Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ak dobre ratam, tak spotrebu mas cca 6,6 litra na stovku.. ak jazdis trosku razantnejsie a s klimou, tak celkom normal spotreba.. aj ked sice ja mam dlhodobo 5,8...

Odesláno
Původně zaslal: pacinka

kolik km ujedete na plnou nádrž? mam 2.0 HDI je to v podpise a na nějakých 70 litrů, když tankuju, ujedu tak 1050km a jedu znovu, zdá se mi to docela málo.

mno podle toho co pises, mas prumernou spotrebu 6,67l/100km coz je dle meho nazoru dobry, teda podle toho jak a kde a jak daleko jezdis ? .... nedavno jsem jel v kuse cca 700km, pred jizdou resetnul palubak, jel jsem prevazne po silnici dalnicniho typu, kde to slo byl pustenej tempomat ,nevytacel jsem ho pres 2 000 otacek a nejel rychleji nez 120 a povedlo se mi 5,1 ... ale ver pocitaci :cool:

[upravil dne 9.7.2008 bure_406]

Odesláno

dle PC mam 5,1 za poslednich cca 5000 km deni jizdy prevazne okresky (hodne zatacek a kopcu) na nadrz najedu cca 1500km Hodne zalezi na stylu jizdy. Nepospicham tak prumernou rychlost mam 61km/h. :papa

Odesláno

já jezdím skoro denně 20 km do práce a 20km z práce, točím tak do 2500ot/min a zdá se mi to, že žere dost. dnes jsem čistil váhu vzduchu a nandal jednu sponu, co tam chyběla, tak uvidim co to udělá

Odesláno
Původně zaslal: pacinka

kolik km ujedete na plnou nádrž? mam 2.0 HDI je to v podpise a na nějakých 70 litrů, když tankuju, ujedu tak 1050km a jedu znovu, zdá se mi to docela málo.

To je celkom dobra spotreba(vychadza ti to okolo 6,7), ked sa tu dobre popozeras tak uveris ze 6,6l je normalne na tento motor.

Inak ja do toho narvem 80 litrov(dojazd cca 1300), zalezi od nadrze a hlavne stylu jazdy.

[upravil dne 9.7.2008 obaf]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: @re

no já mám plnou tak na 450-600km max :myslim

tak to som na tom teda este dobre :roker

to jo... neznám coupé v6 s větší spotřebou než to moje... ale u mně to nebude motorem :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...