Pepito Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Co člověk to názor Je mi jedno kdo odkud je,hlavně že si s tím dotyčným rozumím A pivo?Nejsem znalec,takže je mi jedno kde je vařené,hlavně když chutná a je dobře vychlazené Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: KoudaK Tady všichni děláte machra ale když se pije tak dete v 9 (21 hodin) spat... No taky chodis spat docela brzo - na seci - tedy spis u konverzace a rano pozde stavas, my uz vsichni poslouchame hudbu a mame prima rano a ty jdes na nas se stipackama :-D kazdopadne staropramen a starobrno jsou neuveritelny staroserky :-D Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: OK406 No co, Jižní čechy JETE, pivo, přehrady, turisti atd.. Prostě vidlákov;) A co takle dát mapu Prahy pro nás z vesnice?! chtel jsem byt kousavy, ale nebudu. Mapa pro neprazaky nejni, protoze by se v ni stejne nevyznali Citovat
urdemala Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 starobrno 1000x lepší než Staroprůjem z prahy , ten fakt nemůžu Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: KoudaK Tady všichni děláte machra ale když se pije tak dete v 9 (21 hodin) spat... to říká ten co se vylije ,jde spát ve dvě ráno a probouzí se v 17hodin . a hned po probuzení machruje jestli jdem prej chlastat, to my se vykalíme ,jdem spát ve dvě a vstávame max. v osm ráno a normal fungujeme. Ještě se máš co učit Kouďo. ad pivo, raději se zdržím komentáře abych zde nevyvolal rasové nepokoje:D:D:D Citovat
Popcorn Player Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: urdemala starobrno 1000x lepší než Staroprůjem z prahy , ten fakt nemůžu Tak to nás Brňáky velmi potěší taková pochvala od někoho z Plzně... Citovat
Fusion Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Nebudeme přece to dobrý pivo posílat dál. To co zůstane pod pípou v plechu pak jde do nádrží a následně do hospod v čechách. Citovat
Vvitty Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 panove, budte radi, ze nemusite na srazu pit neco z provenience Anheuser Bush... kdyz jsem byl v US, tak mi nedalo to nezkusit... no nic, chybama se clovek uci Citovat
urdemala Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 no čoveče, já byl v dubnu 4 tejdny mimo čr, evropa, asi 8 států trojúhelník švajc-polsko-anglie a nedá se nic dělat, i ten Klasik je ve srovnání s tim, co tam ti chudáci pijou úplnej elixír. Samo že srovnávam jenom ležáky. Citovat
Vvitty Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 no zrovna anglie je docela v pohode, co se piva tyka az na tu cenu, brrrr.... driv jsme tam vzdycky se znamyma menili pivko za krabicku cigar z free shopu Citovat
urdemala Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 mno, já sem asi na pivo náročnej, než pít ty vyždímaný hadry, tak sem radši lemtal strongbow. ten se sice snad ani nedá považovat za pivo, ale je to pro mě zvláštní změna. ačkoli po osmym kousku mě začínala pálet žáha... Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Popcorn Player Původně zaslal: urdemala starobrno 1000x lepší než Staroprůjem z prahy , ten fakt nemůžu Tak to nás Brňáky velmi potěší taková pochvala od někoho z Plzně... bila hlava ma uzeh a nevi co mluvi :-D Citovat
vix Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 mno, když se vezme jako srovnávcí etalon pražského \"piva\" 0 (nula), tak po tisícím vynásobení vyjde - schválně hádejte co ? (mě to prostě nedalo) Citovat
KoudaK Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: KoudaK Tady všichni děláte machra ale když se pije tak dete v 9 (21 hodin) spat... To je holt tím, že někdo preferuje chuť a kvalitu, a nemusí si jen vylejt hlavu... Vylejt hlavu? Já tomu říkám kvalitní posezení s kamarády ktarý se mi naskytne málokdy..:super Citovat
KoudaK Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: KoudaK Tady všichni děláte machra ale když se pije tak dete v 9 (21 hodin) spat... No taky chodis spat docela brzo - na seci - tedy spis u konverzace a rano pozde stavas, my uz vsichni poslouchame hudbu a mame prima rano a ty jdes na nas se stipackama :-D kazdopadne staropramen a starobrno jsou neuveritelny staroserky :-D Já za to menůžu,že sem se tak nějak odvázal... (život jeptišky mě nebaví...:D:D ) Citovat
KoudaK Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: KoudaK Tady všichni děláte machra ale když se pije tak dete v 9 (21 hodin) spat... to říká ten co se vylije ,jde spát ve dvě ráno a probouzí se v 17hodin . a hned po probuzení machruje jestli jdem prej chlastat, to my se vykalíme ,jdem spát ve dvě a vstávame max. v osm ráno a normal fungujeme. Ještě se máš co učit Kouďo. ad pivo, raději se zdržím komentáře abych zde nevyvolal rasové nepokoje:D:D:D csssssss vo pár dní mladší a bude poučovat !?:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 hihi, tak na sebetove posedime :-) Citovat
KoudaK Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch hihi, tak na sebetove posedime :-) Však jo... Citovat
John Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Scratch hihi, tak na sebetove posedime :-) Však jo... Koukám,že se tu zase slejzá klub ,,abstinentů\" doufám,že budu sedět hodně daleko od vás... Přece jen alkohol to fakt neee Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.