Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se naše milá 307 konečně dočkala a minulý pátek se ji narodila nová, krásná 308čka. Autíčko je to krásné, či spíš okouzlující. Po hrozných zkušenostech s dealery v OL A FR jsem se rozhodl vyjet pro něj až do daleké Prahy - k Domanskému do Zdib. Sice jsem jel původně pro 207, ale po určitých nabídkách a složitých kalkulacích, derivacích a integracích (jsem matematik :-)) jsem zjistil, že cenový rozdíl je menší než \"očekávaných\" 101 tisíc (308-207). Takže jsem se nakonec rozhodl pro 308, neboť je to podstatně větší auto a má hezčí tlamu.

Tímto bych chtěl poděkovat Radkovi V. za super nabídku a taky Pe.Trovi.

DÍKY CHLAPI!!!

Pár INFO o voze, aby jste věděli co chválím i kritizuji.

308 Premium

5 dvěří

červená perleťová Babylone

1.6 VTi 120k

aut. dvouzónová klimatizace

ESP+ASR

Pack Komfort

A první zkušenosti?

1) Auto je to nádherný ze super vychytávkama (loketní operka vpředu i vzadu je super, atd..)

2) Motor má krásný zvuk a jak někdo psal že nic moc to nejede tak nemůžu souhlasit

3) Sedačky jsou tvrdší jak v 307 a mají dobrý boční vedení

4) To stejné platí o podvozku --> příjemná změna oproti 307 (máme tu jednu \"testovací\" vlakovou vlečku, přes kterou se má jezdit 30 a nikdo tam nejezdí těch 30, spíš 90 ( když jede vlak tak tam mávají panáčci), a přejezd v 308 je o dost ale o dost příjemnější)

5) Volant nevibruje ani při 170 kmh

6) Místa je všude dost jak pro hlavu tak pro nohy

a první možná ani ne nevýhoda :-D :

u sloupku mezi předními a zadními dveřmi je dole tento sloupek rozšířen jakoby v trojúhelník, a je docela velký,takže při nasedání a vysedání se musí hodně zvedat nohy aby se nepoškrábal, hlavně ženský v lodičkách apod. Ale to je takovej malej detail. Možná mám jen křivý nohy :-)

Až se vrátím z dovolené tak udělám pár fotek. Jednu první mám už asi na dopravní policii a tou se radši chlubit nebudu.

[upravil dne 20.8.08 BIGI]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

V zábehu a 170km/h :myslim

Nech ti slúži!

A proč ne???

Když jsem dostal ve firmě první nové auto bylo mi dopručeno \"nebát se občas sešlápnout plyn a auto prohnat v otáčkách\", jinak z auta vychovám lenocha. Ke všem novým autům, která jsem dostal pod ruce se chovám stejně - tzn. snažím se prvních 10 000 km jezdit ve všech možných režimech a zatím mi žádné auto nafackovat nepřišlo.

P.S.

Aby nedošlo k mýlce - určitě se s novým autem nedá jet Praha-Brno s plynem u podlahy za hodinu a čtvrt, ale na krátkou dobu ho prohnat v maximu prostě škodit nemůže.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nech ti slúži!

A proč ne???

Když jsem dostal ve firmě první nové auto bylo mi dopručeno \"nebát se občas sešlápnout plyn a auto prohnat v otáčkách\", jinak z auta vychovám lenocha. Ke všem novým autům, která jsem dostal pod ruce se chovám stejně - tzn. snažím se prvních 10 000 km jezdit ve všech možných režimech a zatím mi žádné auto nafackovat nepřišlo.

P.S.

Aby nedošlo k mýlce - určitě se s novým autem nedá jet Praha-Brno s plynem u podlahy za hodinu a čtvrt, ale na krátkou dobu ho prohnat v maximu prostě škodit nemůže.

Jj,to je pravda,to už sem někde slyšel,nebo dokonce četl

Odesláno

Nech ti slúži!

A proč ne???

P.S.

Ja len, že by som sa bál na novom aute. To s vychovávaním lenocha je jedna z mestských legiend. Nie je to živý tvor, aby som ho musel trénovať alebo dokonca vychovávať. Keď raz funguje všetko ako auto nemá dôvod byť lenivšie alebo živšie. Môže to súvisieť akurát tak s vôľou jednotlivých komponentov a s ľahkosťou ako sa pohybujú a to zas súvisí s ich mierou opotrebovania a nie s tým ako som nad autom práskal bičom keď bolo v zábehu. V zábehu je namieste normálna prevádzka bez zvýšenej záťaže.

