Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak třeba se nám do příštího šampionátu povede sehnat trenéra a alespoň 11 schopných hráčů do základní sestavy, ne jen 9 manekýnů (Sionko se snažil) a jednoho nejlepšího, ne nejlépe placeného golmana světa. :D:aut

Zní to krutě, ale je to realita.

[upravil dne 15/6/08 BoneDaddy]

Odesláno

Tak že to Čechínovi vyklouzlo, je prostě smůla. Stává se to:( Když se mi něco podobnýho v bráně stane, tak mě to pěkně s*re, ale vědět, že o svejch 250 míčů ročně nepřijdu, tak mě to ani zase tak netrápí a usínám s čistou hlavou:D

Každopádně ty 3 góly měly příčinu jinde. Statická obrana a záloha, která nepodrží balón. Navíc s jedním \"stožárem vysokýho napětí\" v útoku toho směrem dopředu moc předvést nejde. Jak říkal Šmíca před zápasem. Karel vsadil na zkušenost a \"osvědčené\" oblíbence, tak tady to má. Aspoň, že ti co končí si to \"odehráli\" sami. Nemůžou to na nikoho svést ...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak že to Čechínovi vyklouzlo, je prostě smůla. Stává se to:( Když se mi něco podobnýho v bráně stane, tak mě to pěkně s*re, ale vědět, že o svejch 250 míčů ročně nepřijdu, tak mě to ani zase tak netrápí a usínám s čistou hlavou:D

Janek to měl nechat letět dál a vše by bylo ok. :myslim

Jinak souhlasím.

Odesláno

Janek to měl nechat letět dál a vše by bylo ok. :myslim

Jinak souhlasím.

Těžko říct:nevim Je pravda, že tam Ujfi byl, takže by to asi odhlavičkoval, ale ... Věřil si, že to stáhne, tak na to šel ...

Každopádně vzhledem k tomu dešti s tím měl asi počítat, ale ono se to doma od PC kecá :D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Dochází na Dundeeho slova.:D

Já to říkal:D:D:D

Kdybych si na Turky vsadil, mohl jsem bejt ve vatě:D:D:D

Takhle zahodit zápas, to uměj jenom Češi:bojim:bojim:bojim

Odesláno

jeee, ti nasi zabari konecne vypadli?! no to je dost! uz jsem rostl z tech vlajecek na autech, fakt imbecilita. Kdyz je statni svatek, tak vlajku pomalu nevidim, ale kdyz kreteni co neumi poradne kopnout do balonu hrajou na euru tak je vlajecek jak nasranych... podle me to trochu postrada logiku. Nereknu kdyby aspon postoupili do finale... :myslim

[upravil dne 16/6/08 f3Rd@]

Odesláno

Je duležité do televize a do všech medii říct jak je to lehký zápas.Že turci nas neporazily už 50 let.že je to prostě tutovka atým si věří.

Ale pak dostanem a je to v pikačovy nikdo už se ani nezmíní;)

Ty vlaječky jsou super mě se to líby:)

Odesláno

jsou to sraci....... a do hajzlu s tema duchodcema, jak z lavicky, tak lepe ze hriste, hlavne ze je ujfalusi ucesanej....

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jsou to sraci....... a do hajzlu s tema duchodcema, jak z lavicky, tak lepe ze hriste, hlavne ze je ujfalusi ucesanej....

:D:D:D

To chce klid;) Musíme holt teď považovat za úspěch i to, že se někam probojujeme...:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...