Katchi Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Tak my dnes vyrážíme na Vltavu první zátěžová zkouška jak pro auto, tak pro hafany...ani jeden z nich na vodě nikdy nebyl [upravil dne 13.8.2008 Katchi] Citovat
Gotrek Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Začátkem září snad tradičně autem do Řecka, teda jestli zbudou nějaké penízky po všech těch maltách, zlatých pieskoch a pdobných kratochvílích co jsme s domečkem letos absolvovali... Jojo... nebýt domečku, už bych měl nejspíš letos jedno Řecko za sebou, ale takhle to bude doufejme alespoň ta jedna dovolená... Citovat
Katchi Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Tak už jsme z vody zpátky, všichni včetně auta jsme přežili bez úhony a to musel Puclík vydržet celý týden sám na parkovišti Jinak cesta ok, auto šlape tak, jak má, tže zatím spokojenost... Citovat
tomyka Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 ja som mal letiet dnes na 2 tyzdne do Uk , len nejak mi zabudli povedat ze let je o 6:50 namiesto 12:55 takze som aspon nacvicil prichod na letisko, a som pripraveny na zajtra. len skoda ze neni to priamo KE - Uk ale KE - BA a BA - UK. Citovat
Otan Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 No a co letos já na valachy, relax - koupele, masáže, hřiby, valašská kuchyně a dobré pivo. Slivovici si raději vezmu svoji.:potlesk:potlesk Citovat
elton Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Dovolená je letos pro mě kaput. Jen manželce začne dovolená, mateřská. Citovat
dolly1010 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Já tenhle rok na Pálavu do Dolních Dunajovic Potkám tam někoho? Kdyžtak, budu tam Lančií, takže Pažouta nehledejte Citovat
dzana.m Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 no ja letos mířím zdrahou polovičkou do madarska koncem srpna tak sem zvedavej ale teším se na pravej madarskej gulášek a klobásky:mrk:mrk Citovat
tomike Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Co sa deje v Chorvatsku? Bol som tam minule leto a pohoda tak teraz neviem naco narazate? to AnotherOne: takze krajan? som nevedel Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: dzana.m no ja letos mířím zdrahou polovičkou do madarska koncem srpna tak sem zvedavej ale teším se na pravej madarskej gulášek a klobásky:mrk:mrk Když budeš chtít, dohodnu Ti na Šebetově u Helči soukromé konzultace maďarštiny Citovat
oddie Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 No. Já budu mít letos zřejmě trošku drámo. Mám koupené letenky do Kanady... takže celkem napjatě čekáme, co se zejtra nebo v nejbližší době dozvíme o vízech Jsem docela nas*anej, vědět, že se k něčemu takovýmu schyluje, jel bych jinam. Citovat
Y2K Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Ja tento rok tak ako minuly Chorvatsko ale na lod. Dovolenka na vode je neporovnatelna s tou \"klasickou\". Tento rok samozrejme lod vacsia a viac ludi (11) tak snad bude OK. Citovat
Ivona Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Já letos už nikam, už to máme za sebou, bylo chorvatsko jako každý rok a autíčko bez problému absolvovalo trasu s úžasnou spotřebou. Tak až zas za rok. Kdo to má ještě před sebou, tak přeji příjemnou dovolenou. Citovat
Otan Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: dolly1010 Já tenhle rok na Pálavu do Dolních Dunajovic Potkám tam někoho? Kdyžtak, budu tam Lančií, takže Pažouta nehledejte Zrádče.:bacha Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: tomike to AnotherOne: takze krajan? som nevedel jj:mrk Citovat
dzana.m Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: dzana.m no ja letos mířím zdrahou polovičkou do madarska koncem srpna tak sem zvedavej ale teším se na pravej madarskej gulášek a klobásky:mrk:mrk Když budeš chtít, dohodnu Ti na Šebetově u Helči soukromé konzultace maďarštiny jo dekuji:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Tak unás jako vždy,klasika,a tu nebudu měnit-chaloupka http://img30.imageshack.us/img30/59/dscn9931f.jpg Citovat
dzana.m Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak unás jako vždy,klasika,a tu nebudu měnit-chaloupka http://img30.imageshack.us/img30/59/dscn9931f.jpg pekná chaloupka ale bacha na ty ochomurky co ti tam rostou:D:D:D:D Citovat
hudy Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 ja jsem se byl vyhrat a v nedeli se vratil z Krety. byla to paradicka Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Letos byla ,,dovolená\'\' v Praze:).Dlouho se mi dařilo tu ,,Prahu\'\' sabotovat,avšak letos jsem prohrál...,ale nelituju a musím pražáky pochválit--vypadá ta Praha hezky,s dřívějším stavem se srovnávat nedá....První dva týdny v Mar. Lázních byly taky super--až na ty ceny...,pivo za padesát --,ale zas--chlastám pivo celý život a už to nebudu měnit....No a v pondělí do rachoty [upravil dne 26/7/09 ozzy1956] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.