Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,brácha si dneska koupil fiata punto a nějak nám nejde otevřít nádrž na benzín.Radši se zeptám tady než silou neco rvát.

V klíčku je imobilizér,daly jsme klíček do zámku otočily doleva a nejde to otevřít zlehka jsem to zkoušel.Dík za radu:super

přikládám foto:

[upravil dne 13.8.2008 Ivouš]

[upravil dne 13.8.2008 Ivouš]

post-0-14109601755596_thumb.jpg

Guest minimaxa
Odesláno

klíčkem odemknout a pak vzít přímo za víčko a klidně trochu zaber. v zamknutém stavu se bude volně protáčet, po odemknutí klíčem musíš zabrat za víčko :P

otevření ze vnitř nemá s tímto nic společného, tím se otevře jen kryt pod kterým je uzamčené víčko :P

mám dva fiaty, u obou je to stejné, tedy bude to tak i u tebe :super

Odesláno

no jo dobrý,už jsem to měl oddělaný ale teď mě to nejde zamknout,když to víčko zašroubuju nadoraz tak dál to už jaksi zacvaká potom otočím klíčkem a zamklý to není normálně se dá víčko vyšroubovat znovu.

Guest servisman
Odesláno

klíčkem otočit ono se přestane protáčet a pak otočit čili otevřít.jinak by se mělo jen protáčet

Odesláno

No je to fiat, my to taky mali na dable a je to fakt matura, ale jde to, tusim si treba davat pozor aj na sklon, treba sa s tim popasovat. neni nad FIAT, ale ako to tam presne je to ti nepoviem, soferom bol kolega a tiez aj tankoval.

Guest minimaxa
Odesláno

zastrčit do díry, utáhnout až začne cvakat a pak zamknout klíčem, v ten moment se začne volně protáčet. mám ti udělat videonávod?

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Ivouš

no jo dobrý,už jsem to měl oddělaný ale teď mě to nejde zamknout,když to víčko zašroubuju nadoraz tak dál to už jaksi zacvaká potom otočím klíčkem a zamklý to není normálně se dá víčko vyšroubovat znovu.

Kurte, asi nééé :D:D:super

Odesláno

JJ, to jsou ti, co neměli 120 a hned sedaj do takovejchle nabušenejch kár :D:aut

Pak neumějí ani zavřít nádrž :D:D:D

Odesláno

Přesně jak píše miminaxa, měl jsem to tak i na Tempře.

V uzamčeném stavu se víčko protáčí.

Strč klíč a otoč s ním. Tím se víčko už nebude volně protáčet a normálně se vyšroubuje točením doleva.

Při zavírání točit víčkem doprava až začne cvakat.

Pak strč klíč a otoč s ním. Tím víčko zamkneš a ono se bude volně protáčet.

Vyndej klíč.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Jj-nikdo učený z nebe nespad....taky sem kdysi s pežotem nemohl couvnout--jenom dopředu...--taková pi..vina--ten

kroužek na šaltpáce:D:D:D

Hehe, dobrý. Ještě že nemáš vypečený kamarády, kteří ti v putyce řeknou, že zpátečka je příplatková výbava a ať jedeš k prodejci, aby ti ji domontoval... :D

Odesláno

Tak jsem zjistil ,že jsem toto vlákno zakládal zbytečně.Zámek je tam polámané na tom víčku proto to nešlo,jinak by to bylo zamknutý hned.Jinak dík za rady.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...