yaris1 Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa safra, koukám na color laser dobrá cena i značka odkaz zde ale je to jen tiskárna [upravil dne 3/7/08 minimaxa] HM super, jen škoda, že to nemá taky skener:grr:nevim:( Citovat
Berkoff Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 na domaci pouziti canon, jeden tady lezi prede mnou, do prace mam hp laserjet, a scaner, zvlast, pac to prijde ve finale levneji, ale zase to zabira vic mista ale dyz je scaner USB, jde ho dat az 5 m od PC ... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. duben 2015 Odesláno 28. duben 2015 (upraveno) tak vytáhnu kostlivce jelikož se nám včera poroučela naše HP PSC 2355 all-in-one tak hledám nástupce zvažuji dvě varianty zařízení-černobílou laserovku nebo barevnou inkoustovou poprosím znalé v oboru o nějaký tip moc toho netisknu a nerad bych aby tam zasychala barva,cenová relace kolem 3.000-4.000,- edit: upravená cenová relace Upraveno 28. duben 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
vendelinek Odesláno 28. duben 2015 Odesláno 28. duben 2015 hele,to je přesně ta co mám teď http://tiskarny.heureka.cz/hp-laserjet-cp1025-ce913a/ Citovat
MJSytic Odesláno 28. duben 2015 Odesláno 28. duben 2015 A kopírování/skenování se bude řešit jak? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. květen 2015 Odesláno 1. květen 2015 tak tady je nominace tiskáren co čeho bych asi šel-půjdu http://multifunkcni-zarizeni.heureka.cz/srovnani-produktu--samsung-sl-m2070fw_-_samsung-sl-m2070w_-_samsung-sl-m2078w_-_hp-laserjet-pro-m125nw-cz173a/?fromclipboard jenom nevím a nevidím rozdíl u SL-M2078W a SL-M2070W Citovat
MotoMoto Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Co to je moc netisknu? Kolik měsíčně? Barva? Černobílé? Je potřeba si udělat představu, to ostatní je pak už brnkačka. A zapomeň, že inkoust zasychá. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 tisknu když potřebuji není to pravidelně. . . spíš to bude "lapač prachu" ale chci ho u HP PSC mi inkoust zaschnul 2x. . . kolik měsíčně ? někdy za 2-3měsíce ani stránku [emoji14] odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
MotoMoto Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Originál inkoust? Já bych v tomto případě do laseru nešel. Kloudný obrázek (fotku) na tom nevytiskneš a ceny tonerů pro barevný tisk je daleko dražší. Citovat
FrantaCV Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Tyhle multifunkce - sice šikovná věc pro občasné tisky, skenování, kopírování. Po předchozích zkušenostech bych už tohoto řešení nešel ani soukromě (domácí použití) o firemním nebo pracovním použití ani nemluvě. Porucha jedné části a po dobu opravy nebo třeba reklamace, nemám k dispozici nic. A Pokud porovnám provozní náklady na laser a ink. tak laser jednoznačně vede v úspoře a to i v případě, že jsem používal refily (kde to šlo např. u HP) Citovat
MotoMoto Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Franto nemáš pravdu, to už dávno neplatí. Pokud vezmeš pořizovací cenu stroje, následně tonerů a dalšího spotřebáku třeba na 10 tisíc kopií tak jasně vyhrává inkoust. Ne ale ve strojích za 999,- A to nemluvím o čase výtisku první stránky, a hlavně spotřeby elektřiny. Stejně tak následný pozáruční servis a složitost součástek, Citovat
MrChodny Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Vždyť u těch laserovek ve výberu stojí jedna černobílá stránka kolem koruny, to je šílené. Třeba u inkoustové Epson L355 vychází jedna barevná stránka na 0,16Kč. S originálníma náplněma. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 MotoMoto: jj i originál inkoust MrChodny:Epson byl ve výběru inkoustu . . . líbí se mi to plnění originálním inkoustem odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
