peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Tak já si jdu vyšplhat na hory do Slovinska a pak se přesunu do chorvatska a tam se plácnu k moři.... no ale ležet a škvařit se na vyprahlém písku,to ne e:bojimMám v práci celoročně přes 30°,už mám horka ažaž, tak by se mě líbilo tak chodit někde po lese,a nejraděj bych tak někde do No\'rska..spíš někam za sněhem:mrk:aut Citovat
vendelinek Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Tak já mám dovču už za tři neděle,a kam jinam ,než na chaloupku,tam je taky hezky http://www.ukazto.com/?id=6595387&klic=Nzb12tnt&overall=1 Citovat
Berkoff Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak já mám dovču už za tři neděle,a kam jinam ,než na chaloupku,tam je taky hezky http://www.ukazto.com/?id=6595387&klic=Nzb12tnt&overall=1 Tak to je nadhera Citovat
KoudaK Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: minimaxa Letos do (_/\\_) maximálně ještě jednou na j.moravu Tak to jsme dva co pojedem do (_._)... (teda jestli jsem to dobře pochopil...) Si za to vychutnám Šebetov... Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: jakub106GTI Tak já si jdu vyšplhat na hory do Slovinska a pak se přesunu do chorvatska a tam se plácnu k moři.... no ale ležet a škvařit se na vyprahlém písku,to ne e:bojimMám v práci celoročně přes 30°,už mám horka ažaž, tak by se mě líbilo tak chodit někde po lese,a nejraděj bych tak někde do No\'rska..spíš někam za sněhem:mrk:aut Na Norsko jsem dával odkaz výše, budu tam na vás dva týdny myslet A proč teda jedeš do Chorvatska, když bys raději někam do lesa a chladu? Citovat
jakub106GTI Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: jakub106GTI Tak já si jdu vyšplhat na hory do Slovinska a pak se přesunu do chorvatska a tam se plácnu k moři.... no ale ležet a škvařit se na vyprahlém písku,to ne e:bojimMám v práci celoročně přes 30°,už mám horka ažaž, tak by se mě líbilo tak chodit někde po lese,a nejraděj bych tak někde do No\'rska..spíš někam za sněhem:mrk:aut Když já musim....taky bych rád zustal v tom slovinsku ale má drahá polovička chce i k vodě... 30 stupnu to je sakra moc v práci to bych asi umřel:bojim Citovat
Guest DD Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Letos asi Sicilie .. i kdyz bych klido zopakl Korsiku z lonskyho roku Citovat
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Oddie:jsem to psala v CHorvatsko2008- \"tak já pojedu do toho všemi hodně opěvovaného Chorvatska nakonec také Jsem se k tomu dostala asi takto:mrk kolegyně z práce už v zimě pro rodinu vyřídila a zaplatila zálohu na dovolenou(Chorvatsko,ostrov Hvar,polopenze,2dospělí + dvě děti zdarma) Jenže od zimy uběhlo pár měsíců a její manžel se zakoukal jinam a rozvod na spadnutí.. No a tak mě bylo nabídnuto:aut Dětičky mě znají,o cestování jsem vždycky snila tak se těším:) Akorát mě děsí ten autobus..:nevimto už je mě špatně ted\':roll \" [upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic] Citovat
Milan407 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: jakub106GTI Tak já si jdu vyšplhat na hory do Slovinska a pak se přesunu do chorvatska a tam se plácnu k moři.... no ale ležet a škvařit se na vyprahlém písku,to ne e:bojimMám v práci celoročně přes 30°,už mám horka ažaž, tak by se mě líbilo tak chodit někde po lese,a nejraděj bych tak někde do No\'rska..spíš někam za sněhem:mrk:aut Když já musim....taky bych rád zustal v tom slovinsku ale má drahá polovička chce i k vodě... 30 stupnu to je sakra moc v práci to bych asi umřel:bojim Tak ji vezmi ve Slovinsku k řece Soča, je to nádherně čisté i když trochu studenější, může si zaplavat se pstruhama. Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Oddie:jsem to psala v CHorvatsko2008- \"tak já pojedu do toho všemi hodně opěvovaného Chorvatska nakonec také Jsem se k tomu dostala asi takto:mrk kolegyně z práce už v zimě pro rodinu vyřídila a zaplatila zálohu na dovolenou(Chorvatsko,ostrov Hvar,polopenze,2dospělí + dvě děti zdarma) Jenže od zimy uběhlo pár měsíců a její manžel se zakoukal jinam a rozvod na spadnutí.. No a tak mě bylo nabídnuto:aut Dětičky mě znají,o cestování jsem vždycky snila tak se těším:) Akorát mě děsí ten autobus..:nevimto už je mě špatně ted\':roll \" [upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic] Aj aj, tak to jo. To odněkud znám, akorát my jsme před tím rozvodem na tu dovolenou ještě fakt jeli Citovat
