jirka639 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: macik.83 Ja si nemuzu pomoct, ale zadne auto v protismeru nevidim:cool: sou tam videt svetla [upravil dne 6/8/08 jirka639] Citovat
Béďa Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 se svym autem bych asi taky uhnul ale s tatrovkou asi nee.. [upravil dne 6/8/2008 Béďa] Citovat
Návštěvník Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 tak ja teda neuhnem!:bacha:bachaA este k tomu stak velkým autičkom Citovat
Medvěd Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: feldo tak ja teda neuhnem!:bacha:bachaA este k tomu stak velkým autičkom Líbí se mi, jak tu většina z Vás má velmi silné řeči - já Vám garantuju, že 95% z Vás silných by uhla taky - ono koukat se z metrové (či menší) vzdálenosti na pomordované, zkrvavené a sténající lidi, to je zážitek, který si asi všichni rádi odpustíme (a můžeme - li mu jen trochu zabránit, instiktivně tak uděláme - pokud nejsme úplní idioti - v tom autě naproti totiž jede taky někdo, kdo nepředjíždí jako prase a ten by to díky našemu \"hrdinství\" odnes s plnou parádou). Vím, možná si pro spoustu z Vás v kontextu s mým ranním příspěvkem odporuju, ale podle mě není potřeba za žádnou cenu neuhnout, jen tu škůdku trochu škrábnout, aby v případě jejího zmizení bylo jednodušší hledat viníka). P.s. Jinak té krávě za volantem bych doporučoval rozstříhat řidičák na co nejmenší kousky a sníst ho spolu s učitelem autoškoly a zkušebním komisařem na nejbližším oddělení PČR TADY FAKT ŠLO O KEJHÁK [upravil dne 6/8/2008 Medvěd] Citovat
chuck11 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 hovado vtom šade,fakt ale že těhle hovad je na silnicích čím dál víc Citovat
OK406 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Myslím si, že podle záznamu (po převedení na pc) se jistě dala dobře zjistit spz (rz) vozidla a pak už je jen otázkou času jej ,,odměnit\" za předvedený výkon! Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 asi bych taky lehce uhnul, kazdopadne tohle zezivam dnes a denne, nechapu, proc ridici kteri jsou predjizdeni zrychluji, vim, ze pripad te tatry to neni, ale ja pokazde kdyz predjizdim, tak y auta zrychluji........ Citovat
OK406 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch asi bych taky lehce uhnul, kazdopadne tohle zezivam dnes a denne, nechapu, proc ridici kteri jsou predjizdeni zrychluji, vim, ze pripad te tatry to neni, ale ja pokazde kdyz predjizdim, tak y auta zrychluji........ Bohužel, to je neřez a znám to taky. Ale otázkou je, zda-li předjíždí někdo s fóbii 1,4MPi (a podobné výkonostní kubatůry) auto, které jede 90km/h. To pak předjíždění trvá ,,déle\". A u fóbie a jim podobných pak hledá řidič další rychlosti směrem dolů, aby mohl vůbec předjíždění dokončit! :D:bacha:bacha:bacha [upravil dne 7/8/08 OK406] Citovat
MJSytic Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch asi bych taky lehce uhnul, kazdopadne tohle zezivam dnes a denne, nechapu, proc ridici kteri jsou predjizdeni zrychluji, vim, ze pripad te tatry to neni, ale ja pokazde kdyz predjizdim, tak y auta zrychluji........ To víš, musí ti to ztížit, když máš takovou raketu Ono je to myslím obecně i tím, že lidi ani předjíždět nemumí. Znám několik lidí, co začnou předjíždět a ani si nepodřadí Typický příklad je jedna známá \"pipka\", co má oktávku v TDi a prostě jede pořád za 4. Při představě, že pak sedne do benzína a má někoho v 60cte předjet, tak ...:myslim [upravil dne 7.8.08 MJSytic] Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 otec (byvaly ridic kamionu) me ucil zakladni vec, nepredjizdim dokud nemam dostatecnou rychlost :-) Nechavam si vzdy mezeru a predjizdim ve chvili kdy mam vyssi rychlost nez auto prede mnou. Ano obcas jdu na brzdy, protoze mi tam neco vyjede :-), ale zda se mi to jako nejbezpecnejsi predjizdeni. A mam opacny problem nez ta ŠÁDA, ja kdyz predjizdim, tak lizu svym pravym krajem zadek predjizdeneho a vubec se toho nemuzu zbavit a uz si toho vsimlo vic lidi. Ja to proste jinak neumim........ on jednou nekdo prede mnou zabrzdi a bude to :-( Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Scratch mam presne rovnaky zlozvyk.... Tiez ma to ucil otec, a tiez som si na to zvykol.... Vzdy si necham medzeru medzi predchadzajucim autom, zacnem pridavat, a ked uz som tesne pri nom tak vybocim do protismeru a predbieham. Vzdy s pravou stranou tesne u jeho zadku... Citovat
Yves Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 O takovychto magorech jako je ta zenska v Shade jsem jen slysel, zatim jsem je nepotkal, nastesti. Udelal bych presne to samy jako ridic v Tatre, kor kdyz tam jelo auto... Mrte lidi nenechva predjet, a priznam se ze obcas to predjizdejicimu ztizim, ale jen kdyz vidim ze nic nejede a on jede bezohledne jako magor... Citovat
švejk Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 obcas mam podobnej problem jako Scratch a Lubk0, ale to jenom kdyz se moc zahledim do zrcatek :-) kazdopadne kdyz vidim takovejhle osel, tak radsi brzdim. Krome jedny situace, kdy jsem takhle potkal fabiare f trihrnku, kterej si to chtel hrnout predemne a to, ze v protismeru jelo cca 150m pred nama auto ho ale ani v nejmensim netankovalo ..tak nez se zaradil do levyho pruhu jsem podradil a ujel mu :-) asi po dvou kilometrech kdyz jsem zpomalil ze zavratnych 100km/h ve vesnici na 50 me teprv predjel. ale to jenomtak k tomu co se deje na silnicich [upravil dne 8.8.2008 švejk] Citovat
Demo Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Dobre to rika ve filmu Frantisek je devkar - lidi jezdi jako curaci.... Citovat
Ravel Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Důchodci kteří celej život šetřili aby si mohli koupit Shade Fobia Howno To Pojede, tak jsou hrozně nasraný, když je předjíždí mladej kluk v autě, na který si přece nemoh vydělat!!! Navíc když jedou tachometrikcých devadesát( 80km/h), tak ten kdo je předjíždí je vlastně pirát a podle toho je třeba s ním zacházet!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.