Fakir Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 http://youtube.com/watch?v=d_ChRKOSy48 Až na to, že ten v tom báwu je totální idiot, takhle blbnout za provozu. Citovat
Béďa Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 ten v tom BMW je peknej PI...S!!! lepsi misto si na drift vybrat nemohl!! jinak iracak good.. Citovat
jaudax Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 jo ten iraq byl šupa. Až poprší, tak to taky zkusím... :D:D:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 to video uz jsem videl driv a v tom BMW je asi fakt totalni vymaz, takove kravinky at si dela na parkovisti u obchodnaku nekdy o pul noci, kdyz tam neni ani noha a ne na krizovatce v plnem provozu.. Citovat
Marcel505 Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Hezký no, myslel jsem že ho ten bus nabere... :-/ Citovat
Neon Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Já bejt autobusák s volným autobusem a nikam nespěchající, tak ho naberu ... a to jako FAKT! Citovat
Medvěd Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Neon Já bejt autobusák s volným autobusem a nikam nespěchající, tak ho naberu ... a to jako FAKT! Už jen kvůli dni placeného volna, které řidiči MHD po nehodě mají, bych to udělal taky Citovat
peugeotkovic Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 já nevím..tak vidím,že má někdo potřebu se zrovna potočit na cestě a už se teda točí,tak se mu tam necpu,zastavím a nechám ho dotočit,né? Citovat
Medvěd Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic já nevím..tak vidím,že má někdo potřebu se zrovna potočit na cestě a už se teda točí,tak se mu tam necpu,zastavím a nechám ho dotočit,né? A proč bych to dělal, když mám něco, co jeho roztočený bávo jedním ťukem z cesty odklidí??? Sorry, pokud někdo v zimě dostane hodiny a já tím, že zastavím, mu aspoň v rámci svých možností pomůžu jeho problém řešit - s tím problém nemám. ALE ZA VOLANTEM TOHOHLE BÁVA SEDÍ JEDNOZNAČNĚ HOVADO (pokud se tedy vše odehrálo reálně na silnici a není jen vystřiženo z natáčení akčního filmu) A POSLAT HO DO VĚČNÝCH LOVIŠŤ BYCH JAKO ŘIDIČ ONOHO BUSU BRAL JAKO MORÁLNÍ POVINNOST. Citovat
BoneDaddy Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Ahmed je frajer:D Bezesporu. Citovat
macik.83 Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Uz to tu nekde bylo, Ahmed je fakt zabijak Citovat
.mycTD Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 to bawo bude toceny nekde na balkane, tam maji obecne jine zvyky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.