Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

NEONové \"nové\" přibližovadlo III

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Původně zaslal: oddie

Velorex nebo Maluch...

RZ na Velorex by vypadala asi malinko jinak... ;)

No je vidět,že jsi nikdy nic nepřihlašoval na DI Kuřim...:bacha

Ale jako jinač je to detail..:D

Ne, nevím proč bych to dělal. Nicméně s tím, co má Velorex zpravidla v TP, by na RZ, i kdyby jí na to nakrásně vydali, pravděpodobně byla jen červená nálepka, a nikoliv i zelená... prostě tak jako u motorek.

Odesláno

Velorex nebo Maluch...

RZ na Velorex by vypadala asi malinko jinak... ;)

No je vidět,že jsi nikdy nic nepřihlašoval na DI Kuřim...:bacha

Ale jako jinač je to detail..:D

Ne, nevím proč bych to dělal. Nicméně s tím, co má Velorex zpravidla v TP, by na RZ, i kdyby jí na to nakrásně vydali, pravděpodobně byla jen červená nálepka, a nikoliv i zelená... prostě tak jako u motorek.

S tím Kuřimem to bylo myšleno tak,že ti tragédi jsou schopni vydat na Velorex klasickou RZ na osobák.. Chápeš?

A jinak tohle vlákno je o tom aby se hádalo co má Neon za další přírustek do vozového parku a né o debatě barevných nálepkách na RZ...

Takže jsem prostě plácnul Velorex a Maluch a nezacházel do takových detailů co jaký přibližovadlo má nalepeno na RZ...

Odesláno

Tak zde je popis onoho vozu, to už snad uhodnete, ne?? :D:D

PS.: a to vše se muselo udělat kvůli pitomé změně trv. bydliště, já tu birokracii fakt miluju...:nevim

PS2: nový vůz se odkládá až opravim 406 a i feldu (dneska byla druhá ťukanda ... přijdu k autu a orvanej PP blatník a dveře ... :grr

[upravil dne 10/6/2008 Neon]

post-0-14109600954097_thumb.jpg

Odesláno

Tak podle toho TP to je 100% peugeot. A taky že ropis patří někomu jinýmu.

Konkrétně se nyní asi prohání po Šumavě.

A ta RZ je jen kvůli změně bydliště jak píšeš víše. Ať žije úřední šiml. :bacha:bacha

Doplněk:

14_sraz_ochoz_jirkap_037.jpg

[upravil dne 10/6/08 Dave_k]

Odesláno

Tak ... hlavička na hřebíček ... :super Ropise jsem prodal v březnu a nechal jsem si ještě velkej TP (nový majitel mu stejně dělal komplet generálku -> poslal do něj prej kolem 30K, sice nevim do čeho, ale jeho boj ... ;)). A byli jsme domluveni, že auto odhlásím a pošlu mu TP. Poslal mi malej techničák a já jel auto odhlásit do Říčan, kde mě po 3 hodinovém vystání fronty poslaly do Prahy, že jsem již Pražák (v září jsem měnil trvalé bydliště). Tak mi musel nový majitel poslat ještě značky a v Praze jsem musel auto přehlásit z Říčan na Prahu -> nový RZ a pak následně odhlásit na nového majitele, prostě papírování hadr a jemu zabrali v TP poslední kolonku ... Takže jsem byl na chvíli \"papírově\" novým majitelem mého starého vozu a hnedle ten den se to odhlásilo na něj:) Jak jsem již napsal, miluju BIROKRACII, dostal jsem na ropise na 1 den nový RZ, který on odevzdá na úřadě v Sušici a dostane nějaký jejich místní, prostě bomba ... ;)

[upravil dne 10/6/2008 Neon]

Odesláno

Ja som mal podobny problem, akurat u mna si nevsimol policajt iny trvaly pobyt a auto bezeproblemov odhlasil, takze som mal stastie a tu je vidiet, ako by to islo aj bez toho, ale keby si to vsimol, nastalo by to iste.

