Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Ferry

.... ono na semaforech muzes ziskat nejaky naskok diky automatu hlavne kvuli tomu, ze vetsina lidi zacne hledat radici paku az ve chvili kdy sviti na semaforu zelena uz aspon 2 vteriny..........

Typická vlastnost českých a východnějších řidičů - v Němcích, Rakousku, Francii apod. se s tímto jevem téměř nesetkáme, protože tam si všichni uvědomují, že průjezdnost křižovatek je přímo úměrná tomu, kolik aut je schopno projet křižovatkou na jednu zelenou.

jj, je to tak, po evrope jsem se s tim moc nesetkal, aby pulku zeleneho intervalu ridici prospali a pak do krizovatky najizdeli na oranzovou a na \"jestetonebylauplnecervenou\" i kdyz si vzdy rikam, ze se za volantem nebudu rozcilovat, stejne pak skoro okusuju volant, kdyz kvuli takovym musim trvrdnout v kolone o dva nebo tri zelene intervaly dele

Odesláno

Původně zaslal: Medvěd

.... ono na semaforech muzes ziskat nejaky naskok diky automatu hlavne kvuli tomu, ze vetsina lidi zacne hledat radici paku az ve chvili kdy sviti na semaforu zelena uz aspon 2 vteriny..........

Typická vlastnost českých a východnějších řidičů - v Němcích, Rakousku, Francii apod. se s tímto jevem téměř nesetkáme, protože tam si všichni uvědomují, že průjezdnost křižovatek je přímo úměrná tomu, kolik aut je schopno projet křižovatkou na jednu zelenou.

jj, je to tak, po evrope jsem se s tim moc nesetkal, aby pulku zeleneho intervalu ridici prospali a pak do krizovatky najizdeli na oranzovou a na \"jestetonebylauplnecervenou\" i kdyz si vzdy rikam, ze se za volantem nebudu rozcilovat, stejne pak skoro okusuju volant, kdyz kvuli takovym musim trvrdnout v kolone o dva nebo tri zelene intervaly dele

To je pak žrádlo, co? A většinou projede auto přede mnou už na oranžovou nebo červenou a já pak stojím jak vůl. Někdy mi přijde, že to někteří dělají naschvál.

Odesláno
Původně zaslal: vitin

To je pak žrádlo, co? A většinou projede auto přede mnou už na oranžovou nebo červenou a já pak stojím jak vůl. Někdy mi přijde, že to někteří dělají naschvál.

jj, a co mne jeste dokaze rozhodit je zastaveni pred kruhovym objezdem, ackoliv je zdaleka videt ze kruhac je prazdny, nebo ze se k nemu auto z jineho smeru teprve blizi, tuto specialitu lze zazit predevsim v Tabore, tam jsou na to experti, prijet k prazdnemu kruhaci a zastavit :D

Odesláno

....... a technik mu povídal - když mě vyzval zapnout ostřikovače, - aby odstoupil, že ho to postříká. Jenže ani to se mu nepodařilo, všechny trysky jdou přímo na sklo, na to jsem háklivej. :)

Vzpomínám si na svoje těsně postpubertální období, kdy jsem na Š 105 měl záměrně pravou trysku ostřikovačů stočenou zcela vlevo - velice mě pak bavilo ostřikovat si okno zejména když jsem stál u tramvajové refýže (naštěstí tohle období netrvalo příliš dlouho - dnes už to fakt nedělám)

Odesláno

Chlapi, pro ty kdo nevěří že má automat větší zrychlení - není fyzikálně možný, aby tomu bylo naopak! Si uvědomte, že když řadíte, zmáčknete spojku, motor klesne na otáčkách, dáte kvalt a pak přidáváte plyn. I když to umíte rychle, vteřinku to trvá a když to vynásobíš třema kvaltama do stovky, máš tři vteřiny, kdy ti auto netáhne - příklad. Kdežto automat po celou tu dobu drží motor v tahu bez prodlev!:papa

Odesláno

jj, a co mne jeste dokaze rozhodit je zastaveni pred kruhovym objezdem, ackoliv je zdaleka videt ze kruhac je prazdny, nebo ze se k nemu auto z jineho smeru teprve blizi, tuto specialitu lze zazit predevsim v Tabore, tam jsou na to experti, prijet k prazdnemu kruhaci a zastavit :D

Kdybych tu měl popsat všechny situace, které mě dokážou rozhodit - myslím, že by to chtělo asi nové vlákno a stejně by z toho vznikla jenom hádka, protože by se v tom prostě spousta lidí našla a nebyla by schopna pravdu o sobě samých unést.

Odesláno

Kdybych tu měl popsat všechny situace, které mě dokážou rozhodit - myslím, že by to chtělo asi nové vlákno a stejně by z toho vznikla jenom hádka, protože by se v tom prostě spousta lidí našla a nebyla by schopna pravdu o sobě samých unést.

