Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

tak ja teda neuhnem!:bacha:bacha:bachaA este k tomu stak velkým autičkom

Odesláno
Původně zaslal: feldo

tak ja teda neuhnem!:bacha:bacha:bachaA este k tomu stak velkým autičkom

Líbí se mi, jak tu většina z Vás má velmi silné řeči - já Vám garantuju, že 95% z Vás silných by uhla taky - ono koukat se z metrové (či menší) vzdálenosti na pomordované, zkrvavené a sténající lidi, to je zážitek, který si asi všichni rádi odpustíme (a můžeme - li mu jen trochu zabránit, instiktivně tak uděláme - pokud nejsme úplní idioti - v tom autě naproti totiž jede taky někdo, kdo nepředjíždí jako prase a ten by to díky našemu \"hrdinství\" odnes s plnou parádou).

Vím, možná si pro spoustu z Vás v kontextu s mým ranním příspěvkem odporuju, ale podle mě není potřeba za žádnou cenu neuhnout, jen tu škůdku trochu škrábnout, aby v případě jejího zmizení bylo jednodušší hledat viníka).

P.s.

Jinak té krávě za volantem bych doporučoval rozstříhat řidičák na co nejmenší kousky a sníst ho spolu s učitelem autoškoly a zkušebním komisařem na nejbližším oddělení PČR

TADY FAKT ŠLO O KEJHÁK

[upravil dne 6/8/2008 Medvěd]

Odesláno

Myslím si, že podle záznamu (po převedení na pc) se jistě dala dobře zjistit spz (rz) vozidla a pak už je jen otázkou času jej ,,odměnit\" za předvedený výkon! :myslim

Guest Scratch
Odesláno

asi bych taky lehce uhnul, kazdopadne tohle zezivam dnes a denne, nechapu, proc ridici kteri jsou predjizdeni zrychluji, vim, ze pripad te tatry to neni, ale ja pokazde kdyz predjizdim, tak y auta zrychluji........

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

asi bych taky lehce uhnul, kazdopadne tohle zezivam dnes a denne, nechapu, proc ridici kteri jsou predjizdeni zrychluji, vim, ze pripad te tatry to neni, ale ja pokazde kdyz predjizdim, tak y auta zrychluji........

Bohužel, to je neřez a znám to taky. Ale otázkou je, zda-li předjíždí někdo s fóbii 1,4MPi (a podobné výkonostní kubatůry) auto, které jede 90km/h. To pak předjíždění trvá ,,déle\". A u fóbie a jim podobných pak hledá řidič další rychlosti směrem dolů, aby mohl vůbec předjíždění dokončit! :D:D:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 7/8/08 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

To víš, musí ti to ztížit, když máš takovou raketu :D

Ono je to myslím obecně i tím, že lidi ani předjíždět nemumí. Znám několik lidí, co začnou předjíždět a ani si nepodřadí:o

Typický příklad je jedna známá \"pipka\", co má oktávku v TDi a prostě jede pořád za 4. Při představě, že pak sedne do benzína a má někoho v 60cte předjet, tak ...:roll:myslim

[upravil dne 7.8.08 MJSytic]

Guest Scratch
Odesláno

otec (byvaly ridic kamionu) me ucil zakladni vec, nepredjizdim dokud nemam dostatecnou rychlost :-) Nechavam si vzdy mezeru a predjizdim ve chvili kdy mam vyssi rychlost nez auto prede mnou. Ano obcas jdu na brzdy, protoze mi tam neco vyjede :-), ale zda se mi to jako nejbezpecnejsi predjizdeni.

A mam opacny problem nez ta ŠÁDA, ja kdyz predjizdim, tak lizu svym pravym krajem zadek predjizdeneho a vubec se toho nemuzu zbavit a uz si toho vsimlo vic lidi. Ja to proste jinak neumim........ on jednou nekdo prede mnou zabrzdi a bude to :-(

Odesláno

Scratch mam presne rovnaky zlozvyk.... Tiez ma to ucil otec, a tiez som si na to zvykol....

Vzdy si necham medzeru medzi predchadzajucim autom, zacnem pridavat, a ked uz som tesne pri nom tak vybocim do protismeru a predbieham. Vzdy s pravou stranou tesne u jeho zadku... :(

Odesláno

O takovychto magorech jako je ta zenska v Shade jsem jen slysel, zatim jsem je nepotkal, nastesti. Udelal bych presne to samy jako ridic v Tatre, kor kdyz tam jelo auto... Mrte lidi nenechva predjet, a priznam se ze obcas to predjizdejicimu ztizim, ale jen kdyz vidim ze nic nejede a on jede bezohledne jako magor...

Odesláno

obcas mam podobnej problem jako Scratch a Lubk0, ale to jenom kdyz se moc zahledim do zrcatek :-) kazdopadne kdyz vidim takovejhle osel, tak radsi brzdim. Krome jedny situace, kdy jsem takhle potkal fabiare f trihrnku, kterej si to chtel hrnout predemne a to, ze v protismeru jelo cca 150m pred nama auto ho ale ani v nejmensim netankovalo :myslim ..tak nez se zaradil do levyho pruhu jsem podradil a ujel mu :-) asi po dvou kilometrech kdyz jsem zpomalil ze zavratnych 100km/h ve vesnici na 50 me teprv predjel. ale to jenomtak k tomu co se deje na silnicich :xvul

[upravil dne 8.8.2008 švejk]

Odesláno

Důchodci kteří celej život šetřili aby si mohli koupit Shade Fobia Howno To Pojede, tak jsou hrozně nasraný, když je předjíždí mladej kluk v autě, na který si přece nemoh vydělat!!! :bacha

Navíc když jedou tachometrikcých devadesát( 80km/h), tak ten kdo je předjíždí je vlastně pirát a podle toho je třeba s ním zacházet!!! :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...