Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Stává se mi, že když ujedu cca 30 km, z toho část po dálnici a pak zaparkuji v garáži, tak pod motorem je kaluž vody. Podotýkám že tot pozoruji když je venku sucho a neprší a stává se to nepravidelně. Je možné že je to důsledek funkce FAP a kondezace vody ? Nikde jsem totiž nezjistil, že by mi ubývala chlaldící kapalina nebo voda do ostřikovačů.

Odesláno

Nevím jak moc velká kaluž ale přesně jak píšou ostatní. I mi to dělá klima.

Na loňském Šebetově mi to přijel oznámit i domácí z penzionu... :mrk Jestli mi prej něco neteče! :D

Odesláno

Tak to ja mam zase vodu na podlahe na mieste vodica....Ked prsi tak mi kvapka z miesta niekde medzi brzdovym a spojkovym pedalom....Ale kadial sa tam dostane, tak to vobec netusim....pekne ma to serie.....Nemate nejake napady a rady? pls...vopred Vam velmi pekne dakujem...

Odesláno

2 jojo307 : Múže to být někde okolo předního skla, nebo někde pohonu stěračů, nebo nějakým průchodem kabeláže, jestli nebylo něco dodělávaný dodatečně, nebo co já vím. Tady ti asi neporadíme.:bojim

Odesláno

Se zatékáním do auta okolo předního skla mám skvělou zkušenost z mé předchozí 406. Dostala se mi voda do BSI a nanastartoval jsem. Bacha na to. Stála mě tato sranda asi 10 000,-. Doporučuji urychleně zjistit a odstranit. Potom zkontrolovat BSI. Je asi taky v přístrojovce nalevo pod sklem, jak jsem koukal v Service boxu.

[upravil dne 8.7.2008 HonzaZ]

Odesláno

Tak uz som aj ja zistil kadial mi to tecie...Tecie do auta okolo laveho horneho rohu celneho skla....Neviem akym sposom, ale nejako sa mi tam urobila diera....Vyzera to na vymenu skla..Myslite, ze sa mi to po case nevrati?

Odesláno

to jojo307: To sklo mas puvodni nebo ho uz nekdo menil? Jinak sklo se nemusi menit cele. Staci ho nechat odriznout a znovu prilepit. Jde to blbe, v autosklech se za to nezaruci, ale udelaji to. Samotna prace a lepidlo vyjde na cca 2500czk. Pokud bys daval nove okno, bude to prace 2500czk plus okno 12-15000.

Jestli se to vrati nebo nevrati zalezi na kvalite prilepeni. Mne teklo u sloupku spolujezdce, odrizli, prelepili a zatim to netece. Je to asi 3/4 roku nazpet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...