Ivouš Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Zdarec,brácha si dneska koupil fiata punto a nějak nám nejde otevřít nádrž na benzín.Radši se zeptám tady než silou neco rvát. V klíčku je imobilizér,daly jsme klíček do zámku otočily doleva a nejde to otevřít zlehka jsem to zkoušel.Dík za radu:super přikládám foto: [upravil dne 13.8.2008 Ivouš] [upravil dne 13.8.2008 Ivouš] Citovat
AnotherOne Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Po odtiahnutí tapacíru by sa to malo dať otvoriť ručne z kufra. Asi ti nefunguje servo. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 klíčkem odemknout a pak vzít přímo za víčko a klidně trochu zaber. v zamknutém stavu se bude volně protáčet, po odemknutí klíčem musíš zabrat za víčko otevření ze vnitř nemá s tímto nic společného, tím se otevře jen kryt pod kterým je uzamčené víčko mám dva fiaty, u obou je to stejné, tedy bude to tak i u tebe Citovat
AnotherOne Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Kým nemal fotku som myslel, že nejde otvoriť kryt. Citovat
Ivouš Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 no jo dobrý,už jsem to měl oddělaný ale teď mě to nejde zamknout,když to víčko zašroubuju nadoraz tak dál to už jaksi zacvaká potom otočím klíčkem a zamklý to není normálně se dá víčko vyšroubovat znovu. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Asi si to nezamkol dobre, po zamknutí sa musí voľne pretáčať. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 klíčkem otočit ono se přestane protáčet a pak otočit čili otevřít.jinak by se mělo jen protáčet Citovat
qity3 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 No je to fiat, my to taky mali na dable a je to fakt matura, ale jde to, tusim si treba davat pozor aj na sklon, treba sa s tim popasovat. neni nad FIAT, ale ako to tam presne je to ti nepoviem, soferom bol kolega a tiez aj tankoval. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 zastrčit do díry, utáhnout až začne cvakat a pak zamknout klíčem, v ten moment se začne volně protáčet. mám ti udělat videonávod? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Ivouš no jo dobrý,už jsem to měl oddělaný ale teď mě to nejde zamknout,když to víčko zašroubuju nadoraz tak dál to už jaksi zacvaká potom otočím klíčkem a zamklý to není normálně se dá víčko vyšroubovat znovu. Kurte, asi nééé :D:super Citovat
MJSytic Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 JJ, to jsou ti, co neměli 120 a hned sedaj do takovejchle nabušenejch kár :aut Pak neumějí ani zavřít nádrž :D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Jj-nikdo učený z nebe nespad....taky sem kdysi s pežotem nemohl couvnout--jenom dopředu...--taková pi..vina--ten kroužek na šaltpáce:D:D:D Citovat
Ticcino Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Přesně jak píše miminaxa, měl jsem to tak i na Tempře. V uzamčeném stavu se víčko protáčí. Strč klíč a otoč s ním. Tím se víčko už nebude volně protáčet a normálně se vyšroubuje točením doleva. Při zavírání točit víčkem doprava až začne cvakat. Pak strč klíč a otoč s ním. Tím víčko zamkneš a ono se bude volně protáčet. Vyndej klíč. Citovat
Ticcino Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Jj-nikdo učený z nebe nespad....taky sem kdysi s pežotem nemohl couvnout--jenom dopředu...--taková pi..vina--ten kroužek na šaltpáce:D:D:D Hehe, dobrý. Ještě že nemáš vypečený kamarády, kteří ti v putyce řeknou, že zpátečka je příplatková výbava a ať jedeš k prodejci, aby ti ji domontoval... Citovat
Ivouš Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Tak jsem zjistil ,že jsem toto vlákno zakládal zbytečně.Zámek je tam polámané na tom víčku proto to nešlo,jinak by to bylo zamknutý hned.Jinak dík za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.