Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pe.tr vs. buml

Recommended Posts

Odesláno

neni problem, protoze o tom mas zapis ted nevim jestli primo v servisce nebo dostanes papir o autorizovany montazi, trebas tempomat budu taky nechavat dodelat, on tptiz vyjde levnejc nez pri objednavce s autem:o to samy zadni repro.

Odesláno
Původně zaslal: buml

neni problem, protoze o tom mas zapis ted nevim jestli primo v servisce nebo dostanes papir o autorizovany montazi, trebas tempomat budu taky nechavat dodelat, on tptiz vyjde levnejc nez pri objednavce s autem:o to samy zadni repro.

Aha. To jsem chtěl vědět, že ti k tomu dají nějaký lejstro.

A to že tempomat vyjde levněji sólo než s autem mě docela překvapilo.:o

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Aha. To jsem chtěl vědět, že ti k tomu dají nějaký lejstro.

A to že tempomat vyjde levněji sólo než s autem mě docela překvapilo.:o

tak to me taky, ale rozdil je v radu desitek procent;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No my jsme měli doma koktávku a teď máme 307SW. Peugeot 307SW u mě vyhrál a to z jednoho důvodu. Když jsem čekal na otce a měli jsme oktávku,tak projelo 40 stejných aut a ani jedno táta, pak když byl peugeot tak to bylo téměř se stoprocentní jistotou že to je on.

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Původně zaslal: Fakir

když už přesně tak \"pumpe düse\" = PD

ale je to systém, který nemá budoucnost, přesněji jeho budoucnost v osobních autech (vyjma lodí a lokomotiv kde má své opodstatnění)

Common Rail je prostě Common Rail, oni i VW konečně uznali, že Ital vyhrál

[upravil dne 3/7/08 minimaxa]

No jasně, já to jen upravil, aby se to Petrovi rýmovalo. :D Jinak pravda pravda... ale v době Common Railu první generace mělo PD navrch. :)

a ve spojení s motorem od Cummins je Common Rail nedostihnutelný :P

cummins ti sezenu, slecna recepcni je naprosto uzasna, muzu za ni zajit a zepta se, jestli mi bokem nesoupne motor, mame je v najmu :-)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Buml : tak jak to jezdí pane?:D

ale ani se neptej, uz 5x to hlasilo nakou zavadu, po napichnuti sem tam nic nenasel jen na me svitila takova kontrolka jako robot s uchem ci co to je a tusim oranzovou barvu to ma. No co mam povidat proste des a oprava vzdycky okolo dvou taliru, jestli to takhle pujde dal tak nevim nevim:D:D:D
Guest minimaxa
Odesláno

já bych to vrátil... :aut

taková Multipla jako taxík :mrk:super:aut

Odesláno

Jedna jezdí jako taxi i v Čekých Budějovicích;):roll

Odesláno

ale ani se neptej, uz 5x to hlasilo nakou zavadu, po napichnuti sem tam nic nenasel jen na me svitila takova kontrolka jako robot s uchem ci co to je a tusim oranzovou barvu to ma. No co mam povidat proste des a oprava vzdycky okolo dvou taliru, jestli to takhle pujde dal tak nevim nevim:D:D:D

To je snad víc ukecaný než tvá bývalá :D

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: OK406

Jedna jezdí jako taxi i v Čekých Budějovicích;):roll

i ta moje je taxík aus Berlin :D

Odesláno

To je snad víc ukecaný než tvá bývalá :D

Čoveče ono snad každý nový auto je ukecaný, a furt se mu něco nelíbí, letos do firmy jsme koupili další dvě nové octavky a furt byli v servisu, ale časem se to uklidnilo. Pro změnu před měsícem byl koupen novej C MAX a ten mě vypekl v chorvatsku, kdy přestal fungovat tempomat a po zasnutí motoru začal sám od sebe blikat levej blinkr a auto nešlo dálkově zamknout. Než jsem přijel domu tak to přestalo, a ve fordu nic nezjistili páč t:D. Každé nové auto má drobné neduhy, časem to přestane

[upravil dne 13/8/08 Radess]

Odesláno

ne ne, ta zdravila uz jen kdyz me videla;)

jj, taky mě zdraví, je to prostě uctivý auto, ale popravdě zas tolik chyb tam není, pořád vyskakujou jen dvě

Odesláno

Robot s uchem?? to bude nejspiš symbol stojanu u pumpy, doporučuju natankovat:D:D:D:D:D
Odesláno

2 Radess> obavam se ze s tato zavada bude projevovat cca kazdych 1000km a nezbavim se ji:(

Njn, já tu hlášku nepochopil :-)), asi mám bohatý rodiče a z toho vyplívá že asi i dlougé vedení:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...