Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Tak já si jdu vyšplhat na hory do Slovinska a pak se přesunu do chorvatska a tam se plácnu k moři....

no ale ležet a škvařit se na vyprahlém písku,to ne e:bojimMám v práci celoročně přes 30°,už mám horka ažaž, tak by se mě líbilo tak chodit někde po lese,a nejraděj bych tak někde do No\'rska..spíš někam za sněhem:mrk:aut

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Letos do (_/\\_) :D maximálně ještě jednou na j.moravu :roker

Tak to jsme dva co pojedem do (_._)... (teda jestli jsem to dobře pochopil...) :D

Si za to vychutnám Šebetov...:mrk

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Tak já si jdu vyšplhat na hory do Slovinska a pak se přesunu do chorvatska a tam se plácnu k moři....

no ale ležet a škvařit se na vyprahlém písku,to ne e:bojimMám v práci celoročně přes 30°,už mám horka ažaž, tak by se mě líbilo tak chodit někde po lese,a nejraděj bych tak někde do No\'rska..spíš někam za sněhem:mrk:aut

Na Norsko jsem dával odkaz výše, budu tam na vás dva týdny myslet :D

A proč teda jedeš do Chorvatska, když bys raději někam do lesa a chladu?

Odesláno

Když já musim....taky bych rád zustal v tom slovinsku ale má drahá polovička chce i k vodě...

30 stupnu to je sakra moc v práci to bych asi umřel:bojim

Odesláno

Oddie:jsem to psala v CHorvatsko2008-

\"tak já pojedu do toho všemi hodně opěvovaného Chorvatska nakonec také:aut

Jsem se k tomu dostala asi takto:mrk kolegyně z práce už v zimě pro rodinu vyřídila a zaplatila zálohu na dovolenou(Chorvatsko,ostrov Hvar,polopenze,2dospělí + dvě děti zdarma)

Jenže od zimy uběhlo pár měsíců a její manžel se zakoukal jinam a rozvod na spadnutí..:roll

No a tak mě bylo nabídnuto:aut Dětičky mě znají,o cestování jsem vždycky snila tak se těším:)

Akorát mě děsí ten autobus..:nevimto už je mě špatně ted\':roll :bojim\"

[upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic]

Odesláno

Když já musim....taky bych rád zustal v tom slovinsku ale má drahá polovička chce i k vodě...

Tak ji vezmi ve Slovinsku k řece Soča, je to nádherně čisté i když trochu studenější, může si zaplavat se pstruhama.

Odesláno

Jsem se k tomu dostala asi takto:mrk kolegyně z práce už v zimě pro rodinu vyřídila a zaplatila zálohu na dovolenou(Chorvatsko,ostrov Hvar,polopenze,2dospělí + dvě děti zdarma)

Jenže od zimy uběhlo pár měsíců a její manžel se zakoukal jinam a rozvod na spadnutí..:roll

No a tak mě bylo nabídnuto:aut Dětičky mě znají,o cestování jsem vždycky snila tak se těším:)

Aj aj, tak to jo.

To odněkud znám, akorát my jsme před tím rozvodem na tu dovolenou ještě fakt jeli :)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec :)

kosice, no to mas blizko k nam.ked mas rad hory a pod. nezajdes k nam na morske oko a sninsky kamen?urobim sprievodcu.pre predstavu kludne zaslem foto.

ps - nevynechal by som domasu to je tiez tak na rovnako daleko z ke ako na siravu.na domasi cistejsia voda

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: Berkoff

ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec :)

kosice, no to mas blizko k nam.ked mas rad hory a pod. nezajdes k nam na morske oko a sninsky kamen?urobim sprievodcu.pre predstavu kludne zaslem foto.

ps - nevynechal by som domasu to je tiez tak na rovnako daleko z ke ako na siravu.na domasi cistejsia voda

Posledné roky je voda v Šírave medzi najčistejšími na Slovensku a to je fakt. Len to prostredie naokolo spustlo odkedy to prešlo z mesta na obce.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Aj aj, tak to jo.

To odněkud znám, akorát my jsme před tím rozvodem na tu dovolenou ještě fakt jeli :)

no to ona už ani moc nechce a hlavně nechce jet ON:roll

Tak než se nutit a tvářit před dětma,že je všechno v pořádku.. tak i já bych na jejím místě volila tuto variantu

Odesláno
Původně zaslal: Milan407

Tak ji vezmi ve Slovinsku k řece Soča, je to nádherně čisté i když trochu studenější, může si zaplavat se pstruhama.

dám návrh to jsem zvědav co se dozvím:D

[upravil dne 23.6.2008 jakub106GTI]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...