Neon Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Ahoj, patrně v pátek se chystám do Německa (570 km z Prahy) pro auto (nový rodinný wagen). Našla by se tu dobrá duše (nadšenec), co by se mnou tuto cestu absolvoval? Když nikdo, neva, zkusím kamarády na mobilu, ale takhle nikoho neotravuju osobně. PS.: jsem výřečný a znám i dokonce pár vtipů ... Předem díky za případné nabídky ... [upravil dne 1/7/2008 Neon] Citovat
Neon Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Tyjo, odpoledne je pozdě, úřad zavírá v 18:00 a to ještě nevím jak v pátek ... Škoda, ty bys byl zrovna perfektní adept, ale nadruhou stranu bys mě zase třeba přesvědčil, že je to popelnice a nic bych si domu nedovezl ... A zase takovej střelec, abych handlíře nechal vyřídit papíry předem nejsem a i pochybuju, že by to předem udělal... Jenom pro info odpoledne je zhruba v kolik? Citovat
Medvěd Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Bohužel se výletu nezúčastním, ale koukej pořádně, ne že si koupíš něco takového http://obrazky.fudge.cz/37/auto_do_rohu.jpg Citovat
Guest PP205 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Kam to je ? Potrebuju neco z nemecka stahnout pokud zvolis spravnou stranu domluvime se .. Citovat
John Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 škoda že jsi neřekl třeba dřív... teď už na páteko volno nedostanu... bejt to nějak později třeba kolem 14h tak není problém..... Citovat
Bohouš Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Čím tam jedeš Feldou ???? Docela bych se i projel :roll Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ja mam bohuzel nabyto, jinak takovyhle vylety ja rad. Citovat
oddie Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Odpoledne je pro mě ve dvě a později, ale to stejně nestíháš. Citovat
jarajarda Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Neon Ahoj, patrně v pátek se chystám do Německa (570 km z Prahy) pro auto (nový rodinný wagen). Našla by se tu dobrá duše (nadšenec), co by se mnou tuto cestu absolvoval? Když nikdo, neva, zkusím kamarády na mobilu, ale takhle nikoho neotravuju osobně. PS.: jsem výřečný a znám i dokonce pár vtipů ... Předem díky za případné nabídky ... [upravil dne 1/7/2008 Neon] Škoda že jsi neřekl dřív, včera jsem si dohodl s kámošem že půjdeme lítat nad Libercem, potřebuje odlétat 90 hodin, tak s ním nahora na hoďku \"zaskočím\":D Jedna drobná rada, nevěr jim ani slovo a vytipuj si v okolí více aut, vím sám, že Ti v klidu lžou do obličeje i na místě a taky můžeš odjet s prázdnou, není to žádná sranda a vyzkoušej si všechno, co v autě je a má fungovat a se slevou moc nepočítej.. P.S. co že to teda bude? Citovat
jarajarda Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin ze by bawec? Ale kuš.. No myslím že jo, uvidíme co Neon:D Citovat
Garfield Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Garfield se hlásí, takovýhle výlet by se mi líbil - potřebuju na chvíli vypadnout z hnusných pracovních povinností. Ale musel bys mi říct do zítřka JO nebo NE, abych si stihl naplánovat věci. Citovat
Fx Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Škoda, zrovna tenhle pátek odpo jedu na Moravu, jinak bych klidně jel. Co to bude? Já jen, že bych mohl půjčit diagnostiku, pokud BMW... Bohužel ale jeden modul je teď půjčený kamarádovi z daleka, takže nejsem vybaven naprosto kompletně. Citovat
Neon Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Tak moc a moc všem děkuju za nabídky. Jsem fakt rád, že se tu najde taková podpora ... Už ráno jsme se telefonicky domluvili s Bohoušem, takže jedu s ním. Co to bude se nechte překvapit ... ale rozhodně nečekejte nějakej zázrak techniky, nebo nějaký dělo, třeba dám potom zase hádanku a vítěz zase vyhraje něco pěknýho ... Jardo, díky za info, ale já tam nejedu poprvý, takže to snad nějak zvládnu (naposledy jsem tam byl minulý čtvrtek s kámošem pro jeho 407mu, takže v pohodě). Samo, že střep můžu koupit (to i v ČR), ale uvidíme, mám vyhlídlá 2 auta, z toho jsem i jedno viděl v reálu... Zase taková úplná gumička na nakupování vágenů snad nejsem. Kleklou nápravu, převodovku, nebo nápravu poznám ... i jak moc to bylo bořený ... Bohužel do motoru člověk nevidí ... TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU DÍKY VŠEM ... Citovat
oddie Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Kdyby se tam náhodou válela nějaká ta 306 na ND, tak jí okoukni, že bych si tam pak zajel taky Jo a kam vlastně přesně jedeš, já bych z Německa potřeboval dovézt nějaké windsurfové plachty Citovat
Bohouš Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Alespoň se téčko trochu projede.........:roker:roker Citovat
Neon Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 PP205 a Oddie: jedu přes Norimberk a je to mezi Heidelbergem a Karlsuhe, tak dejte kdyžtak vědět, cestou zpět (kolem 14hod bychom se klíďo někde mohli stavit) ... Oddie: 306tou můžu kouknout, ale sám víš, že je to celkem bída v Dojčlandu na 306tky, ale náhoda je blbec ... Bobo, já nevěděl, že chceš jet Téčkem ... to by vyšla cesta na 15000,- ne? [upravil dne 2/7/2008 Neon] Citovat
Marcel505 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Neon: Kdyby něco, mohl bych taky, stačí abys mi zítra odpoledne zavolal do 18:00 a já ti řeknu, zda ano či ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.