Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to video uz jsem videl driv a v tom BMW je asi fakt totalni vymaz, takove kravinky at si dela na parkovisti u obchodnaku nekdy o pul noci, kdyz tam neni ani noha a ne na krizovatce v plnem provozu..

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Já bejt autobusák s volným autobusem a nikam nespěchající, tak ho naberu ... a to jako FAKT!

Už jen kvůli dni placeného volna, které řidiči MHD po nehodě mají, bych to udělal taky

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

já nevím..tak vidím,že má někdo potřebu se zrovna potočit na cestě a už se teda točí,tak se mu tam necpu,zastavím a nechám ho dotočit,né?:roker

:aut

A proč bych to dělal, když mám něco, co jeho roztočený bávo jedním ťukem z cesty odklidí???

Sorry, pokud někdo v zimě dostane hodiny a já tím, že zastavím, mu aspoň v rámci svých možností pomůžu jeho problém řešit - s tím problém nemám.

ALE ZA VOLANTEM TOHOHLE BÁVA SEDÍ JEDNOZNAČNĚ HOVADO (pokud se tedy vše odehrálo reálně na silnici a není jen vystřiženo z natáčení akčního filmu) A POSLAT HO DO VĚČNÝCH LOVIŠŤ BYCH JAKO ŘIDIČ ONOHO BUSU BRAL JAKO MORÁLNÍ POVINNOST.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...