Pe.Tr Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 jen sem chtěl zaklepat , byl jsem si udělat výpis karty řidiče a jsem čistej jak lilie , ještě se mi svěřila paní kde mají stálé radary kupodivu nechtěli po mně žadnej poplatek , je to možný? Citovat
MatrixChose Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 To blahopřeji, sám bych to rád (ne-)věděl Citovat
Pata Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 ja tam chtel zajit pred autoskolou a uz to neni treba, takze na to zatim dlabu :mad: Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Marlin nemam odvahu tam zajit.... já bych i odvahu měla.. ale nevím kam vlastně Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Marlin nemam odvahu tam zajit.... no pani mi tvrdila , pokud te nezastavi nebo nedostanes slozenku nebo bločky tak ti body nenaskočí. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin nemam odvahu tam zajit.... no pani mi tvrdila , pokud te nezastavi nebo nedostanes slozenku nebo bločky tak ti body nenaskočí. Ale kolik an to mají času? Tátově přítule nedali vědět o přestupku přes půl roku Citovat
Medvěd Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Je fakt, že bez projednání přestupku Ti nikdo body napsat nemůže (i když v dnešní době ...... se někdo uklepne a je vyděláno), ale NEJVĚTŠÍ ZRADA JSOU RŮZNÉ STABILNÍ RADARY, PŘEDVOLAT TĚ K PROJEDNÁNÍ MOHOU TŘEBA AŽ ROK PO SPÁCHÁNÍ PŘESTUPKU A KDYŽ PAK NAJEDNOU TĚCH FOTEK VYBALÍ 7 (každou za dva body) TAK ABY SIS VOLAL TÁGO, PÁČ JDEŠ DOMŮ BEZ NOT!! To je největší malér, kterej mi na současným boďáku vadí - trest přichází až když už vlastně ani netušíš, žes něco spáchal. Citovat
Neon Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Obecně promlčecí doba je jeden rok od spáchání přestupku, ve správním řízení taktéž (od doby doručení do vlastních rukou). Zaplacením pokuty (složenky) s daným přestupkem přestupce souhlasí a pouze za to má \"nárok\" získat body!! Za to, co udělal a neplatil pokutu -> nepřiznal vinu nemůže dostat ani PRD!! Takže každý zhruba může tušit, kolik má bodů. A to, že dostanete za přestupek, ke kterému se doznáte body (např. o překročení o méně, než 20km/h ve městě) záleží ještě na posouzení magistrátních pičusů, policajt s tim nemá nic co do činění. Jo a Pe,Tře: normálně se platí 15,- Kč za výpis z bodový karty ... a ty´s ho asi patrně nedostal, když máš čistý konto, ne? Anebo Ti vyjela papír, kde je napsánom, že máš 0 bodů?? Za to bys měl platit právě těch 15 kaček ... Citovat
Béďa Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 ja bych na to nemel odvahu.. jinak gratulace k lilii.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Je fakt, že bez projednání přestupku Ti nikdo body napsat nemůže (i když v dnešní době ...... se někdo uklepne a je vyděláno), ale NEJVĚTŠÍ ZRADA JSOU RŮZNÉ STABILNÍ RADARY, PŘEDVOLAT TĚ K PROJEDNÁNÍ MOHOU TŘEBA AŽ ROK PO SPÁCHÁNÍ PŘESTUPKU A KDYŽ PAK NAJEDNOU TĚCH FOTEK VYBALÍ 7 (každou za dva body) TAK ABY SIS VOLAL TÁGO, PÁČ JDEŠ DOMŮ BEZ NOT!! To je největší malér, kterej mi na současným boďáku vadí - trest přichází až když už vlastně ani netušíš, žes něco spáchal. jako na stabilním radaru překročit rychlost může jen blbec, a dobře mu tak , jen at platí nebo at je bez not . Dneska u 90% stabilnich radaru je vždy dopr. značka že tam stabilně měří , takže je to jen o demenci. Viz vlečka v Mělníku u koupaliště , je tam 30km/h , značky v obou směrech maji metr na metr , a denně prej mají 200-300 aut co jedou dvojnasobek . Co na to říct. Citovat
