Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ideálne je všetko rozobrať, vyčistiť a odmastniť. Existujú špeciálne spreje, ja som však použil bežný syntetický lak. Vyhýbaj sa všetkým pohyblivým a gumenným častiam, tiež plochám, kde dosadajú doštičky. Piplačka na dva dni.

Odesláno
Původně zaslal: vranilinek

Ahoj. Ted o vikendu se chci pustit do lakovani brzdovych trmenu. Nemate nekdo nejaky tipy a triky nebo neco na co si dat pozor? Dekuji:papa

doporučuji lak v plechovce značky alkyton.Je přímo na kov a stojí 130kč/2,5dcl vystačí to tak na 5aut. Perfektně se to váže na kov a nenechává to žádné tahy. http://www.barvyadex.cz/oblast/10/489/ lesklý, matný, kladívkový a vypadá to takhle: http://www.406.nolimit.cz/brembo-brake a jde to dát i do spreje

[upravil dne 4.7.2008 tom406]

[upravil dne 4.7.2008 tom406]

Odesláno

no já doporučuji Hammerite, stačí ta nejmenší plechovka (a ještě hodně zbyde), já mam tmavě modrou kladívkovou http://www.drostra.cz/?PID=15021&tabid=3 , mam to už přes rok, najeto přes 12000 km a drží krásně. Nejdříve jsem odstranil rez drátěným kartáčem, pak natřel odrezovačem a pak teprve hammeritem.

bubny:

p5310044qc1.th.jpg

p5310052sa9.th.jpg

p5310048io6.th.jpg

buben1wq4.th.jpg

třmeny:

p5310020ts4.th.jpg

brzdy2fb3.th.jpg

brzdy1ep7.th.jpg

s kolama po roce:

p1040886se5.th.jpg

p1040883yx1.th.jpg

Odesláno

hlavne nekupuj ty drahy spreje na tuning centru za 600, staci opravdu hammerie, ale ten se obcas sutrem odstipne, tom406 radi dobre .-)

Odesláno

Já už mám pochystanej stříbrnej Hammerite a musím se akorát dokopat to nalakovat ještě tenhle týden, abych v Šebetově nedělal ostudu. :D

Odesláno

hammerite ne...je moc tvrdej -tudíž se ti v něm udělají mikroskopické trhlinky a časem se opýská...

Dělal jsem to otcovi jak píšu - očistit, odmastit, dvě vrstvy základu a obyč sprej - pokud možno akryl - je pružnější.

Počád se to i po 5 letech svítí jak nový.

Hammerite je na zhnilé ploty které nejsou namáhány teplem ani na ohyb...škoda peněz:P

Odesláno

hammerite mi tam drzi tretim rokem, takze ja s nim mam zkusenost dobrou :)

Odesláno

ja mam Alkyton ( barva na stejnem zakladu jako hammerite, ale levnejsi ) druhym rokem a taky dobry, nic se neloupe ani nepraska :) vzal jsem to predtim jen nahrubo dratenym kartacem, pak trochu otrel hadrem namocenym v acetonu a dal dve vrstvy stetcem

171_7198.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...