Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak my dnes vyrážíme na Vltavu :D první zátěžová zkouška jak pro auto, tak pro hafany...ani jeden z nich na vodě nikdy nebyl :D

[upravil dne 13.8.2008 Katchi]

Odesláno

Začátkem září snad tradičně autem do Řecka, teda jestli zbudou nějaké penízky po všech těch maltách, zlatých pieskoch a pdobných kratochvílích co jsme s domečkem letos absolvovali...

Jojo... nebýt domečku, už bych měl nejspíš letos jedno Řecko za sebou, ale takhle to bude doufejme alespoň ta jedna dovolená...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak už jsme z vody zpátky, všichni včetně auta jsme přežili bez úhony :potlesk a to musel Puclík vydržet celý týden sám na parkovišti :mad:

Jinak cesta ok, auto šlape tak, jak má, tže zatím spokojenost...

Odesláno

ja som mal letiet dnes na 2 tyzdne do Uk , len nejak mi zabudli povedat ze let je o 6:50 namiesto 12:55 :)

takze som aspon nacvicil prichod na letisko, a som pripraveny na zajtra. len skoda ze neni to priamo KE - Uk ale KE - BA a BA - UK.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

No a co letos já na valachy, relax - koupele, masáže, hřiby, valašská kuchyně a dobré pivo. Slivovici si raději vezmu svoji.:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

no ja letos mířím zdrahou polovičkou do madarska koncem srpna tak sem zvedavej ale teším se na pravej madarskej gulášek a klobásky:mrk:mrk

Když budeš chtít, dohodnu Ti na Šebetově u Helči soukromé konzultace maďarštiny

Odesláno

No. Já budu mít letos zřejmě trošku drámo. Mám koupené letenky do Kanady... takže celkem napjatě čekáme, co se zejtra nebo v nejbližší době dozvíme o vízech :roll Jsem docela nas*anej, vědět, že se k něčemu takovýmu schyluje, jel bych jinam.

Odesláno

Ja tento rok tak ako minuly Chorvatsko ale na lod.

Dovolenka na vode je neporovnatelna s tou \"klasickou\".

Tento rok samozrejme lod vacsia a viac ludi (11) tak snad bude OK.

Odesláno

Já letos už nikam, už to máme za sebou, bylo chorvatsko jako každý rok a autíčko bez problému absolvovalo trasu s úžasnou spotřebou. Tak až zas za rok. Kdo to má ještě před sebou, tak přeji příjemnou dovolenou.

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Já tenhle rok na Pálavu do Dolních Dunajovic :)

Potkám tam někoho? :D Kdyžtak, budu tam Lančií, takže Pažouta nehledejte :D

Zrádče.:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: dzana.m

no ja letos mířím zdrahou polovičkou do madarska koncem srpna tak sem zvedavej ale teším se na pravej madarskej gulášek a klobásky:mrk:mrk

Když budeš chtít, dohodnu Ti na Šebetově u Helči soukromé konzultace maďarštiny

jo dekuji:D:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Letos byla ,,dovolená\'\' v Praze:).Dlouho se mi dařilo tu ,,Prahu\'\' sabotovat,avšak letos jsem prohrál...,ale

nelituju a musím pražáky pochválit--vypadá ta Praha hezky,s dřívějším stavem se srovnávat nedá...:super.První dva týdny v Mar. Lázních byly taky super--až na ty ceny...,pivo za padesát :o--,ale zas--chlastám pivo celý život a už to nebudu měnit...:).No a v pondělí do rachoty :aut

[upravil dne 26/7/09 ozzy1956]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...