Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Operka je soucasti sedadla a takto jsem to koupil. A je to fakt dobra vec. Az se sejdeme na nejakym srazu, tak si to, chlapi, budete moct vyzkouset...:papa

To Rimmer: tu operku by jsi prave, jako klidny ridic, ocenil.

[Editován dne 6/4/04 Petr605]

Odesláno

Petr605: Ze bych od tebe koupil plonkovou sedacku s operkou, az namontujes ty vyhrivany?!? :D:D:D:D:D Jenze to by mi neladila se zbytkem :(:(:(:(:( Tak asi nic...

PS Radio Beat v nedeli vecer neni vubec spatne :)

Odesláno

To Rimmer: bezva akcni fotecka tvyho auta!

To Dydzej: No vidis, to jsem si uvedomil az dneska, ze nevim, jestli ta vyhrivana ridicova sedacka tu operku ma. Jestli ne, tak na to kaslu.

Radio - ja bych Ti neporadil nic spatnyho...

Odesláno
Napsán autorem Petr605

No jo, to se tedy nedalo nic delat.

Moje limuzina tam s nejvetsi pravdepodobnosti stat bude, protoze jsem domluvenej s mistrem Rebickem, ze nemuseji spechat, ze mne to staci do ctvrtka do odpoledne.

Petr605: tak co už máš auto doma?

Odesláno

To Dress: Jo, dneska jsem si pro ni byl. Domluvil jsem si vymenu nejakych nepodstatnych soucasti jako je vzduchovy filtr, nejaky silent bloky motoru, tesneni olejove vany atd. atd. Davam to tam zase v utery. Aspon to bude v poradku. Zaveseni mam OK.

Odesláno
Napsán autorem Petr605

To Dress: Jo, dneska jsem si pro ni byl. Domluvil jsem si vymenu nejakych nepodstatnych soucasti jako je vzduchovy filtr, nejaky silent bloky motoru, tesneni olejove vany atd. atd. Davam to tam zase v utery. Aspon to bude v poradku. Zaveseni mam OK.

Takže už žádný unik oleje? Co ti zatím teda p. Vašenda všechno dělal?

Odesláno
Napsán autorem Petr605

To Rimmer: bezva akcni fotecka tvyho auta!

jj...minuly tyden jak sem myl auto a svitilo slunko, sem delal nove fotky, kukni do clenu peugeot clubu, dal jsem je tam...

Odesláno

Pánové sháním šrouby do li?áků origoš provedení Peugeot na P605. Dva šrouby mají nějakej unavenej závit. Zatím jsem narazil pouze na šrouby s nízkou hlavou. Nemáte nějakej tip, a? neprokrmuju ty vydřiduchy ze značkové prodejny Peugeot? Chtějí za ně 250,- a nízký se dají sehnat za 90,- Kč.

Odesláno

To Fusion: Jestli jsem blbě nekoukal do ceníku, tak 250,- za kus. To považuju za ......... (výraz který by byl adekvátní není publikovatelný). Pánové, kteří dělaj ceny nejsou soudní.

Odesláno

Bud sou to zebraci, nebo je to cena na jedno kolo... pokud spravne pocitam, pokud bych chtel vsechny nove tak 5000.

Jedine se zeptat na vrakacu Schottcar.

Odesláno

Zkuste www. reifen.com

Sice je to internetovy obchod, a objednani bude dost problematicke, ale ceny jsou vice nez lakave ... (a disky jsou nove !!!)

A kdyz od toho odectete MwSt. ... hmm

A pak ze litaky na 605 nejsou :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...