Zbyňa1 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Zdravím, neví někdo jakou délku a průměr potrubí má VLNOVEC výfuku od sváru ke sváru ? Nechce se mi to objednávat i s katalizátorem, když ten je ještě dobrý a ta cena hrozná. Na serviceboxu jsem podle VINka našel co tam za výfuk mám a chtěl bych si objednat jen vlnovec a poslední dil výfuku. Na obrázku je ten muj typ: Citovat
p406b Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 vlez pod auto a zmer to,delaj spoustu rozmeru,urco vyberes i na tvoje. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 třeba nemá čím změřit tipuji průměr 55 ale délku nevím.Raději si změřit osobně Citovat
Zbyňa1 Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 Jestli je ten průměr podle potrubí co vede od zadního tlumiče k tomu katalizatoru, tak šuplera ukázala těch 55. No, na něco najedu předkem a délku budu muset změřit. Já jen myslel jestli to náhodou někdo už neřešil a třeba mu ještě někde ten starý díl leží v garáži. Citovat
mmmb Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 při svařování si do zabal hadrou st si ho nepoprskáš a vař to COčkem pokud močno s pauzama, at se uchycení drátů neprěhřeje. uchycení tam je přivařeno, tak musíš oddělat i s držákem. pokud budeš dávat pryč držák tak si nakresli rysky kde ho máš znovu přivařit at nestratíš osu. Citovat
Zbyňa1 Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 Dík za rady, tak nějak bych chtěl aby to dopadlo. ..takový to tam je aji na mém autě, ale to potrubí od katalizátoru vede až k zadnímu tlumiči. Jinak to uchycení,ten kat. vše stejný. Nevíš ještě náhodou ty rozměry vlnovce ? [upravil dne 10/8/08 Zbyňa1] Citovat
mmmb Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 vnitřní průměr 2cm za vlněním 5cm, vnější cca 5,5cm. Délka vlnění 17cm. před tím vlnovcem se průmer trubky zužuje, takže je to měřeno v tom zúžení kupoval jsem tady http://www.vyfuky-katalyzatory.cz/prislusenstvi-k-vyfukum/vlnovec-pruzny-clen/c-2389/ mám to měněné pár měsíců, takže kvalitu nemůžu posoudit. průměr a délka je otázka jestli to budeš vařit na sraz, nebo nasunuté na to zůžení. já sem tam dal 50x200 ale oproti původnímu je užší. ale cena lepší. hlavne je důležité to šikovně uřezat a navařit do správného směru. mi to dělal umělecký kovář a fakt borec, s trochou snaha to tam šlo nasadit (chybelo cca0,5cm v délce aby to padlo jak ulité. jinak hodně zdaru. Citovat
matejgigi Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 Chcem poprosiť niekoho, kto má prístup do SERVICE BOXu, či by mi pozrel, z akých dielov sa skladá výfuk a konkrétne, aké sú tam držiaky? VIN: VF38BRHZE81120362 Nejakí šmejdi mi na parkovisku odrezali flexou katalyzátor a zobrali si tiež aj držiak výfuku, ktorý je asi v strede auta pred nádržou. Zostal tam len hák, ktorý ide z kasne a nikde neviem nájsť, ako vyzerá originál a kde ho kúpiť. Ďakujem Citovat
Pavel219 Odesláno 13. duben 2014 Odesláno 13. duben 2014 Original vlnovec je toto http://ecat.elit.sk/Montazni-vlnovec-VECTOR-FLX-20108/005JlJFRlBBR0U9QXJ0aWNsZUJyb3dzZXImVE5WPTMxMDc2JlRUPTEwJlRUYWI9RmFsc2UmUGFydERldGFpbElEPUZMWCAyMDEwOA== Citovat
matejgigi Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Zistil som, že jeden hák (držiak) je tam od výroby a nie je použitý. Totiž, výfuk na tom mieste bol rovnako hrdzavý Ďakujem za mail Citovat
lud3k Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 caute. Chtel jsem se zeptat,cetl jsem ze spatny vlnovec zpusobuje hlucnost a stratu vykonu i vysokou spotrebu? jeto pravda? Citovat
Guest servisman Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Ano je to možný . a mám i zkušenost. Citovat
lud3k Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 mam HDI a je hlucne,mohlo byt zivejsi a spotreba mensi,mechanik me rekl ze je vlnovec rotrhanej Citovat
Guest servisman Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 vše po opravě auto jelo lépe, spotřeba šla o něco dolu a o hlučnosti nemluvím , auto bylo tišší Citovat
ozzy56 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 vlnovec musí mít stejný průměr a délku jako origo, pak je vše OK Citovat
koblih69 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 mam HDI a je hlucne,mohlo byt zivejsi a spotreba mensi,mechanik me rekl ze je vlnovec rotrhanej Hlučnost ano ale to ostatní nepoznáš... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.