escorpion Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Zdravim chlapi. Chcem sa s vami poradit. Vcera som bol na cerpacke a siel som kupit VIF - aditivum do nafty. Mali vsak len zimnu verziu. Chlapik na cerpacke mi vravel, ze to nevadi a mozem ho kludne pouzivat aj teraz. Povedal som mu ze si to rozmyslim. Ja som o takomto pouzivani zimneho aditiva v lete este nepocul a neverim ze ten chlapik z cerpacky vedel viac (aj ked mozno ano). Keby mi povedal, ze to vie od predajcu, tak sa mozno necham nahovorit. Rozmyslal som nad tym, ze teoreticky medzi zimnym a letnym VIF aditivom do nafty moze byt len ten rozdiel, ze to zimne je prisposobene na nizsie teploty a teda aj zimnu naftu a tudis by to vadit nemalo. Ale moze byt aj druha moznost ze okrem prisposobenia sa zimnej nafte a nizsim teplotam tam davaju aj nejake ine prisady, ktore sa nemusia znasat s letenou naftou a teda mi mozu v motore sposobit sarapatu a to fakt nepotrebujem. A este jedna dolezita vec, ten VIF je kvoli tomu ze je zimny o 1/2 lacnejsi. Co vy na to? Mate nejake skusenosti? Poradte prosim. Vdaka. Citovat
Přema Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Žádný problém.....používám běžně zimní VIF v létě......letní totiž nejde jen tak sehnat...... Citovat
escorpion Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 Super. Diky moc Přemo. Predavac na cerpacke tvrdil ze cakaju kazdu chvilu na letnu zmes. Ale ked je ta zimna za 1/2 cenu, tak nemam co cakat. Ale pre istotu pozriem dobu spotreby:P [upravil dne 30.5.2008 escorpion] Citovat
Fakir Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Pánové, pardon za , ale k čemu je vlastně aditivum do nafty? Citovat
Přema Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Pánové, pardon za , ale k čemu je vlastně aditivum do nafty? http://www.vif.cz/produkty.htm :papa:papa Citovat
Fakir Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Přema http://www.vif.cz/produkty.htm :papa:papa Dík. Citovat
mmmb Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 ROZDÍLY: (OSTATNÍ POPIS MAJÍ STEJNÝ) Zimní multifunkční přísada : - zlepšuje provozní pohotovost vozidla v zimním období. - Vyšší cetanové číslo zkracuje studený start. Obsahuje depresant, který snižuje bot tuhnutí a filtrovatelnost nafty při nízkých teplotách -20°. LETNÍ: - Přísada zabraňuje zanášení citlivých součástí motoru karbonovými nečistotami. Se sehnáním jsem neměl problém: http://autoprislusenstvi.autostangl.cz/scripts/MGrqispi.dll?APPNAME=online&PRGNAME=esproduct&SID=200805301140505350547025461&MenuSel=24433&MenuSkup=0&S2=0&S3=0&S4=0&S5=0&rdVyrobce=0&sort=&search=&dSkup=340&dCislo=SDA+LETNI+0%2C65L&page=0&lang= [upravil dne 30.5.2008 mmmb] Citovat
escorpion Odesláno 30. květen 2008 Autor Odesláno 30. květen 2008 Mňa k aditivu do nafty primel tento test http://www.petrol.cz/download/Test_aditiv.pdf ktory sa tu uz riesil na nejednom vlakne. Velmi dobre vlakno o aditivach je aj toto Vďaka všetkým. Citovat
kapa Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Kolega . když kupoval VIF u Štangla v Brně koukal na složení letní a zimní verze a jediný rozdíl byl , že zimní měl o jednu složku víc. Já používám zimní taky jako celoroční. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 pouzivam Castrol TDA....v danom teste (vid. vyssie) :-) sa umiestnilo na 2.mieste....odporucane ludmi co sa zaoberaju HDi, TDCi motormi..... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 což takhle zrovna tankovat Shell V-power Diesel a nemuset mít starosti s aditivi Citovat
PeugeotHDi Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: minimaxa což takhle zrovna tankovat Shell V-power Diesel a nemuset mít starosti s aditivi To mas pravdu.... avsak ked nenajazdis viac ako 100km za mesiac .... pretoze rozdiel medzi V-power diesel a extra diesel je na SVK 2,50SK Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 najezdím za měsíc cca 2000km a netankuju již jinou naftu, už jen proto, že na jednu nádrž (67l) najedu o cca 50-75km víc, auto je o poznání živější a rozhodně mu tahle nafta prospívá. Je pravda, že není levná. Než ale výměna vstřiků za 50tis, raději kvalitní nafta. Toť můj subjektivní názor. Citovat
Steiner Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Nepoužívám žádné aditivum a nevím o tom, že by to Pažoutovi nějak vadilo. Nemyslím, že je to pro běžný provoz, a především v létě, nutný. Je to ale na každém z nás! Všem přeju pěknej vejkend. Citovat
pastorek Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Původně zaslal: Steiner Nepoužívám žádné aditivum a nevím o tom, že by to Pažoutovi nějak vadilo. Nemyslím, že je to pro běžný provoz, a především v létě, nutný. Je to ale na každém z nás! Všem přeju pěknej vejkend. Filozofia je opačná. Nie je to o tom či vadí - nevadí ale o tom že prospieva. Citovat
rimmer Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Taky leju zimni VIF a muzu potvrdit ze se mi zklidnil volnobeh, ktery mi za studnena poskakovat troskicku a po dvou nadrzich vyjetych na VIF asi ve 2x vetsi koncentraci nez pisou prestal, od te doby liju std. dve az tri vicka na nadrz. Citovat
janci77 Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Caute, neviete ci by aj mne pomohlo pridavanie toho aditiva VIF do nafty, kedze mam len \"hladky\" diesel 1.9D ? Citovat
pastorek Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: janci77 Caute, neviete ci by aj mne pomohlo pridavanie toho aditiva VIF do nafty, kedze mam len \"hladky\" diesel 1.9D ? Je tam písané že je to prísada do nafty. Takže ak nejazdíš na repkový olej tak určite áno. Citovat
rimmer Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Tobe to nepomuze, ale auti mozna jo No tam to asi nebude mit az tak zavratny ucinek, nebot starsi mechanicke cerpadla a trysky vydrzi vicemene mnohem horsi naftu. Nejaky ucinek na procisteni to mit ale urcite bude. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.