Jirkap Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Rebik Jinak Most chci zorganizovat na firmu, takže pokud by se chtěl nekdo připojit, napište. Vzal bych náklaďáky -)) [upravil dne 22/6/2008 Rebik] Jel bych taky :-) Citovat
OK406 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: OK406 Nevím, jak si se měl tak závažně se svým vozidlem Peugeot dopustit záboru veřejného prostranství, že jsi dostal § 47, odst.1, písm g) přestupkového zákona č. 200/1990 Sb., (Přestupku se dopustí ten, kdo: poškodí nebo neoprávněně zabere veřejné prostranství, veřejně přístupný objekt nebo veřejně prospěšné zařízení...) Tady je problém v tom, že že podle odst.2) tohoto § je sankce až do 50000,-Kč. A to už je pálka! Respektivně, jak k to mu to dospěl stážník, pokud si pouze parkoval. Netvořil si pevnou (neostranitelnou) překážku. No jak k tomu strážník dospěl??? Přece rozpočítávadlem, tady už jsem dneska křížek psal, tak ho teď radši napíšu sem - za to mám od šéfa víc bodů a tudíž i vyšší prémie a Mařka mi tak večer spíš dá. Asi máš předsedo pravdu. Jinak u nás je máme taky MP a jsou všichni stejný:D:D:D Citovat
Rebik Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 OK, budu počítat s DD a Jirkou, co o prázdninách, měli byste čas? Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Do Mostu bych klidně jel taky, když tady budu. Citovat
Jirkap Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Rebik OK, budu počítat s DD a Jirkou, co o prázdninách, měli byste čas? Když to budu vědět tak týden... tak není problém. Citovat
Ferry Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Rebik OK, budu počítat s DD a Jirkou, co o prázdninách, měli byste čas? a vzal bys i mne ? vetsinu casu o prazdninach tu budu, kdyz bude znamej termin tak tyden dopredu, urcite bych se rad zucastnil Citovat
Rebik Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Jasně míst je 11 - 13, počítám zatím firma 3 včetně mě, žena, Ferry, Oddie, DD, JirkaP. Takže ještě dva a můžeme objednat -) Citovat
Rebik Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 http://www.skolasmyku.cz/download/cenik_bj_Most_sk.pdf, ale máš to i v mém románu 4200,- -) Citovat
MirasCC Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Tak do toho bych šel! Na prázdniny nic velkýho neplánuju, ale samozřejmě čím dřív by byl termín známej, tím líp... Citovat
MJSytic Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Rebik http://www.skolasmyku.cz/download/cenik_bj_Most_sk.pdf, ale máš to i v mém románu 4200,- -) Díky, promiň , já to přehlídnul:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.