Odesláno

doufám že budete spokojen a já s Vámi. Koncem září mi dorazí nové služební a bude to 308SW. Dostal jsem do ní skoro všechno, tak doufám že nebude stávkovat a dobře sloužit.. :roker

[upravil dne 20.8.2008 eezee]

Odesláno

Díky všem za přání.

Přesně jak psal Medvěd, rychlost byla dosažena a pak za chvíli opuštěna.... Jel jsem z Prahy za deště a tak jsem si to většinou šmaroval kolem 100 Kmh, nebot byl i husty provoz. Ale někde na Vysočině bylo překvapivě sucho a málo aut a ten krásný zvuk motoru mě ukecal, že chce prý výš...tak jsem jel malou chvilinku rychleji :-)

Dneska lvíče dostalo krásnou osmičkovou espézetku, aby to ladilo!

Odesláno

Nech ti slúži!

A proč ne???

P.S.

Ja len, že by som sa bál na novom aute. To s vychovávaním lenocha je jedna z mestských legiend. Nie je to živý tvor, aby som ho musel trénovať alebo dokonca vychovávať. Keď raz funguje všetko ako auto nemá dôvod byť lenivšie alebo živšie. Môže to súvisieť akurát tak s vôľou jednotlivých komponentov a s ľahkosťou ako sa pohybujú a to zas súvisí s ich mierou opotrebovania a nie s tým ako som nad autom práskal bičom keď bolo v zábehu. V zábehu je namieste normálna prevádzka bez zvýšenej záťaže.

Asi bychom se tu zbytečně hádali, jen se zeptám - neslyšel jsi nic o špatně zaběhnutém motoru??

Jinak se omlouvám, že jsem BIGImu zapomněl pogratulovat k nové koupi - AŤ TI LEV SLOUŽÍ AŽ DO ROZTRHÁNÍ TĚLA .

Odesláno

Nech ti slúži!

A proč ne???

P.S.

Asi bychom se tu zbytečně hádali, jen se zeptám - neslyšel jsi nic o špatně zaběhnutém motoru??

Jinak se omlouvám, že jsem BIGImu zapomněl pogratulovat k nové koupi - AŤ TI LEV SLOUŽÍ AŽ DO ROZTRHÁNÍ TĚLA .

Nebral som to ako hádku :bacha:D Ale zle zabehnutý a lenivo zabehnutý je snáď rozdiel.

Odesláno

Tak gratuluju člověče,konečně se to začíná trochu rozrůstat:superJinak dobrý výběr barvy.:potleskJo a koukal jsem na hlavní straně,že tu máme člena,co má 308 sedan,vážně by mě zajímalo,jak to auto vypadá,ještě jsem o něm ani neslyšel:D

[upravil dne 20.8.2008 olda]

Odesláno
Původně zaslal: olda

Tak gratuluju člověče,konečně se to začíná trochu rozrůstat:superJinak dobrý výběr barvy.:potleskJo a koukal jsem na hlavní straně,že tu máme člena,co má 308 sedan,vážně by mě zajímalo,jak to auto vypadá,ještě jsem o něm ani neslyšel:D

[upravil dne 20.8.2008 olda]

Není to zase něco pro čínskej nebo japonskej trh, jak byla myslím 307? Asi ale předstihl i samotnej Peugeot! :-D

[upravil dne 20.8.08 BIGI]

Odesláno

Tiše závidím, barvička musí být nádherná, já bych si akorát vybrala jiný motůrek ;). Tak ať slouží a hodně spokojených km :papa .

Odesláno

Čaute,já mám sice 307sw,ale ne na věky :D takže tady budu jen číhat a číst vaše názory a spokojenosti s novým lvíčkem :super .Každopádně bych chtěl 1.6HDi,pač ho mám teď ,a když vidím,že jezdím s klidem pod 5 litrů,je to bezva.Takže tady jako všichni ostatní v rodině přeji spoustu šťástných kilometrů :papa a já jdu tiše závidět....

Odesláno

A kdybych měl říci svůj názor na zajíždění nového motoru...Když jsme loni kupovali fabku II,tak nám bylo řečeno-nešetřit,protahovat,častěji řadit,sr.t na spotřebu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...