NO3IA Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 hojky,nemáte někdo zkušenost s těmito žárovkami? výkon : 100 W patice : H7 namodralá barva extra žárovky se skutečně velkou svítivostí a dosahující efektu XENONU autožárovky jsou ve složení plynů ( xenon - krypton ) zaručeně lepší viditelnost v noci a v mlze mám na ně zálusk,jen nevím co na ně poliši:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Zkušenosti nemám,může být max.55watt policie=problém Citovat
NO3IA Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr budou žluté žluté?píšou modré Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 žárovka nebude nikdy moc svítit do modra,bude to spíš bílá a žlutá do kupy a bacha na těch 100W,protože co vím tak 100Watovka hodně hřeje tak aby se ti nestalo,že ti prdne nejenom žárovka,ale i světlo.Za jízdy ji uchladíš vzduchem,ale jak někde zastavíš tak se ti světlo dost nahřeje.Kolik stojí?Jak sou za levno tak radši nebrat.Měl sem kdysi podobné akorát 55W ve škodárně a taky slibovali a svítily o dost míň než obyčejné.Tak asi tak,ale jak chceš tak je vyzkušej. Citovat
Guest servisman Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 100W tak na opíkání ,do světel ne dnes jsem vyhazoval 2x H4 a to 100/80 W skončili v kontejneru .Raději vyhodit ani nedarovat:D Citovat
Escaper Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 taky je to o tom, ze 100W zere dvakrat vic nez 55W a neni na to stavena elektrika, musis myslet na pojistky prurez kabelu relatka atd.... vse je mnohem vice zahrate Citovat
Lachtis Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Ahoj, tyhle jsem měl ve Fabii 55W a stály za h..... Svítily do modra, vypadalo to sice pěkně, ale účinnost oproti třeba Hellce byla znatelně menší. Jo a kamarád má v Golfu tyhle 100W a rozdíl je nepatrný. Já Ti je rozhodně nedoporučím radši si kup třeba Helly... A nebo Osram Night breaker- ty mám já. Jsou sice dražší, ale rozdíl oproti klasickým poznáš. Ovšem, jak už tu bylo řečeno xenony jsou xenony. Citovat
NO3IA Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 jsem koukl na ty Osramky a za 490,- by ušly Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: NO3IA jsem koukl na ty Osramky a za 490,- by ušly ale za 2ks, nebo za ks? Citovat
marisw Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 buchnes tam tie 100w a prepali ti to predne sklo :D pri tom aj klasicke 55W hreju pomerne dobre..... Citovat
Thor Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Vypadaj stejně jako jedny žárovky co jsem si před časem koupil já. Já měl teda 55W, ale jinak ta krabička vypadá stejně, při prvnim rozsvícení se mi z nich sloupla ta modrá barva a zadělalo mi to světlomety a pak jsem je musel dost pracně čistit, už nikdy bych si takovej levnej šmejd do auta nedal. Být tebou asi bych si opravdu raději připlatil a koupil třeba ty Nightbreakery Citovat
MrVain Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: Thor Vypadaj stejně jako jedny žárovky co jsem si před časem koupil já. Já měl teda 55W, ale jinak ta krabička vypadá stejně, při prvnim rozsvícení se mi z nich sloupla ta modrá barva a zadělalo mi to světlomety a pak jsem je musel dost pracně čistit, už nikdy bych si takovej levnej šmejd do auta nedal. Být tebou asi bych si opravdu raději připlatil a koupil třeba ty Nightbreakery presne tak ta modra farba tam vydrží asi 15 min,potom zhorí a ak chceš modre tak potom Philips BlueVision alebo Osram Cool Blue Citovat
Guest servisman Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 měl jsem doma pozustatek H4 Osram Cool Blue tak jsem daroval dceři do auta a plná spokojenost Citovat
NO3IA Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 ty Osramky jsou taky plněné plynem? Citovat
MrVain Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: NO3IA ty Osramky jsou taky plněné plynem? to že su plnené xenonovým plynom nehra žiadnu podstatnu ulohu, xenonový plyn sa vo vybojkach po pripojeni vysokeho napätia cca 25000V z meniča stava vodivým a vznika elektrický obluk a tým aj intenzívne svetlo, u klasickych H4,H7 je použite vlakno ktoré pri privode elektrického prudu vydava svetlo:papa Citovat
Andrej82 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Ako sa da zisti aky typ ziarovky mam v aute bez toho aby som ju musel vyberat zo svetla? Myslim typ H1,H4,H7... Mam 206-tku, r.v. 2006 s cirimi svetlometmi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.