Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máš to udělané pěkně, ale práh bych si tam z praktických účelů nedal :)a aby mi koukalo takhle nasávání z haupny, to by se mi taky moc nelíbilo. I když takhle drobet ochlazovat víc motor by nebylo špatný;)

Odesláno

Nalepit to umí každej :) ale tohle byla docela piplanina hlavne sem měl strach aby se nezkroutila kapota kdyz se tam řezal otvor. Ty fotky prahu jeste dohodim, na fotkach mi do toho svitilo slunko takze nic moc :/

Odesláno

Me se to teda nelibi, je to takovy proflaknuty, ja hold nejsem zastancem tooh prasknout tam nejaky uni nasavani a prahy, ale proti gustu zadnej disputat. Spis by me zajimalo jak to nasavani funguje? To jsi vyvedl sani takle do zadu a nebo to jen fouka na motor?

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Co to vydechuje? :)

výdech, ááá nádech :roker taky sem to dělal, na 306, úplně nejhorší bylo, když jsem stál na kapotě s krumpáčem v ruce a nemohl jsem se odhodlat k první ráně. ale jak sem poprvé tnul, tak už to šlo samo :D:D:D

[upravil dne 21/7/08 minimaxa]

Odesláno

to ferda: je tam čtvercovej otvor a z něho je udělanej jakoby trychtýř k airboxu, přimo v hadici je sport filtr kterej ted uz neni videt ale jezdi to s tim nadherně je znat ze tam jde čerstvej vzduch

Odesláno
Původně zaslal: Melandros

to ferda: je tam čtvercovej otvor a z něho je udělanej jakoby trychtýř k airboxu, přimo v hadici je sport filtr kterej ted uz neni videt ale jezdi to s tim nadherně je znat ze tam jde čerstvej vzduch

:super:super

Odesláno

prahy super ale výdech mi moc na kapotě nesedí , ale to je tvý autí , ja kdýž už tak něco mensiho nad leve predni svetlo kvuli učelu , ale nechystam to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...