Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

TAk nejak akorat PP resim...mel jsem tu vlastni vlakno ohledne toho...Mam nejakej divnej prechodovej model neco mezi novym a starym a porad se jeste chystam na diagnostiku....a ta spotreba,tim ze jezdim ne uplne ekonomicky kratky studeny cesty po meste,tak patrne je asi v celku realna ta spotreba:D

[upravil dne 12.7.2008 vojti26]

Tak to máš pravdu, časté starty + krátká jízda = velká spotřeba. Pokud je BSI (nový model) musí se aktivovat. U starého modelu se nemusí. Jinak pp je vcelku dobrá věc.:super

Odesláno

Podle papiru,ma nadrž 70 litru,to jo.Nevim jak je to možny,ale 78 litru jsem tam už vicekrat narval (na shlell-ce).Nadrž nebila uplne prazdna,takže 80 litru mi tam vejde.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: vojti26

TAk nejak akorat PP resim...mel jsem tu vlastni vlakno ohledne toho...Mam nejakej divnej prechodovej model neco mezi novym a starym a porad se jeste chystam na diagnostiku....a ta spotreba,tim ze jezdim ne uplne ekonomicky kratky studeny cesty po meste,tak patrne je asi v celku realna ta spotreba:D

Tak to máš pravdu, časté starty + krátká jízda = velká spotřeba. Pokud je BSI (nový model) musí se aktivovat. U starého modelu se nemusí. Jinak pp je vcelku dobrá věc.:super

no ja mam podezdreni ze nemam BSI bohuzel...takze jakoby stary model...to potom co?vsude tu je ze to jde,ale nejak jsem nevytusil jak:( bo co pro to musim udelat;)

Odesláno

no já sem se včera vrátil z Chorvatska jízda tam čtyři dospělí jedno dítě+bagáž v noci bez klimi Olomouc-Pula 823km 120 max 130km/h pul nádrže pak ruzný popojíždky atd. cesta zpátky ve dne klima 20km popojíždění v koloně. Od Vídně až do Olomouce hromy,blesky,liják no hruza :bojim celkově najeto 1884km a natankováno 110l tak že spotřeba podle mě v poho :super

[upravil dne 13/7/08 zzipCZ]

Odesláno
Originally posted by vojti26

Nevim no,tim ze mam v celku smutnou motorizaci tak to dohanim plynem a to co popisujoou ropaci je muj sen...Touzim po palubnim pocitaci abych videl spotrebu a to cloveka tak nejak posadi a donuti si promyslet jestli na to bude hamtat nebo ne ale tim ze je zatim ve stadiu priprav.....na plnou nadrz si myslim ze ujedu cca 600km takze rope zdar a to ze ujedes pres 1000 km si myslim ze je velikanskej dar :D:D:D pac to ja mam pomalu dve nadrze:D

Nemas smutnu motorizaciu, ja mam taku istu a som stastny, tiez mam LPG. Na jednu 50l nadrz plynu prejdem tak 500km, t.j. 10l/100km, cena plynu je teraz cca 17,-Sk, t.j. 1,7 Sk/km. Kto jazdi lacnejsie?

Odesláno

Ja ujedu na plnou tak 1100 - 1200 km a to si myslim, ze mam docela velkou spotrebu (udaje ze spritmonitor si nevsimat - zmateny). Ale samo, kdyz clovek jezdi mimo mesto, jako po meste s prumer. rychlosti 46km/h co by chtel. Kdo jezdi Vsetin - Novy Jicin, vi, o cem mluvim.

Odesláno

Tak 1000 km +- . Spotrebu som meral aj teraz z Chorvatska. 6,8. Je to realita. Stále sme išli 130 až 140. Samozrejme aj predpisovo. Jeden pán to tu pekne napísal. Nad 100 km/h vzorec rýchlosť / 19 = okamžitá spotreba. A mne to sedí tiež tak. Dlhodobá spotreba 6,4L. Už to viac neriešim. Naháňať číselká. Ak vyleziem nad 8 už teraz viem, že budem mať problém. Zatiaľ neriešim.:papa:papa:papa

Odesláno

Podla toho kde jazdim:

- 70/10/20% mesto/dialnica/medzimesto - 900-950km

- 20/70/10% mesto/dialnica/medzimesto - 1020-1100km

- 20/20/60% mesto/dialnica/medzimesto - 1100-1200

na 70l do nadrze.

Vsetko s lahkou nohou, klima automaticka na 22-24 stupnov

Odesláno

no já když jsem jel na dovču do Kitzbuhlu tak po dálnici 2 dospělí a 2 děti + bagáž a plus tam co jsme jezdili na výlety tak jsem tam měl na počitadle cca 750 km a vycházelo mi to na 5,3 l / 100 km ! Jinak standard jezdím na půl nádrže kolem 600 km většinou po městě a do práce a tam to je asi 9 km jedna jízda....

Odesláno

Ujedu prumerne 1300km a prumerne tankuju 72l

Jezdim denne 35 km po dalnici do prace a nehonim to

Vedu si statistiku, tak se o ni s Vami podelim :roker

__________Ujeto km_____Litrů celkem_____Cena celkem_______l/100_____Kć/km

bmw_______20408,00_____2011,35__________55351,40________9,80______2,71

felinka_____3018,70 _____244,33___________6558,60_________6,75______1,80

Peugeot___23566,00_____1365,63__________42440,10________5,49______1,71

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...