Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

to se ani nedivím o AAA se tu napsalo dosti .Znám jen málo kdo spokojeně koupil

Odesláno

Ono jde o to jestli o tom v Ačkach věděli, to tam strčil nějakej dovozce oni zaplatili a prodavaj dál. Nebo to dovezli sami a věděli o tom. V každym připadě bych se pokusil se s nima nějak domluvit na slevě nebo vrácení, za pokus nic nedáš;)

[upravil dne 9/7/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Cepica

UZ SE TAM VOLAL A ZITRA MI BUDE VOLAT NEJAKEJ TECHNIK

Pokud je to v záruce, tak tam zajet co nejdříve a jeli k to mu nějaké vyjádření servisu, kde to zjistili, tak vzít sebou. Nečekat na nějakého technika z áček ale jet tam rovnou!!!:bacha

Odesláno
Původně zaslal: MartinR

AAA Auto.Kolik už se toho tady o nich napsalo a nejen tady.No a stále jsou mezi námi tací, co mají problémy s orientací.

Co maj ačka společného s orientací?:myslim

Mám od nich pežota rok a půl,bez problému,dovoz z Francie a jsem heterosexual.

Odesláno

Pokud si na to přišel do půl roku tak by to mělo být klasifikováno jako skrýtá závada a měly by ti to buď opravit nebo rovnou vratit prachy.. znamej takhle reklamoval alfu ale nebylo to u AAA ....

Odesláno

Asi bude problém dokázať že tá závada už bola pri kúpe a dá sa považovať za skrytú. Pol roka je dosť času na pridretie motora.

To Cepica: Nieje to pokračovanie toho problému so spotrebou oleja?

Odesláno
Původně zaslal: nemec.cb

Původně zaslal: MartinR

AAA Auto.Kolik už se toho tady o nich napsalo a nejen tady.No a stále jsou mezi námi tací, co mají problémy s orientací.

Co maj ačka společného s orientací?:myslim

Mám od nich pežota rok a půl,bez problému,dovoz z Francie a jsem heterosexual.

No pod orientáciou asi myslel to, že ich treba naďaleko obchádzať.

Odesláno

jo je to pokracování s olejem mam to auto presne 1 mesíc a 10 dní:bacha:bacha .bud mi zaplatí opravu zhruba 50 az 70 tisíc nebo to vrátím a bude .ted to mám v servisu a píšou mi pro AAA. CO TO BUDE STÁT .Já jim to tam dám a uvidím co stým budou delat .jsme tak domluveni v AAA.

Odesláno
Původně zaslal: Cepica

dík vrátím ho asi a hotovo.podle toho jak se vyjadrijjou kdyz nezaplati tak jim ho tam odvezu .

odvézt jim to můžeš jen aby vrátili prachy

Odesláno

Přesně to samý se stao \"známýmu\", ne Peugeot, ale taky v AAA. Vykašlali se naěj a to to měl u nich na úvěr. Jezdil než mu to kleklo úplně, nikdo by to stejně nekoupil. Takže hold asi smůla :nevim

Odesláno

Litr oleje na 100km? Hustý! Požaduj opravu. AAA jsou sice šmejdi, ale není to jen tak nějaká obyčejná póvl firma. Uplatni oprávněný požadavek. Na vrácení peněz nárok ze zákona nemáš. Na opravu ano. Respektive, záleží na tom, co máš napsáno ve smlouvě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...