Kurt Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Tak co, bonznete si? http://www.prestupky.oziveni.cz/ Citovat
buml Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 no tak to je mazec jako svina. doopravdy PS-VB je v nas kdes zakoreneno:grr pro mlade a neznale PS-VB byl komunisticky organ pomahajici poradku z rad obcanu, tedy Pomocna straz Verejne bezpecnosti Citovat
aka Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 zrovna oziveni mi pridalo dost prace, takze se s niam odmitam zabejvat.... a priznam se.....obcas praskam dverma! Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 jj, krasne zneuzitelna vec, v dnesnim svete photoshopu,digitalni fotografie apod. , holt kdyz nekdo nema co poradneho na praci a kdyz sam neco nemuze nesmi nebo nema, tak proc by meli mit ti ostatni, od tohoto pocitu frustrace a zavisti je uz jen kousek k praskactvi a udavani, ktere pak dotycneho hreje u srdce zajimava diskuze a navrhy k tomuto tematu jsou na http://www.dfens-cz.com/ Citovat
.mycTD Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 pohravam si s myslenkou zalozit obdobny server... Citovat
.mycTD Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 ...a kontaktni udaje \"hlasicu\" nasledne preposilat udanym Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: Kurt Tak co, bonznete si? http://www.prestupky.oziveni.cz/ Nemám na bonzování čas. Hlídám ti zbraně. Ba ne, pěkná hovězina zase. Citovat
Marcel505 Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Protože se lidi s**ou do věcí, do kterých jim je naprostý prd. Citovat
Vvitty Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 treba bysme tam mohli ohlasit, ze uzivatel ondruska pouziva za jizdy zaznamove zarizeni, kteryzto prestupek sam zdokumentoval poskytnutim fotografii tomuhle serveru... nicmene ve vysledku jim to stejne bude na dve veci, pokud na misto nezavolaji policii, ktera prestupek zdokumentuje. Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 v okamziku kdy mne vyfoti za volantem s citelnou SPZ podavam na nej trestni oznameni o zneuziti osobnich udaju, neb takoveto fotky muze delat a pouzit jako dukaz pouze PCR nebo MP, takze aby se to nakonec neobratilo proti nim a nezakusili krajic chleba stejnym dilem Citovat
Maverick Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Mě nikdo udávat nemusí, já se bonznu sám. Dnska jsem přes Karlák prolítl 160km/h, 3x projel na červenou, nerespektoval STOPku a na Míráku jsem z okna vyhodil vajgla a flašku od slivovice, kterou jsem za jízdy vyžahnul:aut A teď vážně. Tenhle počin mi přijde fakt jako ubohost. Faktem je, že slušnej člověk se teoreticky nemá čeho bát, ale ruku na srdce, kdo z nás se vždy a za jakékoli situace chová naprosto přesně podle předpisů, vyhlášek apod. a to teď nemluvim jen o chování za volantem. Myslím si, že i ten sebeslušnější člověk může občas uklouznout a vzhleden k tomu, že existuje taky něco takového jako zákon schválnosti, je mi úplně jasný, jak by to dopadlo... Citovat
Marcel505 Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Mefisto: Já tě viděl! A ještě jsi u toho telefonoval, měl na střeše modrej majáček a jel bez pásů. Mám tě vyfocenýho, počkej, za chvíli jsi na těch stránkách. A teď vážně: Každej někdy pospíchá, a každej někdy udělá přestupek, kdo je bez viny, ať hodí kamenem. A když jede zásobování, tak kde asi má zastavit, když zamítnou vyhrazení parkovací místa... Je to jako na Hájích, tam je žlutá čára, takže by měl dostat pokutu i servisák výtahů, ale tomu pokutu nedaj... Takže stále to není stejný metr pro každého. Citovat
Kurt Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 BoneDaddy: díky, jen hlídej! A teď k tomu webu - já absolutně nechápu, jak někdo může mít tu drzost povýšit práskačství na běžnou činnost. Práskači vždycky byli a budou ti největší, zakomplexovaní ubožáci, kteří si nezaslouží být vyslyšeni. Stačí mi, když čtu, jak \"Městská policie přijala anonymní oznámení\" a jela jej prošetřit. Minulej režim byl na bonzácích založenej - PS VB, StB, atd. kdo chtěl být \"Uvědomělý občan\", musel práskat na jiné, aby se na každého \"něco vědělo\" a byl v případě potřeby vydíratelný. Jak já jsem doufal, že se tyhle praktiky nevrátí. Tohle je ideální příležitost pro ty anonymní hajzly, kteří stojí za záclonou a volají měšťáky na toho, kdo špatně zaparkuje, nebo na děti, kteří pod barákem hrají na trávě fotbal. A tohle \"Občanské sdružení podporující rozvoj občanské společnosti\" jim k tomu dává ideální příležitost. Citovat
OK406 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: buml no tak to je mazec jako svina. doopravdy PS-VB je v nas kdes zakoreneno:grr pro mlade a neznale PS-VB byl komunisticky organ pomahajici poradku z rad obcanu, tedy Pomocna straz Verejne bezpecnosti A taky v křížovkách je to žalovníček na čtyři písmena;) Citovat
Keejml Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Mě vždycky učili že PS-VB je Pitomec stojící vedle blbce Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 denne mi stoji nejak picka co je lina dojit 15 m do kramu primo pred vjezdem a kdyz clovek troubi, rve, tak nic. Za chvili prijdou k autu ani se neomluvi a snazi se odjet. Ale to tam stojim a vyrvavam docela nepublikovany vyrazy. Takze pro tento pripad budu bonzovat a fotit a zacnu to zasilat i na mistni urad. Protoze ti lide stoji v krizovatce, na prechodu a ve vjezdu. A nemaji ani tu slusnost se omluvit a me uz sere se vzdy doprosovat abych mohl vyjet ci vjet na (z) pozemek (u), takze asi tak ................................. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.