Ladis Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Co mám 14 dní nové čelní sklo, tak te?ka řeším otázku solidního ostřikování. Stěrače mám taky nové, Bosch Twin. jedou dobře, ale na sucho je to o ničem Řešil někdo z přítomných tudle otázku? Protože při stání na křižovatce to ostřikuje tam kam má a při jízdě po dálnici je proud kapaliny strháván vzduchem před lištu stěrače a na sklo se nedostane. Nemá náhodou 405 vedeny hadičky s ostřikovači až na raménka stěračú, teda přímo na lištu stíračů? Nebo mám takovou myšlenku, něco takového amatersky zrealizovat. Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 jj 405 ma ostrikovace az primo na raminkach steracu. nekdo tu na foru vychvaloval trysky ktere kapalinu rozprasuji po vetsi casti skla, maji pry obdelnikovy otvor misto kulateho a kupovali je v nejaky firme s autoprislusenstvim, ale jmeno uz nevim Citovat
impact Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Ano, 405tka má místo trysek hadičky, které vedou do takového kropítka co je přímo na liště stěračů. Citovat
oddie Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Do 205-ky dávám ostřikovací trysky z Š120, ty původní peugeotácké stojí za prd. Ostřikovací lišta v 405 má hlavně tu výhodu, že spotřebuje více vody.... Citovat
Radek V. Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 .......ale kdyz se do ni dostane bordel, tak spotreba rapidne klesne, ale neodstrikuje.... Citovat
jiri.wolf Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Jestli se nepletu tak trysky se dají sehnat v Elitu. http://www.elit.cz/ Taky se chystám, že pořídím nějaké lepší. Citovat
vix Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 ja mam v 205 trysky z 309 ( 2 proudove) Pro jeste vetsi tunery doporucuji trysku z Fiatu Uno (3 proudove .... tam je uz ale problem s tim, abyste si jednotlive proudy vody ve vzduchu nescvrnkavali ) Citovat
jiri.wolf Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Hmmm. Tak jsem se byl podívat v tom Elitu a trysky žádné nemají. Nemáte někdo nějaký tip kde sehnat nějaké dobré?? (nejlíp ty co rozprašujou na celou plochu skla). Citovat
Ladis Odesláno 2. březen 2004 Autor Odesláno 2. březen 2004 Asi budu muset někomu skouknout 405 na parkáči. Ale nejspíš zkusím vlastní metodu a myšlenku. Něco jako 405, ale asi lehká modifikace. Hadičky s malinkýma dírkama od nažhavenýho špendlíku a uchycení na stěrači. Jestli to klapne, tak dám vědět jak to funguje a případně i fotky Protože sprchovat sklo až nad stěračema mi přijde dobrá myšlenka a bez vlivu rychlosti na proud kapaliny na sklo.... Citovat
impact Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 prej se ty rozprasovaci nastavce-univerzaly daji koupit v hypermarketech v takovy ty ryzovity sekci tuning... akorat jsou i s podsvetlenim, ale to nemusis zapojit... Citovat
jiri.wolf Odesláno 2. březen 2004 Odesláno 2. březen 2004 Hmmm tak podsvětlení nech? si strčí někam - bych to nejradši rozkopal. Kdyby to tak bylo s předehřevem tak to by byla jiná. Citovat
graver Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Napsán autorem Ladis Asi budu muset někomu skouknout 405 na parkáči..... Koukám, že jsem ze stejnýho města - neskouknul jsi tu 405ku na parkáči náhodou mně ? Citovat
petrolinecek Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Hele, já mám 406 (r.v.98) A ostřikováním nemám žádný problémy ani na dálnici. Je fakt, že jsem si to seřídil tak, že při stání na místě to stříká přesně na horní hranu skla a možná i malinko na střechu, ale ne moc, spíš jen tak pár kapiček a když valím, tak to i při nejvyšších rychlostech (zkoušeno teda jen na 160 km/h) stříká v pohodě nad ramínko stěračů a ty to roznesou po skla a zase stáhnou dolů... To je ten nejlevnější způsob. Možná zaleží i na čistotě trysek a potom na výkonu motorku, ty straé jsou prostě vyžavený... Citovat
Radek V. Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Ty original odstrikovaci rampicky, listy, nebo jak se tomu rika na 405ku se prodavaji jako nahradni dil a neni to zas az tak velka palka...... [Editován dne 3/3/04 Radek V.] Citovat
jiri.wolf Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 Teda začínám silně přemýšlet o stěračích ze 405 (na vrakáčích toho snad bude tuna) - spotřeba nespotřeba důležitější je pro mě čisté sklo. Jen se chci ještě zeptat majitelů 405 na jejich zkušenosti - např. jestli v tom systému v zimě nezamrzne i nemrznoucí směs apod. Citovat
impact Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 v zimě (ale opravdu velké, tak -10 a míň) tuhnou ty gumový hadice co vedou ke stěrači a jednou se nám ta hadice úplně odpojila od stěrače jak byla tuhá a nechtěla se spolu se stěračem pohybovat... ale jinak je to docela dobrej systém, nemusí se štelovat směr vody atd... Citovat
Marton Odesláno 3. březen 2004 Odesláno 3. březen 2004 to jiri wolf system na 405 je celkomo zaujimavy, a aj spotreba kvapaliny zavisi od casu ktory drzis stlacenu packu ostrekovaca chcelo to si zvyknut .. asi je vhodne davkovat ostrek postupne a zamrzanie .... ked je kvapalina do -20 C teda s rezervou znesie povedzme -15 C tak pri - 25C Ti zamrzne v akomkolvek aute... zavisi od druhu... ale myslim ze su aj do -40 C Ale ked je - 15 malokedy potrebujes ostrekovat sklo ... Citovat
Radek V. Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 2 jiri.wolf, stiratka ze 405ky ti tam nepujdou. U 306ky je kazde jinak dlouhe. Kup jen ty odstrikovaci listy. Nejsem si jist, ale mozna v te sade jsou i ty uchyty. Ale ty uz by se nechaly nekde splasit. Opravdu to neni takova palka, koupit listy nove u Peugeotu. Citovat
jiri.wolf Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 A je to pálka - jedna ta lištička 315,-. Koupím na vrakáči komplet stírátka ze 405 a buď to přebastlím nebo nějak upravím. Na 306 je jedno ramínko dlouhé 550 (u řidiče) a druhé 500 ( u spolujezdce). Někde jsem ale viděl uvedeno, že se můžou dát i obě 550 (extra raid) a model 405 má právě obě 550 (buď to půjde nebo ne). Rozhodně ale asi bude levnější to koupit na vraku (alespoň díly když ne komplet). Hned jak se oteplí tak du do toho. Citovat
Wasabi Odesláno 4. březen 2004 Odesláno 4. březen 2004 Já jsem s těma lištama na 405 fakt spokojenej a na tu spotřebu teda nekoukám když je nouze tak tam naleju vodu a potom si zase u pumpy koupím ten kanystr zase taková palba za to není. Jinak ty lišty stojí fakt kolem 300 kč taky jsem si to zjiš?oval když se ucpaly. Ale to jsem je radši potom protáhnul drátem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.