BoneDaddy Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr jak se raz do teho někdo zamoce , tož se steho nevymoce! Tak to máš recht!! Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Pe.Tr jak se raz do teho někdo zamoce , tož se steho nevymoce! Tak to máš recht!! už slyším TOM TOMa : \"až to bude možné otočte se....až to bude možné otočte se....až to bude možné otočte se ...\" :D:D Citovat
King Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 to bude asi i tohle, že? mno bude to veéliký Citovat
vix Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Největší sranda je, že každý sjezd je jiný... Citovat
Medvěd Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Mě se to líbí a doufám, že aspoň Pavlík se toho v plné kráse dožije Citovat
vendelinek Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Jo to je zajímavý,pěkný,sem zvědavej ,kdy to bude hotový,ale já už asi tam tudy nepojedu,anebo budu mít fousy až ke kolenum Citovat
p406b Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Tak me tuseni nezklamalo:( Spojeni kruhac+dalnice proste nejde dohromady! Pokud to bude vypadat jak na tom videu,tak je to nebezpecnej paskvil kde bude dochazet denne ke koliznim situacim a budou to resit velkym snizenim rychlosti a spoustou ceduli. Takze plynulost-zadkladni predpoklad bezpecnosti-dopravy pujde do prdele! Chybej napojovaci pruhy do kruhace, sjezdy a najezdy jsou blizko u sebe atd. Nacpat sjezd do krizeni dalnic je krok kterej udela jen idiot ,vzdy to prinasi vetsi naroky na orientaci,sledujou cedule a ne provoz! Najezd na jednu z dalnic mel byt o kousek dal a pak se vratis a prejedes na jinou dalnici-bezna praxe v zahranici,pokud to je mimo mesto jako tady. Ja rikam NE! S tim bych projektanta vyhodil a nebral bych si servitky-proc taky ,kdyz sere na bezpecnost! Citovat
Pegoo Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Jo to je zajímavý,pěkný,sem zvědavej ,kdy to bude hotový,ale já už asi tam tudy nepojedu,anebo budu mít fousy až ke kolenum To snad ne, unás to má bejt příští rok hotovo snad listopad. Citovat
Kurt Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Pegoo: to má být ten průtah Pce - HK. Navíc to podle té vizualizace bude končit v Opatovicích na úrovni autobazaru. Tam se napojí na původní silnici, takže to příští rok zase taková bomba nebude. Citovat
vendelinek Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: Pegoo Původně zaslal: vendi.stejskal Jo to je zajímavý,pěkný,sem zvědavej ,kdy to bude hotový,ale já už asi tam tudy nepojedu,anebo budu mít fousy až ke kolenum To snad ne, unás to má bejt příští rok hotovo snad listopad. Njn,trošičku sem to přehnal :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.