jozefsv Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec kosice, no to mas blizko k nam.ked mas rad hory a pod. nezajdes k nam na morske oko a sninsky kamen?urobim sprievodcu.pre predstavu kludne zaslem foto. ps - nevynechal by som domasu to je tiez tak na rovnako daleko z ke ako na siravu.na domasi cistejsia voda Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Berkoff ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec kosice, no to mas blizko k nam.ked mas rad hory a pod. nezajdes k nam na morske oko a sninsky kamen?urobim sprievodcu.pre predstavu kludne zaslem foto. ps - nevynechal by som domasu to je tiez tak na rovnako daleko z ke ako na siravu.na domasi cistejsia voda Posledné roky je voda v Šírave medzi najčistejšími na Slovensku a to je fakt. Len to prostredie naokolo spustlo odkedy to prešlo z mesta na obce. Citovat
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: peugeotkovic Oddie:jsem to psala v CHorvatsko2008- \"tak já pojedu do toho všemi hodně opěvovaného Chorvatska nakonec také Jsem se k tomu dostala asi takto:mrk kolegyně z práce už v zimě pro rodinu vyřídila a zaplatila zálohu na dovolenou(Chorvatsko,ostrov Hvar,polopenze,2dospělí + dvě děti zdarma) Jenže od zimy uběhlo pár měsíců a její manžel se zakoukal jinam a rozvod na spadnutí.. No a tak mě bylo nabídnuto:aut Dětičky mě znají,o cestování jsem vždycky snila tak se těším:) Akorát mě děsí ten autobus..:nevimto už je mě špatně ted\':roll \" [upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic] Aj aj, tak to jo. To odněkud znám, akorát my jsme před tím rozvodem na tu dovolenou ještě fakt jeli no to ona už ani moc nechce a hlavně nechce jet ON:roll Tak než se nutit a tvářit před dětma,že je všechno v pořádku.. tak i já bych na jejím místě volila tuto variantu Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Tak to je jasný, já to měl za jiné situace... Citovat
MatrixChose Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 U nás taky bude vládnou písek, štěrk a beton ale stjně jako každej rok pojedu na Slovensko za rodinou do Šaľy, tam je nejlíp Citovat
jakub106GTI Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Milan407 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: jakub106GTI Tak já si jdu vyšplhat na hory do Slovinska a pak se přesunu do chorvatska a tam se plácnu k moři.... no ale ležet a škvařit se na vyprahlém písku,to ne e:bojimMám v práci celoročně přes 30°,už mám horka ažaž, tak by se mě líbilo tak chodit někde po lese,a nejraděj bych tak někde do No\'rska..spíš někam za sněhem:mrk:aut Když já musim....taky bych rád zustal v tom slovinsku ale má drahá polovička chce i k vodě... 30 stupnu to je sakra moc v práci to bych asi umřel:bojim Tak ji vezmi ve Slovinsku k řece Soča, je to nádherně čisté i když trochu studenější, může si zaplavat se pstruhama. dám návrh to jsem zvědav co se dozvím:D [upravil dne 23.6.2008 jakub106GTI] Citovat
Pata Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 letos? prece Sec a Sebetov :D:D btw - malta a zlate pisky me cekaji za par dni Citovat
bure Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 jojo, malta a zlate pisky, ale az ten bazen dostavim, to bude rekreace panecku !!! :D Citovat
mmmb Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 ja ASI ZAJDU K SUSEDUM NA BIFTEKA, FURT TO OD NICH VONÍ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.