Neon Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Je fakt, že bez projednání přestupku Ti nikdo body napsat nemůže (i když v dnešní době ...... se někdo uklepne a je vyděláno), ale NEJVĚTŠÍ ZRADA JSOU RŮZNÉ STABILNÍ RADARY, PŘEDVOLAT TĚ K PROJEDNÁNÍ MOHOU TŘEBA AŽ ROK PO SPÁCHÁNÍ PŘESTUPKU A KDYŽ PAK NAJEDNOU TĚCH FOTEK VYBALÍ 7 (každou za dva body) TAK ABY SIS VOLAL TÁGO, PÁČ JDEŠ DOMŮ BEZ NOT!! To je největší malér, kterej mi na současným boďáku vadí - trest přichází až když už vlastně ani netušíš, žes něco spáchal. Tak se stalo onehdá neonovi ... Přislo mi, že jsem spáchal přestupek \"parkování namodré zóně\" o čemž jsem věděl a šel jsem tam i s tím, že těch parkování tam bude kolem 20ti (pro neznalé, páč dělám v centru na jedničce a parkovat se tam jinak skoro ani nedá). Jdu na měšťany a oni mi vyjeli mimojiné 4x překročení rychlosti. Ale ony body mi neudělili měšťani, ale přeposlali to na magistrát, kde pipiny rozhodly v můj neprospěch ... Takže sumasumárum mám 8 bodů a do 21.8. nesmím nic udělat, aby mi (myslím 4) umázli ... Jinak náš bodovej systém je totální BULLSHIT, kterej stejně \"piráty silnic\" z provozu nevyeliminuje, ale jenom šikanuje denní řidiče ... MŮJ NÁZOR TEDA ... NIKOMU HO NENUTÍM Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. květen 2008 Autor Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Neon Obecně promlčecí doba je jeden rok od spáchání přestupku, ve správním řízení taktéž (od doby doručení do vlastních rukou). Zaplacením pokuty (složenky) s daným přestupkem přestupce souhlasí a pouze za to má \"nárok\" získat body!! Za to, co udělal a neplatil pokutu -> nepřiznal vinu nemůže dostat ani PRD!! Takže každý zhruba může tušit, kolik má bodů. A to, že dostanete za přestupek, ke kterému se doznáte body (např. o překročení o méně, než 20km/h ve městě) záleží ještě na posouzení magistrátních pičusů, policajt s tim nemá nic co do činění. Jo a Pe,Tře: normálně se platí 15,- Kč za výpis z bodový karty ... a ty´s ho asi patrně nedostal, když máš čistý konto, ne? Anebo Ti vyjela papír, kde je napsánom, že máš 0 bodů?? Za to bys měl platit právě těch 15 kaček ... no vzala si ode mne řidičak , natukala neco do pc řekla nula a vratila mi ho . jen poznamenala že mi před pul rokem smazli 3 body za rychlost-o těch jsem věděl. Citovat
Fusion Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Medvědě: mám dojem že je 5 dní na odevzdání kromě sebrání na místě za alkohol, tak nějak... Citovat
Medvěd Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Dobře, to si hrajem se slůvky. Jde mi prostě o to, že pokud jako profík točíš celej rok denodenně volantem a přijde Ti v říjnu předvolání, žes v únoru spáchal přestupek (a současně Ti předvedou další záznamy toho samýho radaru v období únor - červen, kde jseš vyfocenej 7x, tak to prostě moc férovej systém není). Jsi bez not, bez práce a bez šance si uvědomit, že zrovna tam, 30 m před koncem obce je nějakej radar (viz. dnešní zpráva o spuštění stabilních radarů v Moravských Budějovicích ÚDAJNĚ 5 M OD KONCE OBCE !!! A pan starosta se tvářil jak James Bond, že obec začíná a končí cedulí a proto je radar umístěn v pořádku). Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Fusion Medvědě: mám dojem že je 5 dní na odevzdání kromě sebrání na místě za alkohol, tak nějak... Tak na těch 5dní bych si vzala mimořádnou zálohu,dovolenou a pořádně bych si teda ještě pojezdila:roll Jé,to by byla depka.. nesmět jezdit..:roll:roll:roll:roll ..tak asi bych teda zase vytáhla na toho půl roku kolo:aut Citovat
Fusion Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Jojo, jenom sem konstatoval. Jinak souhlasím ve všech bodech. Šikana a represe, nejlíp elektronicky aby policajti mohli dělat něco \"důležitějšího\". Citovat
Vvitty Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 no kdyz uz na tebe na jedno predvolani vybali X prestupku, mas v zasade dve moznosti... bud je poslat nekam, protoze te musi ke kazdemu predvolat zvlast, a nebo se to projednava jako jeden prestupek. Citovat
Marcel505 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr no vzala si ode mne řidičak , natukala neco do pc řekla nula a vratila mi ho . jen poznamenala že mi před pul rokem smazli 3 body za rychlost-o těch jsem věděl. (začátek ) Třeba ti nechtěla kazit náladu nějakejma podělanejma bodama, tak ti to ani neřekla... (konec ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.