Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera mě rozstřelil auto nějakej debil ve schnilý fialový Š105 a ujel... :mad:

Proto předběžně scháním jestli se někomu v garáži \"neválí\" přebytečný přední nárazník, maska mezi světla, kapota, levý př. světlo. Úplně nejlepší kdyby to bylo v bílý barvě :) Možná toho bude víc, auto stojí u Vašendy a musím počkat na vyjádření pojiš?ováka než se pustí do opravy. Jo a je to 306 r.v.96.

Odesláno

Kdybys to chtěl přebastlit na novej model mám kapotu a nárazník.

Odesláno

Problém je, že to bude likvidovat pojiš?ovana z fondu pojištění a nejspíš pouze na fakturu, takže by jsi to musel dodat nám s dokladem, ale i to je verze. Potřeba je nárazník, maska, kapota, levé světlo, levý blikač, chladiče jsme ještě neviděli, pojiš?ovák nedorazil, starý model.

Odesláno
Napsán autorem Driver

Včera mě rozstřelil auto nějakej debil ve schnilý fialový Š105 a ujel... :mad:

Proto předběžně scháním jestli se někomu v garáži \"neválí\" přebytečný přední nárazník, maska mezi světla, kapota, levý př. světlo. Úplně nejlepší kdyby to bylo v bílý barvě :) Možná toho bude víc, auto stojí u Vašendy a musím počkat na vyjádření pojiš?ováka než se pustí do opravy. Jo a je to 306 r.v.96.

Fakt? Mně se něco podobného stalo v neděli 29. 2. večer na liberecké dálnici kousek před Prahou - fialová škůdka 105, v ní Vietnamci/Číňani. Je tam zúžení do jednoho pruhu, tak jsem zvolnil, ale oni jeli jak o život do poslední chvíle v levém pruhu a pak mi hodili myšku jak prase. Oni ti Asiati z auta moc nevidí, jen tak tak při své výšce překouknou palubku... Takže se mi nalepili na levý přední blatník svým bokem cca v místě jejich pravé kliky předních dveří, to už jsem to zašlápl a stál, a oni jeli, dřeli a dřeli vpřed, plech na plech, až se zařadili přede mě. Kurvy jedny! A hned se pozamykali v autě a dívali se na zem, jako že nic, na pravoboku šlinc v délce dva metry... A jak se to rozjelo, nasadili třetí kosmickou, a hurá na Prahu. Naštěstí pro mě většinu tohohle tření obstaral můj nárazník, ale i blatník mám trochu promáčklý a samozřejmě odřený. NEBYLI TO TI SAMÍ, ASIATI VE FIALOVÉ Š-105, KTEŘÍ PLÁNOVITĚ NIČÍ PEGINY 306?

Odesláno

Hele, a to sis nechal líbit? Stát se to mně, za hned za zůžením jej předjedu (u š105 to asi nebude problém), a zašlápnu mu to před nosem - a když to náhodou nestihne, neodjede - mám vzadu kouli ve výšce jeho chladiče... No, a pak se v klidu můžeš pozamykat ty, a zavolat policajty.

Odesláno

Ja jsem ten prestavovac modelu.......Ja bych tam dal dily z noveho modelu, a pokud ti to dovoli financni situace, tak i cira svetla.......;)

[Editován dne 3/5/04 Radek V.]

Odesláno

to Garfield: šikmooký to nebyli, seděl v tom jenom jeden chlápek, který mluvil česky. Auto je psaný podle jména na nějakýho araba nebo nějakýho jinýho tatara :(

to Radek: budu rád když budu mít na to opravit to zase na starý model. Místo čirých světlometů budu muset v létě kupovat kachlíky do koupelny :)

Odesláno
Napsán autorem oddie

Hele, a to sis nechal líbit? Stát se to mně, za hned za zůžením jej předjedu (u š105 to asi nebude problém), a zašlápnu mu to před nosem - a když to náhodou nestihne, neodjede - mám vzadu kouli ve výšce jeho chladiče... No, a pak se v klidu můžeš pozamykat ty, a zavolat policajty.

No jo, Oddie, ty máš vzadu kouli, to je prima zbraň, vím. Jenomže já jsem takovej vzornej a tak ji mám podle předpisů sundanou a nacvakávám ji jen když mám vozejk... Takže by mi zbořili zadek a to bych fakt nechtěl. Můj nárazník na 306 plus nějaké to světlo nedejbože blatník nebo zadní dveře - určitě tak v ceně tří těch jejich škodovek. A s pojiš?ovnou mám bohužel své zkušenosti - se služební filckou jsem se před lety dostal do hromadné havárky na dálnici. Benga O.K., během tří hodin všechny vyšetřili, rozdali viny, ale Kooperativa na tom pak seděla 14 (čtrnáct) měsíců, než uvolnila prachy. A na mě šéf řval, a? si to zařídím, firma v tom měla 70 litrů. A tohle by byly moje penízky... Sotva uživím rodinu a dva staré Peugeoty, to jsme my drobní živnostníčci, co tak nestydatě okrádají stát, jak říká soudruh Šprdla!

Holt příležitostně zajdu k Vašendovi, jestli ten můj přední blatník půjde vyklepnout zpátky a kapku stříknout... Naštěstí to fakt není moc. BESTIE JEDNY ŽLUTÝ! A to bejvali takoví slušní, před lety, než se orazili a přišli trochu k prachům...

Odesláno

Já ji předpisově sundat nemůžu, anžto mám starý nebezpečný vrak a odpad, jak říká zmíněný soudruh Šprdla s ostatními vládními soudruhy, a kouli na něm mám nesundavací...

Odesláno

tak muzu mit naraznik, kulaty mlhovky, masku a obe cira svetla, to vse za 5000, je to vsechno model 2000, tak napis kdybys to chtel, kdybys mel zajem muzu to dat tady jednomu supr chlapikovi nalakovat ( je to fakt borec) ma tu michacku i na metalizu, nechaval sem si u neho strikat kryty zrcatek, zadni naraznik a zadni kridlo a chtel po me 1500!!! a to mam metalizu, ten odstin je absolutne stejnej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...