vranilinek Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Ahoj. Ted o vikendu se chci pustit do lakovani brzdovych trmenu. Nemate nekdo nejaky tipy a triky nebo neco na co si dat pozor? Dekuji:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Ideálne je všetko rozobrať, vyčistiť a odmastniť. Existujú špeciálne spreje, ja som však použil bežný syntetický lak. Vyhýbaj sa všetkým pohyblivým a gumenným častiam, tiež plochám, kde dosadajú doštičky. Piplačka na dva dni. Citovat
tom406 Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: vranilinek Ahoj. Ted o vikendu se chci pustit do lakovani brzdovych trmenu. Nemate nekdo nejaky tipy a triky nebo neco na co si dat pozor? Dekuji:papa doporučuji lak v plechovce značky alkyton.Je přímo na kov a stojí 130kč/2,5dcl vystačí to tak na 5aut. Perfektně se to váže na kov a nenechává to žádné tahy. http://www.barvyadex.cz/oblast/10/489/ lesklý, matný, kladívkový a vypadá to takhle: http://www.406.nolimit.cz/brembo-brake a jde to dát i do spreje [upravil dne 4.7.2008 tom406] [upravil dne 4.7.2008 tom406] Citovat
kury Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 no já doporučuji Hammerite, stačí ta nejmenší plechovka (a ještě hodně zbyde), já mam tmavě modrou kladívkovou http://www.drostra.cz/?PID=15021&tabid=3 , mam to už přes rok, najeto přes 12000 km a drží krásně. Nejdříve jsem odstranil rez drátěným kartáčem, pak natřel odrezovačem a pak teprve hammeritem. bubny: třmeny: s kolama po roce: Citovat
renm Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 očistit, odmastit, základ a obyč sprej a máš to nafurt:super Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 hlavne nekupuj ty drahy spreje na tuning centru za 600, staci opravdu hammerie, ale ten se obcas sutrem odstipne, tom406 radi dobre .-) Citovat
Fakir Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Já už mám pochystanej stříbrnej Hammerite a musím se akorát dokopat to nalakovat ještě tenhle týden, abych v Šebetově nedělal ostudu. Citovat
renm Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 hammerite ne...je moc tvrdej -tudíž se ti v něm udělají mikroskopické trhlinky a časem se opýská... Dělal jsem to otcovi jak píšu - očistit, odmastit, dvě vrstvy základu a obyč sprej - pokud možno akryl - je pružnější. Počád se to i po 5 letech svítí jak nový. Hammerite je na zhnilé ploty které nejsou namáhány teplem ani na ohyb...škoda peněz:P Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 hammerite mi tam drzi tretim rokem, takze ja s nim mam zkusenost dobrou Citovat
Ferry Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 ja mam Alkyton ( barva na stejnem zakladu jako hammerite, ale levnejsi ) druhym rokem a taky dobry, nic se neloupe ani nepraska vzal jsem to predtim jen nahrubo dratenym kartacem, pak trochu otrel hadrem namocenym v acetonu a dal dve vrstvy stetcem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.