Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kurs bezpečné jízdy s MAXCARS - NEBRAT

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Jinak Most chci zorganizovat na firmu, takže pokud by se chtěl nekdo připojit, napište. Vzal bych náklaďáky -))

[upravil dne 22/6/2008 Rebik]

Jel bych taky :-)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: OK406

Nevím, jak si se měl tak závažně se svým vozidlem Peugeot dopustit záboru veřejného prostranství, že jsi dostal § 47, odst.1, písm g) přestupkového zákona č. 200/1990 Sb.,

(Přestupku se dopustí ten, kdo:

poškodí nebo neoprávněně zabere veřejné prostranství, veřejně přístupný objekt nebo veřejně prospěšné zařízení...)

Tady je problém v tom, že že podle odst.2) tohoto § je sankce až do 50000,-Kč. A to už je pálka! Respektivně, jak k to mu to dospěl stážník, pokud si pouze parkoval. Netvořil si pevnou (neostranitelnou) překážku.:myslim:(

No jak k tomu strážník dospěl??? Přece rozpočítávadlem, tady už jsem dneska křížek psal, tak ho teď radši napíšu sem - za to mám od šéfa víc bodů a tudíž i vyšší prémie a Mařka mi tak večer spíš dá.

Asi máš předsedo pravdu. Jinak u nás je máme taky MP a jsou všichni stejný:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

OK, budu počítat s DD a Jirkou, co o prázdninách, měli byste čas?

a vzal bys i mne ;) ? vetsinu casu o prazdninach tu budu, kdyz bude znamej termin tak tyden dopredu, urcite bych se rad zucastnil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...