Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Abychom se začali bát jezdit auty přes hranice

Recommended Posts

Odesláno

No, drsný čtení - každopádně pokud bylo na štítku cokoli divné už při koupi auta, byl bych asi obezřetný a nechal auto prolustrovat před koupí

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Hmmm tak to je docela masakr...to bych teda nechtěl aby se mi to stalo.....asi pojedu na dovču tágem......:myslim:myslim:myslim

taky si toulky za hranice rozmýšlím :D

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: Přema

Hmmm tak to je docela masakr...to bych teda nechtěl aby se mi to stalo.....asi pojedu na dovču tágem......:myslim:myslim:myslim

taky si toulky za hranice rozmýšlím :D

Ted už ale nejsou hranice.....beru třeba cestu do chorvatska....nebo se pletu??????

Odesláno

Tak jsem to přelouskal a je to síla, kupovat auto dvakrát. Koukám, že koupit kradený auto není zas tak velkej problém. Doufám, že ten můj piškot má čistou minulost.... asi jsem z toho paranoidní:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

koukam ze o autobusove zajezdy do zahranici bude letos velky zajem..:D jinak pribeh opravdu drsny, ty Slovinci jsou hrozny ku*vy!!:grr

Ted si představ že by zabavili autobus a na parkovišti stálo 50 stopařů :D:D

Odesláno

nieco podobne sa mi stalo na ukrajinskych hraniciach so 605.boli na nej original uradne na sk prebijane cisla a na to bol vystaveny novy technicky preukaz.ukrajinskemu pasovakovi v budke sa nezdalo kratke cislo vin (urad pridelil specialne cislo) a na to chcel vidiet cislo pd kapotou.vravel som mu ze je to ok,ze take je pod kapotou vyrazene.ked ho uvidel ze je vyrazene nove vedla stareho tak mi povedal (nakolko sme sa poznali z videnia) ze ma otaca spat na sk a ze s tym autom uz nemam nikdy prist na ua lebo mi ho zhabu.nechapal som ako je to mozne.povedal,ze ak je vyrazene nove cislo tak je auto proste kradnute a ze na ua a do ruska ma nikto nepusti a ak by som nahodou hranicou presiel a zistili to niekde v ua policajti pri kontrole tak mi ho zhabu a na 100% by som ho uz nikdy nevidel.co mi bolo uplne jasne ze nekeca,na ua sa stavaju rozne veci.takze co je v celom svete normalne je na ua nenormalne a naopak.

po precitani clanku co si ten chalan prezil som rad ze niesom na vw (sa kradnu jak chleba)

a ze mame na sk kontrolu originality a po nej by to malo byt 100% istota.keby nahodou bolo ukradnute tak ostane aspon na sk ako niekde v europe.

Odesláno

Tak to je masakr.. a takhle muze naletet kazdy :(. Jeste ze uz mame Schengen a na hranicich nebuzerujou.. no ale stejne se nam nikdy nestalo ze by po nas chteli technicak nebo cokoli, maximalne videt zelenou kartu a to ve Slovinsku sme byli tez hodnekrat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...