Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem viděl bok, tak ty prahy a kola se mě líbili, ale předek a zadek strašnej no a ten interiér to fakt dodělal. Panebože jak já nesnáším ty skejťácký samolepky :grr to je fakt něco něco otřesnýho. Kdyby ty plasty okolo výdechů nabarvil aspoň do barvy auta, ale takhle...? Jsem, jak už Radek řekl, taky nenormální, je mi taky 21, ale asi už budu taky dědek spisovnej a politik a já nevim co ještě. Inu hold Drahokam se rodí jednou za 1000 let :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Teda tady to fakt žije.... Taková diskuse okolo takového vozu :D

No kdybychom na něj nereagovali, tak si sem dá svých 50 smajlíků a třeba ho to spamování přestane bavit.... :myslim

Já už se tu dál vyjadřovat nebudu, protože jsem už svoje řekl a jsem \"dědek spisovnej\", co jezdí v čistém autě a nerozumím tomuto drahokamu... :D :D :D

Odesláno

to Kdo: ty mas dneska hustou naladu, jestli pojedes na sebetov tak pravdepodobne uvidis meho pazouta s duplexem a foliema :-)

[upravil dne 5/6/2008 Scratch]

Odesláno

Uplne si klucinu umim prectavit, bohuzel. Je to takovy ten vesnicky typ tuzera co si mysli, ze kdyz nema favorita, stejne jako kamaradi, tak je mistr sveta a vsichni se z nej musi podelat! Kdyz vemu v uvahu, kolik ty narazniky musely stat, tak si rikam, ze je to fakt i skoda penez. Mohlo za to byt neco mnohem lepsiho. interier uz jsem kritizoval, a z venku jsem takovy zmateny, ale kdyz zavru obe dve oci a bryle, ktery nemam, tak to jeste snad ujde, ale prevazne jen kvuli tem kolum. Predni naraznik je mi proti srsti, ale zadni docela ujde. Podle me vsak cista vesnica tuzing! :super

Ale kdo vi, treba nam jeste vytre zrak a az to bude hotovy, tak nam ukaze peknou 406. ;)

Odesláno

tak mi to neda abych to nerekl. Muj prvni dojem byl ze nekdo vyfotil ladu to katastrofalni auto ktere vypada jak pancerovane. Jiank neprocital jsem cele vlakno to nemuzete chtit ;) ale videl jsem to video z you tube a nevypada to uplne spatne. nicmene auto je jako zena muzes ji VYTVORIT novy oblicej a nebo jen PODTRHNOUT jeji krasu. Ja jsem pro druhe reseni.

:papa

Odesláno
Původně zaslal: lumpma

tak mi to neda abych to nerekl. Muj prvni dojem byl ze nekdo vyfotil ladu to katastrofalni auto ktere vypada jak pancerovane. Jiank neprocital jsem cele vlakno to nemuzete chtit ;) ale videl jsem to video z you tube a nevypada to uplne spatne. nicmene auto je jako zena muzes ji VYTVORIT novy oblicej a nebo jen PODTRHNOUT jeji krasu. Ja jsem pro druhe reseni.

:papa

Ten pocit že to vypadá jako nová Lada mám taky. Jinak ani na jednom z videí není tenhle Peugeot, jedná se o uplně jiná auta;)

[upravil dne 5/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

to Kdo: ty mas dneska hustou naladu, jestli pojedes na sebetov tak pravdepodobne uvidis meho pazouta s duplexem a foliema :-)

Proti duplexu a foliím nic nemám.

BTW: tohle jsi na Seči ještě neměl?

Edit: zrovna tvoje auto je příkladem vkusného upgrade. Víš, že se z něj Hance na Seči ani nechtělo ven, když seděla vevnitř. A pochybuju, že by v tomto případě vůbec dovnitř chtěla.

[upravil dne 6/6/08 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Edit: zrovna tvoje auto je příkladem vkusného upgrade. Víš, že se z něj Hance na Seči ani nechtělo ven, když seděla vevnitř. A pochybuju, že by v tomto případě vůbec dovnitř chtěla.

[upravil dne 6/6/08 Kdo]

HIHI, diky za pochvalu, ale to me kridlo je diskutabilni, melo byt mensi, ale mechanikovi ulitla mira asi :-)

Kazdopadne na seci jsem to nemel, duplex me lakal uz dlouho a folie taky. Delam je ale hlavne kvuli psovi, ktery jezdi vzadu. Ve predu jeste nevim, jestli dam... na jednu stranu se mi moc nelibi dvou odstinove provedeni a na druhou stranu zase policajti, no nevim....

Odesláno

Původně zaslal: Kdo

[upravil dne 6/6/08 Kdo]

HIHI, diky za pochvalu, ale to me kridlo je diskutabilni, melo byt mensi, ale mechanikovi ulitla mira asi :-)

Kazdopadne na seci jsem to nemel, duplex me lakal uz dlouho a folie taky. Delam je ale hlavne kvuli psovi, ktery jezdi vzadu. Ve predu jeste nevim, jestli dam... na jednu stranu se mi moc nelibi dvou odstinove provedeni a na druhou stranu zase policajti, no nevim....

dvouodstínový folie určitě ne:bojim

Odesláno

dvouodstin se mi taky nelibi, asi, jo, asi pujdu do celofolie :-)

ale asi ne zcela cerne, protoze v noci bych videl z auta kulebr...

[upravil dne 6/6/2008 Scratch]

Odesláno

ale asi ne zcela cerne, protoze v noci bych videl z auta kulebr...

[upravil dne 6/6/2008 Scratch]

Ono to je o zvyku. Ze začátku mě to taky dělalo problémy ale ted je to v pohodě.

Odesláno

Fakt jde o zvyk. Navíc je opravdu zevnitř ven vidět daleko líp, než obráceně. Dcera má na Pumě taky černé a nedělá ji to problém. A to dozadu tím malým zadním oknem není moc vidět ani bez fólií. :)

Odesláno

Na folie nadávám jen tehdy, když mám couvat za snížené viditelnosti... za šera. To je videt skutečně nic. To potom otvírám dveře :) Ale jinak je to paráda. A vypadá to super. :cool:

Odesláno

Doporucoval by som vsetkym tunerom, ktory chcu upravovat vzhlad auta pred tym nez zacnu pozret toto video

http://www.ceknito.cz/video/157448

a pripasne si pozret nieco z prace tohto cloveka

napr. camaro 69

http://www.chipfoose.com/gallery.aspx?LinkID=tn7

A potom by si mal kazdy uvedomit, ze lacny tuning je pospatenie prace, ktoru do auta vlozili ludia od peugeotu a neviem ci niekto z nas tu moze vylepsovat pracu francuskych dizainerov.

Odesláno

nedá to človeku musí sa pridať:

-mohol by som ti byť otcom ale necítim sa ako dedko

-tvoj spisovný jazyk 0 bodov (ja by som sa hanbil)

-tvoj výtvor, proti gustu žiaden dišputát

-môj názor :ak tomu povieš 406 urazíš všetky 406-ky ešte aj pár jemne búraných

ostatným: ta 406 (myslím tým model)je fakt skvost a tie Vaše su nádherné poniektore až genialne len si neberte príklad z drahokamu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...