Odesláno
Původně zaslal: qity3

Ja som mal podobny problem, akurat u mna si nevsimol policajt iny trvaly pobyt a auto bezeproblemov odhlasil, takze som mal stastie a tu je vidiet, ako by to islo aj bez toho, ale keby si to vsimol, nastalo by to iste.

To u nás nehrozí, protože evidenci nedělaj policajti, alébrž místně příslušný úřad, který zároveň vede i evidenci obyvatel. Takže jakmile se změní trvalé bydliště, tak to auto spadne pod působnost jiného úřadu a na tom starém úřadě do těch údajů můžou tak maximálně koukat. Proto je zbytečné chodit po změně bydliště na ten \"starý\" úřad, tam už neudělají vůbec nic... Jinak na to, že se lidi stěhují docela často, maj na úřadech ty postupy přestěhování popsaný dost nedostatečně.

Odesláno

To u nás nehrozí, protože evidenci nedělaj policajti, alébrž místně příslušný úřad, který zároveň vede i evidenci obyvatel. Takže jakmile se změní trvalé bydliště, tak to auto spadne pod působnost jiného úřadu a na tom starém úřadě do těch údajů můžou tak maximálně koukat. Proto je zbytečné chodit po změně bydliště na ten \"starý\" úřad, tam už neudělají vůbec nic... Jinak na to, že se lidi stěhují docela často, maj na úřadech ty postupy přestěhování popsaný dost nedostatečně.

Dost nedostatečně ... Já jsem ještě volal na úřad do Říčan a \"chytrá paní\" mi na mou jednoduchou otázku, kde mám auto odhlásit, když je hlášeno u nich (Střední Čechy) a majitel má nově bydliště v Praze odpověděla, že tam, kde je hlášené auto ... Takže mě fakt potěšilo, když jsem tam stál frontu a pak jsem u okýnka řekl, že mám jenom malý problem, že mám občanku psanou na Prahu poslal tam ... :nevim Jenom mi obecně přijde celkem na pikaču, že se kvuli tomu musely na chvilku vystavit ty nový RZ, který stejně novej majitel hned odevzdá u nich ... Mohli tam jenom napsat prostě změna adresy majitele Martina Udržala, ponechat \"papírově\" RZ a stejně by jí odevzdával Janout u nich v Sušici ... :roker

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Neone a neměl cukání, že by sis to auto zase přitáhl zpátky?:D

Čéče, trošku mi Ropis chybí ... malá nostalgie tam byla, když jsem ho přepisoval \"ze sebe na sebe\" .... přece jenom jsem v něm dal nějakých 80tis KM, a to sbližuje .... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Dost nedostatečně ... Já jsem ještě volal na úřad do Říčan a \"chytrá paní\" mi na mou jednoduchou otázku, kde mám auto odhlásit, když je hlášeno u nich (Střední Čechy) a majitel má nově bydliště v Praze odpověděla, že tam, kde je hlášené auto ... Takže mě fakt potěšilo, když jsem tam stál frontu a pak jsem u okýnka řekl, že mám jenom malý problem, že mám občanku psanou na Prahu poslal tam ... :nevim Jenom mi obecně přijde celkem na pikaču, že se kvuli tomu musely na chvilku vystavit ty nový RZ, který stejně novej majitel hned odevzdá u nich ... Mohli tam jenom napsat prostě změna adresy majitele Martina Udržala, ponechat \"papírově\" RZ a stejně by jí odevzdával Janout u nich v Sušici ... :roker

Jo, chytrá paní byla dost blbá... ale z toho si nic nedělej, já to napoprvé taky zjišťoval až na místě (naštěstí to bylo za někoho a v tom \"správném\" místě, protože jsem to měl blíž).

Jo a s těma novýma RZ - to taky nemuseli dělat, jde to i bez toho. Ale to zas záleží na tom, kdo sedí za přepážkou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...