Tak to je pravda, já jezdím s označením invalidy za zadním oknem a dokázalo mě doslova vytočit, když jsem kohokoliv předjel a on se přece nenechá ponížit invalidou a začal mě předjíždět. Ale to se dělo skoro při každým druhým předjetí! Až mi kluk řekl, abych se nedivil, že by ho to taky ponížilo, prej by si připadal jako když běží kolečko a předhoní ho někdo o hůlkách. Když jsem se zamyslel, měl asi trochu pravdu a tak jsem dal označení na plato, aby za jízdy nebylo vidět a ejhle! Od tý doby se to stává jen výjimečně. Bylo to asi jak červenej hadr na bejka.:D

Odesláno

Tak to je pravda, já jezdím s označením invalidy za zadním oknem a dokázalo mě doslova vytočit, když jsem kohokoliv předjel a on se přece nenechá ponížit invalidou a začal mě předjíždět. Ale to se dělo skoro při každým druhým předjetí! Až mi kluk řekl, abych se nedivil, že by ho to taky ponížilo, prej by si připadal jako když běží kolečko a předhoní ho někdo o hůlkách. Když jsem se zamyslel, měl asi trochu pravdu a tak jsem dal označení na plato, aby za jízdy nebylo vidět a ejhle! Od tý doby se to stává jen výjimečně. Bylo to asi jak červenej hadr na bejka.:D

Sice nemám označení invalidy, ale podobnou situejšn jsem zažíval velice často ještě když jsem vozil dodávkou knihy - spousta řidičů osobáků totiž nebyla schopna unést ten pocit, že ho předjíždí dodávka a tak se své Fóbie, Logany, Thalie apod. snažila rozparádit k až neskutečným výkonům. Většinou ale dorazil ten šeredný moment překvapení, kdy zjistili, že 2,8 JTD motor umí krabici typu Ducato rozhoupat až ke 150 km/hod, na což jejich 1,2 motory prostě nestačí. Kolikrát obyčejné předjetí takových debilů, kteří se snaží na silnici \"nevzdat bez boje\" vrcholilo až téměř v kolizních sizuacích, které bych bohužel odnesl s plnou parádou já, páč jsem byl v autě sám a dotyčný pilot by 100%ně nepřiznal, že mi při předjíždění začal přidávat, že??

Odesláno

Sice nemám označení invalidy, ale podobnou situejšn jsem zažíval velice často ještě když jsem vozil dodávkou knihy - spousta řidičů osobáků totiž nebyla schopna unést ten pocit, že ho předjíždí dodávka a tak se své Fóbie, Logany, Thalie apod. snažila rozparádit k až neskutečným výkonům. Většinou ale dorazil ten šeredný moment překvapení, kdy zjistili, že 2,8 JTD motor umí krabici typu Ducato rozhoupat až ke 150 km/hod, na což jejich 1,2 motory prostě nestačí. Kolikrát obyčejné předjetí takových debilů, kteří se snaží na silnici \"nevzdat bez boje\" vrcholilo až téměř v kolizních sizuacích, které bych bohužel odnesl s plnou parádou já, páč jsem byl v autě sám a dotyčný pilot by 100%ně nepřiznal, že mi při předjíždění začal přidávat, že??

To je právě to nejhorší, oni v tom ponížení začali vidět rudou tmu a vůbec nic nebrali v úvahu, jen že musí předjetí vrátit nebo tomu zabránit. Tekla mi doslova voda ze zubů, když se blížila auta v protisměru nebo nepřehledná zatáčka. Když jsem přes obec zpomalil na 50, kolikrát mě vítězoslavně předjeli aspoň 70 km/h, aby se za vesnicí ploužili sotva devadesátkou.

Odesláno

- dnes už to fakt nedělám)

Tak to jsme byli dva, hlavně když tam stály holky! :D

Dneska už se stydím...:mad:

Sajra to mě nikdy nenapadlo :myslim:D:super a teď už to nejde s těma novejma rozprašovacýma tryskama od Pe.Tra :(:D

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

sviti zelena, nejedu, troubim. A je mi jedno kde v te kolone stojim. Zelena je od toho, aby se jelo....

To by mi nevadilo, ale doslova mě vytáčí, když se snažím jet po městě 50 tam kde není značkou povoleno víc, protože mám svoje body rád a hodně kreténů troubí jak pominutí, abych jel víc. Jo, hoši, trubte si jak chcete, ale až sramujete někomu děcko a naměří vám víc, budete si tlouct hlavou do zdi. Ono to chce při ježdění trochu myslet.

Odesláno

takovehle padouchy neresim, co se na me v obci lepi, blikaji a troubi. A pokud to je 4 proudovce co jim brani me treba predjet zprava, preci jen to je povolene ze.

Odesláno

Rozdíl 0-100 mezi automatem a manuálem s identickým motorem je v řádu desetin vteřiny a tím pádem nemožný aby ten manuál byl rychlejší protože by řidič musel řadit naprosto přesně.

Ať někdo zkusí koupit novější M3 s klasickou šáltrou a spojkou, krom přestaveb.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: Jezkovi.voci

moins de gaz

d\'avance de tête

:mrk

Já ti nějak nerozumím.....:)

Koukám že nejsem sám, já taky ne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...