Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR  

1. 1. 2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, tak mám v hlavě pořádání 2. Libereckého srazu, tudíž se ptám, jaký je zájem? Termín bych viděl na sobotu 21.6. 2008 (zjišťuje se, jestli budou volné prostory v pivovaru Konrád jako posledně, ale mělo by to vyjít:) ), tedy týden před začátkem prázdnin.

Tentokrát by se to asi pojalo bez orienťáku, ale vymyslím místo toho něco jiného :super

Takže přátelé, vyjádřete se, pokud chcete, jinak se s vámi rád uvidím:super

A hlasujte:)

Je samozřejmě možnost i sobota 28.6. Je to měsíc dopředu, tak to by se mohlo vydařit, ne?:) Takže hodil by se více tento datum? Jinak podle počtu lidí bych naplánoval i nějaké grilování odpoledne- podvečer. Moc rád zde uvítám i ty, kteří to mají trošku z ruky- např. Přema atd :) Těším se na vás lidi:papa

Takže datum 21.6.2008. Budeme v Konrádu součástí veteránské akce Autofest, takže k vidění bodou nejen Peugeoty:super Jinak pro nás bude vyhrazeno tolik místa, kolik budeme potřebovat:) Takže zakládám vlákno \"Přihlašovadlo\", abych věděl, s kým mám počítat:)

EDIT 1.6. 8:00

http://www.acapela-group.com/Greetings/fish-1-4-b8fb8b2d2da66

Přátelé, zde přihlašovadlo:

[upravil dne 2/6/08 jarajarda]

Program:

Příjezd ke Konrádu od 9:00

MOžnost občerstvení, pro jistotu něco s sebou, okolo poledne bych to viděl na slalom, možná krátkou orientační soutěž, ale o dost kratší než byla ta minulá vzhledem k času.

Zhruba v 15:30 přesun v Peugeot-koloně k hospůdce do Jablonce, je někdo proti, udělat to v té restauraci, co posledně?

Pro náhlý atak zákeřné choroby na hlavního organizátora se sraz odkládá na neurčito!!!

Jarajarda děkuje všem chápajícím za pochopení !!!!

[upravil dne 17/6/2008 Medvěd]

Odesláno

Sakryš, dilema ... Minule to bylo super, přijel bych zas, ale nejsem si jistej, jestli mi to ten víkend bude nějak rozumně vycházet. Taky tejden předtím je WTCC v Brně, tak zas aby toho nebylo nějak moc najednou.

Nechcete to o tejden posunout?

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Je to docela z ruky.....no ješte nevím.....

S tvým novým dálničním stíhačem? To musí bejt radost jezdit vzdálenosti větší jak 300km, ne? :super

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Původně zaslal: Přema

Je to docela z ruky.....no ješte nevím.....

S tvým novým dálničním stíhačem? To musí bejt radost jezdit vzdálenosti větší jak 300km, ne? :super

To jo ...levou zadní ale času je na takovou cestu málo......:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: snow

Posunout na jindy prosím.Jedu s partou na ryby.

No myslím že není v silách pořadatele posouvat termín sem a tam podle toho jak kdo může. Prostě bude nějaký termín a kdo bude moct tak přijede....

Odesláno

No, já bych měl mít volno, tak kdyby mě někdo ochotný vzal svým vozítkem s sebou = udělal si kvůli mě zajížďku, tak bych se i zúčastnil... Kdyby třeba jel Oni nebo HUGO BOSS..... :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...