Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to ma kazda 406 new model taku blbu svietivost stretavaciek? vidim tak 20m-30m v noci co je na zabitie. nemam elektricky sklopene svetla, vadi mi to velmi ze tak malo vidim

Guest servisman
Odesláno

vidím super nemáš nastavovací světla??jak je šteluješ?? jsou seřízené jak mají??

Odesláno

neviem, teraz som ich trocha natocil hore tym srobom. uvidime co to spravi. mam meneny (fusersky- este predosly majitel) predny naraznik tak bohvie ako to bolo

Guest servisman
Odesláno

nechci nic říkat ale 406 z roku 2000 by měla míti seřizování světel z místa řidiče, mrkni do service boxu zadej VIN a máš tam charakteristiku svého auta,kde bude i napsáno jako u mne je

Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ

Odesláno
Původně zaslal: honza406

nechci nic říkat ale 406 z roku 2000 by měla míti seřizování světel z místa řidiče, mrkni do service boxu zadej VIN a máš tam charakteristiku svého auta,kde bude i napsáno jako u mne je

Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ

Ano,ale základní seřízení šroubem :papa

Odesláno

manualne nastavovanie mam, samozrejme ze som to skusal (je to na 0) ale keby bolo -1 tak by to bolo akurat :)

teraz som to nastavil tak ze som uvolnil srob co je nad svetlom (hned ako otvorim kapotu), potiahol svetlo hore a zasa pritiahol.

Guest servisman
Odesláno

pokud se seřizují světla dáti na 0 a seřídit.Pak při zatížení se postupně sklápí ,čili poz -1 atd.

Odesláno
Původně zaslal: feshi

manualne nastavovanie mam, samozrejme ze som to skusal (je to na 0) ale keby bolo -1 tak by to bolo akurat :)

teraz som to nastavil tak ze som uvolnil srob co je nad svetlom (hned ako otvorim kapotu), potiahol svetlo hore a zasa pritiahol.

Tak jak píšeš, když jsi dal na -1 tak to bylo akorát, tak to jsi sklopil dolů!

Nemáš ty světla moc nahoru? Pak taky nesvítí na cestu, ale někam do pryč.

Guest servisman
Odesláno

já když byl na STK tak mne řekl zahejbejte ovladačem světel a pak dejte na 0 pak seřizoval :-)

Odesláno
Původně zaslal: feshi

Když se podíváš na světlomet zezadu kde jsou patice žárovek, tak přesně mezi žárovkama potkávacích a dálkových světel uvidíš imbus šroub, myslím že to číslo 6 a s ním seřizuješ sklon světlometu. Do strany se světlomet seřizuje zase imbusem ze strany světel. Nikde jinde žádný imbus v okolí není, tak to musí byt ony. A zacloň si jedno světlo při seřizování.

Guest servisman
Odesláno

ideál navečer se postavit proti zdi a uvidíš kam svítí zda jde dolů či nahoru

jinak se to seřizuje na motorkách naklápění na obr je vidět nahoře bílé kolečko na imbus ,pokud se nepletu tak 6

[upravil dne 3/6/08 honza406]

Guest servisman
Odesláno

chyba je na mý straně napsal jsem to jako s pomlčkou takže tam - jako mínus 1 není. je tam 0 1 2 3 ;)

Odesláno

Zkus ještě zkontrolovat toto...

V potkávacím reflektoru je plechová krytka přes žáronku, která je uchycená přímo v plastovém reflektoru. Jestli světla někdy svítila s nějakýma \"výkonnějšíma\" žárovkama, které víc topí, mohla se tato krytka nějak zkroutit.

Respektive plastový reflektor, v kterým je krytka uchycená.

Podívej se, jestli ta krytka při pohledu zepředu ježí +/- přesně v ose žárovky....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...