secouver Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Ahoj, obracím se na vás s dotazem. Našel jsem na mobile.de auto se zajímavou cenou (tady o 50 tisíc dražší). Tak jsem týpkovi napsal a vylezlo z něho, že auto nestojí v Německu, ale že se přestěhoval do Anglie a auto si vzal s sebou a teď si chce koupit nějaký s volantem na pravo a tohle prodat. Prý není problém auto poslat lodí, přičemž cena zůstane stejná. Ptal jsem se, jak si to představuje s transakcí a teď se podržte: Týpek udělá smlouvu, pošle jí mně. Já jí přečtu, podepíšu a pošlu zpět. On předá auto přepravní společnosti, ty přidělej autu nějakej kód pod kterym se bude dát sledovat, kde auto je. Společnost pošle fakturu v tomhle případě na cca 80 tisíc Kč. Tu já do 48 hodin zaplatim a oni hoděj auto na loď. Za 5-6 dní by mělo být auto někde u břehu v Německu. Já si pro něj přijedu a teď perla na závěr. Když se mi auto nebude líbit, tak mi společnost vrátí money a pošle auto zpátky do Anglie týpkovi. Co si o tom myslíte? Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Co si o tom myslíme? Že nechápeme, jak může být někdo tak blbej, aby naletěl na podvod popisovanej na všech možných stránkách o autech co týden už několik let. Citovat
paya Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 No myslíme si, že to tady bylo už x krát :-) Použij hledání, je to běžná finta... Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Myslím, že frajer je zralej na přesdržku. Citovat
secouver Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Já mu napíšu, že se chystám za týden do Anglie, že není problém abych si pro auto přijel osobně a transport si zařídil sám, že to bude snažší. Schválně co napíše Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: secouver Já mu napíšu, že se chystám za týden do Anglie, že není problém abych si pro auto přijel osobně a transport si zařídil sám, že to bude snažší. Schválně co napíše na to si počkam pak to sem hod ale myslim že už neodpoví. Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Nenapíše nic, to už tu taky párkrát bylo. Odepisovat na tyhle hovadiny je jen ztráta času. Citovat
Kurt Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Což mi připomíná: včera mi psal nějakej doktor z Nigerie, že by potřeboval pomoct s převodem peněz, mám do toho jít? Citovat
secouver Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Neříkejte mi, že se to nedá nějak ošetřit tyhle podvody... Citovat
Kurt Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 A co bys jako chtěl ošetřovat? Když jsou lidi idioti, tak to nezachrání ani zákon. Citovat
Dave405 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: secouver Já mu napíšu, že se chystám za týden do Anglie, že není problém abych si pro auto přijel osobně a transport si zařídil sám, že to bude snažší. Schválně co napíše Neodpoví nic, respektive napíše ti ten samý mail. Ono totiž na mailu, který je uveden u inzerátu, je nastavena automatická odpověď. Je to tak u 90% podezřelých inzerátů. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Jasneee Taky isty scenar uz zazil svagor. Pozeral na nete, pozeral, pozeral, nemohol si oci vyocit, lebo videl KIA Sorento, 2 rocne za neuveritelnych 161 000 SK Typek ta ista bachorka, ze sa prestahoval s nemecka do anglicka, a ze mu to posle lodou, ale najskor peniaze Svagor chcel nanho cislo, a ze pokial da taku cenu tak si prenho pride osobne. Nechcel mu dat telefon, a stale sa vyhovaral... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.