KapriQ Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Já osobne som mal Pixmu MP500 , teraz mám MP550, a zaschli mi na oboch tlačové hlavy, je pravda, že som tlačil pomenej, ale nemá to cenu kupovať ak natom budeš tlačiť 5-10 stránok za mesiac. Treba myslieť nato, že atramentku len zapneš tak ti "spapá" atrament, lebo sa čistí hlava / hlavy. Fajn je cena multifuknčného zariadenia - atramentky. Treba rozmýšlať aj nad tým, že ak chces tlačiť fotky, tak zabudni na repasované atramentové náplne, nebude to mať dobré farby, a kalibrácia by ta vyšla dosť draho. Konečne po pár rokoch som sa dostal k farebnej laserovke za "pár" eur C410W Samsung, a za tie prachy je to pecka. Tlačí to krásne, fotky natom sice tlačiť nemôžem (Resp. som to nejak neriešil, možno na nejaký spešl papier by to šlo), ale atrament už nechcem nikdy vidieť. Náklady na tlač ? Tonerový prášok BLACK cca : 7€ + Čip : 9€ => 16€ za naplnenie toneru prípadne repasovaný toner sa pohybuje na 25€+-. Výtlač 2000 strán pri 5% pokrytí. Tj náklad na tlač je 0,010€ na 1 stránku. (Počítané 16€/1500stránok) Farebné sú natom úplne rovnako akurát menší počet vytlačených stránok. (Originál sada tonerov od samsungu B C M Y - stojí viac ako cena tlačiarnie) Treba si spraviť pre a proti, a hlavne naozaj načo tlačku chces, ak na fotky, tak to je bez debaty. Ale ak chceš tlačiť aj normálne FAktúry atp, tak by som asi volil Oboje ... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 (upraveno) napíšu to jak to je . . . chci doma tiskárnu aby fungovala a byla ready i když vytisknu jednu stránku za půl roku . . . prostě aby byla připravena tisknout jedou za čas. . . fotky nejsou priorita. . . barva taky ne edit:víc používám scanner odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 3. květen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
FrantaCV Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 No, jestli hodláš tisknout jeden papír za 1/2 roku, tak se s inkoustem rozluč - zaschnou Ti hlavy = vyhozené peníze. Osobně jsem odešel od ink EPSONA - tiskla suprově náplně vyšly cca na 250,- za originál (repase jsem nepoužíval) bohužel i tak po 4-té výměně náplní šla barevná hlava do kopru a nová včetně opravy vyšla na cenu nové tiskárny. Pořídil jsem laser color CANON LBP5000 cena 3.900,-. Po 4 letech jsem poprvé měnil tonery - necelé 2.000,- A že jí nějak nešetřím. Co se týká scanneru - mám HP ScanJet 4070, není to žádný zázrak (taky už má svůj věk) ale v základu 4000 px mi stačí. Skenovat můžu do PC nebo přímo na tiskárnu (kopírka). Citovat
MotoMoto Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Zapomeňte a netvrďte blbosti o zasychání hlav. Nic takového se už léta neděje. Ano doporučuji koupit Epson WorkForce Pro WP-4525 DNF a tiskneš barevně za pár haléřů. A nebo pak něco z tankových systémů, tam je to ještě lacinější. Používáme oba systémy a naprostá spokojenost. Ano Franto, pokud jsi jí honil stejně jako pak píšeš tu laserovou tak je logické že odešla tisková hlava a nevyplatí se jí vyměňovat. u WF je ale úplně jiná technologie. Canon nebudu raději komentovat. Citovat
MotoMoto Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Franto ještě otázka, to tě stály 2000 všechny 4 tonery i s válci dohromady? Citovat
FrantaCV Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Komplet 4 kazety podle specifikace na 5000 listů při 5% pokrytí. V nabídce byly i s dvojnásobnou kapacitou potisku, ale ty už byly výrazně dražší. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Měl jsem doma inkousty Lexmark, HP a Canon, a u všech zasychal inkoust. Už mám cca dva roky č/b laser Samsung SCX-3200 a Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.