milne Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Ahoj všichni, teď jsem si omylem přepsal mpg soubor. Nevíte, jak jej obnovit? Citovat
milne Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Ne, uložil jsem jiny mpg pod stejným názvem. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: milne Ne, uložil jsem jiny mpg pod stejným názvem. Hm tak to je blbý, mužeš vyskoušet nějaký nastroj na obnovu dat odsud - http://www.sosej.cz/Utility-A-Ovladace/Obnova-A-Oprava-Dat/ Najdi nějakej Freeware, ale zazraky nečekej [upravil dne 18/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
buml Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 nejsem si stopro jist, ale obavam se ze kdyz ho prepsal jinejma datama tak asi smolik, to by ten novej musel widlows ulozit na jiny misto na disku Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 dej to chlupatejm, pry dokazou precist i 2x prepsany misto na disku (ikdyz nechapu jak..) Citovat
Kurt Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 f3Rd@: To je jen taková pohádka pro veřejnost (říká se tomu \"Urban legend\") a je to podobný, jako třeba ta o tom, že policie chytá piráty silnic. Citovat
.:307:. Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Zdravím, mám dobrý zkušenosti s programem WinHex.. je to utilitka na zobrazení fyzického obsahu disku (mimojiné), jsou tam vidět i nedávno smazané soubory. Zkoušel jsem simulovat Tvůj problém, tak při přepsání souboru zůstanou ve struktuře disku oba zachovány jen se k tomu původnímu ztratí cesta. WinHex zobrazuje oba soubory. Při troše štěstí (nebylo zapisováno do prostoru původního souboru) by to mohlo být obnovitelné. Citovat
f3Rd@ Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Kurt f3Rd@: To je jen taková pohádka pro veřejnost (říká se tomu \"Urban legend\") a je to podobný, jako třeba ta o tom, že policie chytá piráty silnic. Taky si myslim. To je jak kdyz mi bracha rikal, ze se mu \"sami\" smazaly fotky a at mu to obnovim, v zapeti poznamenal, ze to asi 2x prepsal nejakejma filmama :D:D Tak je bez fotek. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Kurt f3Rd@: To je jen taková pohádka pro veřejnost (říká se tomu \"Urban legend\") a je to podobný, jako třeba ta o tom, že policie chytá piráty silnic. Až tak tomu celkom nie je. Napríklad štandard amerického ministerstva obrany rozdeľuje utajenosť dát do troch stupňov a podľa toho sa má postupovať pri ich likvidácii z HDD. Pri dôverných stačí prepísanie dát ľubovoľnou vzorkou, pri tajných trojnásobné prepísanie zakaždým inou vzorkou, pri prísne tajných jedine fyzická likvidácia v skartovači HDD. Verím tomu, že použitím napr. elektrónového mikroskopu a príslušnej znalosti zápisu by sa tie dáta dali aj po prepise obnoviť, všetko je len otázka peňazí a ochoty za to primerane zaplatiť. Aj keď pochybujem, že by PČR takými prostriedkami disponovala. [upravil dne 19.6.2008 AnotherOne] Citovat
Kurt Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 AnotherOne : ale jistě, bezpečnostní standardy znám, ale tohle právě o tom, co PČR umí a jakou technikou disponuje. A hlavně o tom, co pouští do medií za informace. Citovat
Ticcino Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 PČR má prý jen trialovou verzi \"Unerase\" Ale jo, určitě jsou způsoby jak rekonstruovat i data několikrát přepsaná. Určitě to ale nebude jen tak, jako že připojím disk ke kompu a ono mi to z něj vytáhne 3x tolik dat, než tam je maximální kapacita a všechna budou 100% v pořádku. Jak psal AnotherOne, je to o penězích a o čase. Citovat
Guest DD Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Co mas za system? Treba Visty maji funkcionalitu navratu k predchozi verzi . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: DD Co mas za system? Treba Visty maji funkcionalitu navratu k predchozi verzi . No ono vlastně i u XP je možnost obnovit system na bod obnovení a to i u disků s daty, ale mě to ani nenapadlo, u datových disku tuto možnost vypínám, možná by se mu to povedlo pokud by to zkusil Citovat
Fakir Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: DD Co mas za system? Treba Visty maji funkcionalitu navratu k predchozi verzi . No ono vlastně i u XP je možnost obnovit system na bod obnovení a to i u disků s daty, ale mě to ani nenapadlo, u datových disku tuto možnost vypínám, možná by se mu to povedlo pokud by to zkusil Nepovedlo, na uživatelská data se tato funkce nevztahuje, kam by ty zálohy asi cpal? Dává ti to možnost se vrátit k předchozímu bodu obnovení, který se vytváří ze systémových souborů při instalaci různých programů, nebo ovladačů. //edit: šance, že nepřepsal ani jeden blok původního souboru fyzicky (kromě záznamu v MFT) je mizivá. Pravděpodobně je ten soubor neobnovitelný. Kdyby ho jen smazal, tak je to jiná věc. [upravil dne 20/6/08 Fakir] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.