za rok či měsíc, kdy budeme moci poo dálnici ujet třeba 20 km

Předsedo, máš skutečně správné informace?

Odesláno

platit se bude za konkrétně najeté km, nikoli za rok či měsíc, kdy budeme moci poo dálnici ujet třeba 20 km

Možná jsi mě trošku rozhodil, ale slyšel jsem, že ty krabičky budou spolupracovat s mýtnými branami, tak si má hlava logicky odvodila, že to bude fungovat podobně jako mýto - A TO BY PŘECE BYLO SPRAVEDLIVÉ.

Odesláno

Možná jsi mě trošku rozhodil, ale slyšel jsem, že ty krabičky budou spolupracovat s mýtnými branami, tak si má hlava logicky odvodila, že to bude fungovat podobně jako mýto - A TO BY PŘECE BYLO SPRAVEDLIVÉ.

Co jsem slyšel a četl, tak nikoliv. Bude to za roční poplatek (resp. 14ti měsíční). Spolupracovat s mýtnými branami to bude pouze do té míry, že budou monitorovat hustotu provozu (alespoň to tvrdí).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...