Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hojky,nemáte někdo zkušenost s těmito žárovkami?

výkon : 100 W

patice : H7

namodralá barva

extra žárovky se skutečně velkou svítivostí a dosahující efektu XENONU

autožárovky jsou ve složení plynů ( xenon - krypton )

zaručeně lepší viditelnost v noci a v mlze

mám na ně zálusk,jen nevím co na ně poliši:myslim

post-0-14109601762608_thumb.jpg

Odesláno

žárovka nebude nikdy moc svítit do modra,bude to spíš bílá a žlutá do kupy a bacha na těch 100W,protože co vím tak 100Watovka hodně hřeje tak aby se ti nestalo,že ti prdne nejenom žárovka,ale i světlo.Za jízdy ji uchladíš vzduchem,ale jak někde zastavíš tak se ti světlo dost nahřeje.Kolik stojí?Jak sou za levno tak radši nebrat.Měl sem kdysi podobné akorát 55W ve škodárně a taky slibovali a svítily o dost míň než obyčejné.Tak asi tak,ale jak chceš tak je vyzkušej.

Guest servisman
Odesláno

100W tak na opíkání ,do světel ne dnes jsem vyhazoval :D 2x H4 a to 100/80 W skončili v kontejneru .Raději vyhodit ani nedarovat:D

Odesláno

taky je to o tom, ze 100W zere dvakrat vic nez 55W a neni na to stavena elektrika, musis myslet na pojistky prurez kabelu relatka atd.... vse je mnohem vice zahrate

Odesláno

Ahoj, tyhle jsem měl ve Fabii 55W a stály za h....:grr.

Svítily do modra, vypadalo to sice pěkně, ale účinnost oproti třeba Hellce byla znatelně menší. Jo a kamarád má v Golfu tyhle 100W a rozdíl je nepatrný. Já Ti je rozhodně nedoporučím radši si kup třeba Helly... A nebo Osram Night breaker- ty mám já. Jsou sice dražší, ale rozdíl oproti klasickým poznáš. Ovšem, jak už tu bylo řečeno xenony jsou xenony.

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

jsem koukl na ty Osramky a za 490,- by ušly

ale za 2ks, nebo za ks?

Odesláno

Vypadaj stejně jako jedny žárovky co jsem si před časem koupil já. Já měl teda 55W, ale jinak ta krabička vypadá stejně, při prvnim rozsvícení se mi z nich sloupla ta modrá barva a zadělalo mi to světlomety a pak jsem je musel dost pracně čistit, už nikdy bych si takovej levnej šmejd do auta nedal. Být tebou asi bych si opravdu raději připlatil a koupil třeba ty Nightbreakery

Odesláno
Původně zaslal: Thor

Vypadaj stejně jako jedny žárovky co jsem si před časem koupil já. Já měl teda 55W, ale jinak ta krabička vypadá stejně, při prvnim rozsvícení se mi z nich sloupla ta modrá barva a zadělalo mi to světlomety a pak jsem je musel dost pracně čistit, už nikdy bych si takovej levnej šmejd do auta nedal. Být tebou asi bych si opravdu raději připlatil a koupil třeba ty Nightbreakery

presne tak ta modra farba tam vydrží asi 15 min,potom zhorí a ak chceš modre tak potom Philips BlueVision alebo Osram Cool Blue

Guest servisman
Odesláno

měl jsem doma pozustatek H4 Osram Cool Blue tak jsem daroval dceři do auta a plná spokojenost :papa

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

ty Osramky jsou taky plněné plynem?

to že su plnené xenonovým plynom nehra žiadnu podstatnu ulohu, xenonový plyn sa vo vybojkach po pripojeni vysokeho napätia cca 25000V z meniča stava vodivým a vznika elektrický obluk a tým aj intenzívne svetlo, u klasickych H4,H7 je použite vlakno ktoré pri privode elektrického prudu vydava svetlo:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...