buml Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 neni problem, protoze o tom mas zapis ted nevim jestli primo v servisce nebo dostanes papir o autorizovany montazi, trebas tempomat budu taky nechavat dodelat, on tptiz vyjde levnejc nez pri objednavce s autem:o to samy zadni repro. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: buml neni problem, protoze o tom mas zapis ted nevim jestli primo v servisce nebo dostanes papir o autorizovany montazi, trebas tempomat budu taky nechavat dodelat, on tptiz vyjde levnejc nez pri objednavce s autem:o to samy zadni repro. Aha. To jsem chtěl vědět, že ti k tomu dají nějaký lejstro. A to že tempomat vyjde levněji sólo než s autem mě docela překvapilo. Citovat
buml Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Aha. To jsem chtěl vědět, že ti k tomu dají nějaký lejstro. A to že tempomat vyjde levněji sólo než s autem mě docela překvapilo. tak to me taky, ale rozdil je v radu desitek procent;) Citovat
bigicek Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 No my jsme měli doma koktávku a teď máme 307SW. Peugeot 307SW u mě vyhrál a to z jednoho důvodu. Když jsem čekal na otce a měli jsme oktávku,tak projelo 40 stejných aut a ani jedno táta, pak když byl peugeot tak to bylo téměř se stoprocentní jistotou že to je on. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: minimaxa když už přesně tak \"pumpe düse\" = PD ale je to systém, který nemá budoucnost, přesněji jeho budoucnost v osobních autech (vyjma lodí a lokomotiv kde má své opodstatnění) Common Rail je prostě Common Rail, oni i VW konečně uznali, že Ital vyhrál [upravil dne 3/7/08 minimaxa] No jasně, já to jen upravil, aby se to Petrovi rýmovalo. Jinak pravda pravda... ale v době Common Railu první generace mělo PD navrch. a ve spojení s motorem od Cummins je Common Rail nedostihnutelný cummins ti sezenu, slecna recepcni je naprosto uzasna, muzu za ni zajit a zepta se, jestli mi bokem nesoupne motor, mame je v najmu :-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 heh, zas nějakej kostlivec ale slečnu si klidně nech Citovat
buml Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Buml : tak jak to jezdí pane? ale ani se neptej, uz 5x to hlasilo nakou zavadu, po napichnuti sem tam nic nenasel jen na me svitila takova kontrolka jako robot s uchem ci co to je a tusim oranzovou barvu to ma. No co mam povidat proste des a oprava vzdycky okolo dvou taliru, jestli to takhle pujde dal tak nevim nevim:D:D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 já bych to vrátil... taková Multipla jako taxík :super:aut Citovat
OK406 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa já bych to vrátil... taková Multipla jako taxík :super:aut Jedna jezdí jako taxi i v Čekých Budějovicích;) Citovat
kveton Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr Buml : tak jak to jezdí pane? ale ani se neptej, uz 5x to hlasilo nakou zavadu, po napichnuti sem tam nic nenasel jen na me svitila takova kontrolka jako robot s uchem ci co to je a tusim oranzovou barvu to ma. No co mam povidat proste des a oprava vzdycky okolo dvou taliru, jestli to takhle pujde dal tak nevim nevim:D:D:D To je snad víc ukecaný než tvá bývalá Citovat
buml Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 ne ne, ta zdravila uz jen kdyz me videla;) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: minimaxa já bych to vrátil... taková Multipla jako taxík :super:aut Jedna jezdí jako taxi i v Čekých Budějovicích;) i ta moje je taxík aus Berlin Citovat
Radess Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 To je snad víc ukecaný než tvá bývalá Čoveče ono snad každý nový auto je ukecaný, a furt se mu něco nelíbí, letos do firmy jsme koupili další dvě nové octavky a furt byli v servisu, ale časem se to uklidnilo. Pro změnu před měsícem byl koupen novej C MAX a ten mě vypekl v chorvatsku, kdy přestal fungovat tempomat a po zasnutí motoru začal sám od sebe blikat levej blinkr a auto nešlo dálkově zamknout. Než jsem přijel domu tak to přestalo, a ve fordu nic nezjistili páč t:D. Každé nové auto má drobné neduhy, časem to přestane [upravil dne 13/8/08 Radess] Citovat
kveton Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: buml ne ne, ta zdravila uz jen kdyz me videla;) jj, taky mě zdraví, je to prostě uctivý auto, ale popravdě zas tolik chyb tam není, pořád vyskakujou jen dvě Citovat
buml Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 2 Radess> obavam se ze s tato zavada bude projevovat cca kazdych 1000km a nezbavim se ji:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr Buml : tak jak to jezdí pane? ale ani se neptej, uz 5x to hlasilo nakou zavadu, po napichnuti sem tam nic nenasel jen na me svitila takova kontrolka jako robot s uchem ci co to je a tusim oranzovou barvu to ma. No co mam povidat proste des a oprava vzdycky okolo dvou taliru, jestli to takhle pujde dal tak nevim nevim:D:D:D Robot s uchem?? to bude nejspiš symbol stojanu u pumpy, doporučuju natankovat:D:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: Kurt Radku, ty by ses tím mohl živit. Čim myslíš že bych se mohl živit?? To byla dedukce, tak trošku Bumla už znám, tak mi bylo hned jasný že to nebude jen tak;) Citovat
Radess Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: buml 2 Radess> obavam se ze s tato zavada bude projevovat cca kazdych 1000km a nezbavim se ji:( Njn, já tu hlášku nepochopil :-)), asi mám bohatý rodiče a z toho vyplívá že asi i dlougé vedení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.