Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zkopírováno z: Živě.cz

Dnes z vedení firmy Microsoft odchází její zakladatel Bill Gates. Dále se bude věnovat především charitativní činnosti a v Microsoftu bude působit jen jako předseda představenstva bez výkonných pravomocí. Do aktivit firmy už nebude nijak zasahovat. Svůj záměr oznámil Bill Gates na veletrhu CES a při této příležitosti připravil zábavné video, jak by mohl jeho poslední den v práci vypadat. A tak se opět můžete podívat, co dnes možná Bill Gates dělá.

Co naplat, na důchod si už asi ušetřil, video good :super

[upravil dne 27/6/08 MatrixChose]

Odesláno

Pravomoce jak pravomoce, vzdycky se muze vratit a zas viest jeho firmu :)

Ale mat jenom 1000cinu jeho prachu, uz bych davno v praci nebyl :) Opravoval by som pazouti :D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Myslite že odešel sám a nebo ho vykopli kvuli Vistě?:D:D:D:D:D

No nevím proč by ho měli kopat kvůli Vistě, která se imho poměrně povedla. :) Gates stejně už pár let nemá s vývojem softu nic společného, je jen figurka. :) Firmu řídí Ballmer.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Myslite že odešel sám a nebo ho vykopli kvuli Vistě?:D:D:D:D:D

No nevím proč by ho měli kopat kvůli Vistě, která se imho poměrně povedla. :) Gates stejně už pár let nemá s vývojem softu nic společného, je jen figurka. :) Firmu řídí Ballmer.

No povedla nepovedla, kdyby to bylo tak super tak by firmy které OS Microsoftu uživají nedělali s přechodem na Vistu takovej humbuk, a taky by nebylo tolik humbuku kolem ukončení prodeje XP, a hlavně kdyby byla povedená tak by Microsoft neohlašoval vydání Windows 7 s předstihem už v r. 2009

To že je jen figurka je známý už dlouho, a navic tam byli u toho vykopnutí za Vistu smajlové, takže by to mělo bej jasný že si dělam z Billa prdel:D:D:D

Odesláno

No Vista je podareny system, ale nadcasovi, tak ako bolo XP.

Presne takto isto sa stavali ludia k XPcku, ked vyslo ako nove. I ja som bol medzi nima, ked sme chodievali na LAN PARTY. Vsetci co mali pujcene kompy, a mali tam XP, tak tam davali 98 cku ... A vsetci vykrikovali, zlata 98 cka. Vobec sa nepouzivalo, a zrazu BOOOM, seci maju XPcko. Takto isto ide vista. Viacmenej viem, ze do roku budou skoro vsetci ficet na Viste, a budou hovorit jak sem mohl jezdit na XPcku (tak jak dneska si povis, jezismarja, jak som mohol pouzivat windows 98, a presne tak ako v dobe windows98 hovorili ako som mohol pouzivat windows 95)

Firmy zacnou robit aplikace jen pro vistu, zacnou se na ni vydavat hry, zacne byt kompatibilna a zrazu ju vsetci budu mat.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Presne takto isto sa stavali ludia k XPcku, ked vyslo ako nove. I ja som bol medzi nima, ked sme chodievali na LAN PARTY. Vsetci co mali pujcene kompy, a mali tam XP, tak tam davali 98 cku ... A vsetci vykrikovali, zlata 98 cka. Vobec sa nepouzivalo, a zrazu BOOOM, seci maju XPcko. Takto isto ide vista. Viacmenej viem, ze do roku budou skoro vsetci ficet na Viste, a budou hovorit jak sem mohl jezdit na XPcku (tak jak dneska si povis, jezismarja, jak som mohol pouzivat windows 98, a presne tak ako v dobe windows98 hovorili ako som mohol pouzivat windows 95)

Firmy zacnou robit aplikace jen pro vistu, zacnou se na ni vydavat hry, zacne byt kompatibilna a zrazu ju vsetci budu mat.

Sám Microsoft se vyjádřil k Vistě tak že její osud bude hodně podobnej osudu Windows ME, ty jsi meti těma 98 a XP nějak zapoměl protože to byl a je dodnes zatracovanej system, přesto ho někteří dodnes používají, včetně meho kamarada, drží se ho jako klíště:D
Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

tak ze Vista je **** vedi temer vsici, ze si nekdo misto XP instaloval 98 no chudak, mozna este SE. V ty dobe jediny stabilni OS pro desktop od Billa byly W2K a nic se jim dlouhou dobu nevyrovnalo.

Bohuzel mi ted hrozi, ze po nekolika spokojenejch letech bez OS win budu muset kvuli diagnostice (VAG) alespon malou partisnu Bilovo OS ponechat, a nejhorsi je ze ten sr@c jinou nez prvni na OS nekouse:grr

jinak Billovi preji, aby jeho charitativni cinnost byla uspesna a byl s odvedenou praci spokojeny

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Ano Radku, pochopil jsem, že si z Billa děláš prdel. :D Ale znáš mně, nemůžu si nerejpnout, za Vistou si stojím. :)

Ale tak jako zkoušel jsem ji a docela dobrý, některý programy v ni maji občas problemy, pak takový řízení uživatelských účtů to je taky lahůdka, při druhý instalaci jsem to vypnul hned a pak to šlo v pohodě, ale pokud to bylo zapnutý tak i pitomý asociace souborů byl nepřekonatelnej problem, dal neustalý hrabání HDD i při vypnutý indexaci, prostě jsou tam věci který mi vadili, ale asi by se to časem dalo odladit, po SP1 se docela srovnala ale i tak tam byli nepřekosnutelný chyby, třeba s ovladačem zvukovky, nedal se nahrát zvuk přimo z vystupu, prostě to nechodilo atd atd.
Odesláno

Já teda ještě Vistu naživo neviděl, ale co jsem slyšel stačilo. Jak už psal Radek, neustálý chroupáni HDD atd. jenže si myslím, že jiný už to nebude. Prostě ochrany proti všemu a pomalu i proti uživateli samotnýmu :D A co mě jestě zarazilo je, že tam nejde (fakt nevím) vypálenej soft, filmy atd. Ale pokud je to pravda tak teda potěž pánbu :bojim:bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Já teda ještě Vistu naživo neviděl, ale co jsem slyšel stačilo. Jak už psal Radek, neustálý chroupáni HDD atd. jenže si myslím, že jiný už to nebude. Prostě ochrany proti všemu a pomalu i proti uživateli samotnýmu :D A co mě jestě zarazilo je, že tam nejde (fakt nevím) vypálenej soft, filmy atd. Ale pokud je to pravda tak teda potěž pánbu :bojim:bojim:bojim

Jde tam všechno jako v XP, teda pokud se bavime o filmech, mp3 a vypalený CD, tak není problem. Ale třeba pokus jsi dal do mechaniky prázdný DVD a pak spustil Nero tak se to celý kouslo, prostě musel jsi dát DVD až pak. U XP se mi to nestalo nikdy, nevim jestli to byl problem nera samotnyho nebo kompaktibility s Vistou ale udělalo to i při simulaci když jse řešil proč to dělá

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...