Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, obracím se na vás s dotazem.

Našel jsem na mobile.de auto se zajímavou cenou (tady o 50 tisíc dražší). Tak jsem týpkovi napsal a vylezlo z něho, že auto nestojí v Německu, ale že se přestěhoval do Anglie a auto si vzal s sebou a teď si chce koupit nějaký s volantem na pravo a tohle prodat. Prý není problém auto poslat lodí, přičemž cena zůstane stejná. Ptal jsem se, jak si to představuje s transakcí a teď se podržte: Týpek udělá smlouvu, pošle jí mně. Já jí přečtu, podepíšu a pošlu zpět. On předá auto přepravní společnosti, ty přidělej autu nějakej kód pod kterym se bude dát sledovat, kde auto je. Společnost pošle fakturu v tomhle případě na cca 80 tisíc Kč. Tu já do 48 hodin zaplatim a oni hoděj auto na loď. Za 5-6 dní by mělo být auto někde u břehu v Německu. Já si pro něj přijedu a teď perla na závěr. Když se mi auto nebude líbit, tak mi společnost vrátí money a pošle auto zpátky do Anglie týpkovi. Co si o tom myslíte? :cool:

Odesláno

Co si o tom myslíme? Že nechápeme, jak může být někdo tak blbej, aby naletěl na podvod popisovanej na všech možných stránkách o autech co týden už několik let.

Odesláno

Já mu napíšu, že se chystám za týden do Anglie, že není problém abych si pro auto přijel osobně a transport si zařídil sám, že to bude snažší. Schválně co napíše :D

Odesláno
Původně zaslal: secouver

Já mu napíšu, že se chystám za týden do Anglie, že není problém abych si pro auto přijel osobně a transport si zařídil sám, že to bude snažší. Schválně co napíše :D

na to si počkam pak to sem hod ale myslim že už neodpoví.

Odesláno

Což mi připomíná: včera mi psal nějakej doktor z Nigerie, že by potřeboval pomoct s převodem peněz, mám do toho jít? :cool:

Odesláno
Původně zaslal: secouver

Neodpoví nic, respektive napíše ti ten samý mail. Ono totiž na mailu, který je uveden u inzerátu, je nastavena automatická odpověď. Je to tak u 90% podezřelých inzerátů.

Odesláno

Jasneee :) Taky isty scenar uz zazil svagor. Pozeral na nete, pozeral, pozeral, nemohol si oci vyocit, lebo videl KIA Sorento, 2 rocne za neuveritelnych 161 000 SK :) Typek ta ista bachorka, ze sa prestahoval s nemecka do anglicka, a ze mu to posle lodou, ale najskor peniaze :D

Svagor chcel nanho cislo, a ze pokial da taku cenu tak si prenho pride osobne. Nechcel mu dat telefon, a stale sa vyhovaral...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...