Petr605 Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Operka je soucasti sedadla a takto jsem to koupil. A je to fakt dobra vec. Az se sejdeme na nejakym srazu, tak si to, chlapi, budete moct vyzkouset... To Rimmer: tu operku by jsi prave, jako klidny ridic, ocenil. [Editován dne 6/4/04 Petr605] Citovat
Dydzej Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Petr605: Ze bych od tebe koupil plonkovou sedacku s operkou, az namontujes ty vyhrivany?!? :D:D:D:D Jenze to by mi neladila se zbytkem :(:( Tak asi nic... PS Radio Beat v nedeli vecer neni vubec spatne Citovat
Petr605 Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 To Rimmer: bezva akcni fotecka tvyho auta! To Dydzej: No vidis, to jsem si uvedomil az dneska, ze nevim, jestli ta vyhrivana ridicova sedacka tu operku ma. Jestli ne, tak na to kaslu. Radio - ja bych Ti neporadil nic spatnyho... Citovat
Fusion Odesláno 6. duben 2004 Autor Odesláno 6. duben 2004 Ta operka je super vec! nemuzu ji nikde sehnat a stve me ze ji tam nemam =/ Citovat
Dress Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Napsán autorem Petr605 No jo, to se tedy nedalo nic delat. Moje limuzina tam s nejvetsi pravdepodobnosti stat bude, protoze jsem domluvenej s mistrem Rebickem, ze nemuseji spechat, ze mne to staci do ctvrtka do odpoledne. Petr605: tak co už máš auto doma? Citovat
Petr605 Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 To Dress: Jo, dneska jsem si pro ni byl. Domluvil jsem si vymenu nejakych nepodstatnych soucasti jako je vzduchovy filtr, nejaky silent bloky motoru, tesneni olejove vany atd. atd. Davam to tam zase v utery. Aspon to bude v poradku. Zaveseni mam OK. Citovat
Dress Odesláno 9. duben 2004 Odesláno 9. duben 2004 Napsán autorem Petr605 To Dress: Jo, dneska jsem si pro ni byl. Domluvil jsem si vymenu nejakych nepodstatnych soucasti jako je vzduchovy filtr, nejaky silent bloky motoru, tesneni olejove vany atd. atd. Davam to tam zase v utery. Aspon to bude v poradku. Zaveseni mam OK. Takže už žádný unik oleje? Co ti zatím teda p. Vašenda všechno dělal? Citovat
rimmer Odesláno 11. duben 2004 Odesláno 11. duben 2004 Napsán autorem Petr605 To Rimmer: bezva akcni fotecka tvyho auta! jj...minuly tyden jak sem myl auto a svitilo slunko, sem delal nove fotky, kukni do clenu peugeot clubu, dal jsem je tam... Citovat
Petr605 Odesláno 11. duben 2004 Odesláno 11. duben 2004 Operka :papa To Dress: Uniky porad jsou, vsechno se bude menit az tento tyden. Citovat
VP605 Odesláno 13. duben 2004 Odesláno 13. duben 2004 Pánové sháním šrouby do li?áků origoš provedení Peugeot na P605. Dva šrouby mají nějakej unavenej závit. Zatím jsem narazil pouze na šrouby s nízkou hlavou. Nemáte nějakej tip, a? neprokrmuju ty vydřiduchy ze značkové prodejny Peugeot? Chtějí za ně 250,- a nízký se dají sehnat za 90,- Kč. Citovat
VP605 Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 To Fusion: Jestli jsem blbě nekoukal do ceníku, tak 250,- za kus. To považuju za ......... (výraz který by byl adekvátní není publikovatelný). Pánové, kteří dělaj ceny nejsou soudní. Citovat
Fusion Odesláno 19. duben 2004 Autor Odesláno 19. duben 2004 Bud sou to zebraci, nebo je to cena na jedno kolo... pokud spravne pocitam, pokud bych chtel vsechny nove tak 5000. Jedine se zeptat na vrakacu Schottcar. Citovat
vix Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Zkuste www. reifen.com Sice je to internetovy obchod, a objednani bude dost problematicke, ale ceny jsou vice nez lakave ... (a disky jsou nove !!!) A kdyz od toho odectete MwSt. ... hmm A pak ze litaky na 605 nejsou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.