@re Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Tohle jsem našel na VWfóru... Je to dlouhé, ale stojí to za to!!! Úvod pokračování 1/2 pokračování 2/2 Citovat
Netopýrka Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 brrrr - chudák kluk, ten si fakt užil ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Právě jsem dočetl, docela drsný, nechtěl bych nic podobnýho zažít Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 No, drsný čtení - každopádně pokud bylo na štítku cokoli divné už při koupi auta, byl bych asi obezřetný a nechal auto prolustrovat před koupí Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 tak to je opravdu masakr , člověk si dnes nemuže byt ničím jisty Citovat
Přema Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Hmmm tak to je docela masakr...to bych teda nechtěl aby se mi to stalo.....asi pojedu na dovču tágem......:myslim:myslim Citovat
@re Odesláno 1. červen 2008 Autor Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Přema Hmmm tak to je docela masakr...to bych teda nechtěl aby se mi to stalo.....asi pojedu na dovču tágem......:myslim:myslim taky si toulky za hranice rozmýšlím Citovat
Přema Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Přema Hmmm tak to je docela masakr...to bych teda nechtěl aby se mi to stalo.....asi pojedu na dovču tágem......:myslim:myslim taky si toulky za hranice rozmýšlím Ted už ale nejsou hranice.....beru třeba cestu do chorvatska....nebo se pletu?????? Citovat
Keejml Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Tak jsem to konečně dočet a mám pocit že z cesty na dovolenou autem sejde Citovat
Béďa Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 koukam ze o autobusove zajezdy do zahranici bude letos velky zajem.. jinak pribeh opravdu drsny, ty Slovinci jsou hrozny ku*vy!! Citovat
corsair.cz Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Tak jsem to přelouskal a je to síla, kupovat auto dvakrát. Koukám, že koupit kradený auto není zas tak velkej problém. Doufám, že ten můj piškot má čistou minulost.... asi jsem z toho paranoidní Citovat
Keejml Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Béďa koukam ze o autobusove zajezdy do zahranici bude letos velky zajem.. jinak pribeh opravdu drsny, ty Slovinci jsou hrozny ku*vy!! Ted si představ že by zabavili autobus a na parkovišti stálo 50 stopařů :D Citovat
jozefsv Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 nieco podobne sa mi stalo na ukrajinskych hraniciach so 605.boli na nej original uradne na sk prebijane cisla a na to bol vystaveny novy technicky preukaz.ukrajinskemu pasovakovi v budke sa nezdalo kratke cislo vin (urad pridelil specialne cislo) a na to chcel vidiet cislo pd kapotou.vravel som mu ze je to ok,ze take je pod kapotou vyrazene.ked ho uvidel ze je vyrazene nove vedla stareho tak mi povedal (nakolko sme sa poznali z videnia) ze ma otaca spat na sk a ze s tym autom uz nemam nikdy prist na ua lebo mi ho zhabu.nechapal som ako je to mozne.povedal,ze ak je vyrazene nove cislo tak je auto proste kradnute a ze na ua a do ruska ma nikto nepusti a ak by som nahodou hranicou presiel a zistili to niekde v ua policajti pri kontrole tak mi ho zhabu a na 100% by som ho uz nikdy nevidel.co mi bolo uplne jasne ze nekeca,na ua sa stavaju rozne veci.takze co je v celom svete normalne je na ua nenormalne a naopak. po precitani clanku co si ten chalan prezil som rad ze niesom na vw (sa kradnu jak chleba) a ze mame na sk kontrolu originality a po nej by to malo byt 100% istota.keby nahodou bolo ukradnute tak ostane aspon na sk ako niekde v europe. Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Ještě že na žádný dovolený do ciziny nejezdím. To se mě stát tak si to jdu hodit. Citovat
Guest bostich Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 To je fakt síla...doufám, že ten můj piškot je ok:roll Citovat
Mitja Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Tak to je masakr.. a takhle muze naletet kazdy . Jeste ze uz mame Schengen a na hranicich nebuzerujou.. no ale stejne se nam nikdy nestalo ze by po nas chteli technicak nebo cokoli, maximalne videt zelenou kartu a to ve Slovinsku sme byli tez hodnekrat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.