bure Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Pata Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: raydowe CHlapik sa zachvilu urcite rozseka, Na motorce nezní otázka, jestli se rozsekáš, ale KDY. stačí blbej štěrk v zatáčce a je to doma... Kdyz jedes rychleji do zatacky autem a je tam sterk, tak vyletis taky a máme tu motorkáře:) ano, nastesti motorkare, nikoliv toho magora co si natocil tu silenou jizdu !! Citovat
Netopýrka Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 já motorkářům fandím, vždyť víš, Páťo, jak jsem tu loni šílela po té Hondě :D ...ale tohle je šílenost... ...Nicméně myslím, že jako řidič jsem k motorkářům tolerantní, neprasím je (rozhodně ne vědomě)... v podstatě jim to trochu i závidím ... Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 ano, nastesti motorkare, nikoliv toho magora co si natocil tu silenou jizdu !! Máš pravdu.Já motorky mám rád.........Ale..........Když už tak at si takhle jezdí někde na okruhu. Citovat
raydowe Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 taky sem tolerantnya castokrat tu masinu na ktorej sedi fakt obdivuju. To co pise Pata ale hodne chapem, nie som sice motorkar ale obcas osedlam dve kola - bike . A chovanie niektorych vodicov sa vymyka zdravemu rozumu. Citovat
bure Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 jestlize ma nekdo stejny pocet kobyl, ale o tunu a pul min, tak mu proste uhnu a nedelam s tim strafy bo za prve fyzikalni zakony se obejit nedaj a za druhe a neni v tom nic osobniho, kazdej motorkar daleko ode mne je dobrej motorkar ! Citovat
Pata Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Netopka: koukaly jste s Vendulkou na fotky? :mrk Citovat
Béďa Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 nedavno uz jsem to videl.. tu cestu znam dost dobre, precijen to mam kousek a vim kde se tam jak necha jet, tohle je ale zhovadilost!!.. Citovat
Harlley Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Měl jsem simsona pak dvě 400ccm a nakonec 750ccm a je pravda,že udržet adrenalin na uzdě je celkem problém.To video je nářez a zřejmě to měl dost najetý a stroj v ruce,nicméně už bych takhle nejel.Paradox je že já boural tak max v 50km a to díky stavu cest,štěstí že v protisměru nic nejelo,když jsem si to šoupal po asfaltu.Chování motorkář vs autíčkář je jen na toleranci a na oboch stranách jsou kreténí co ohrožujou ty druhý.Ale ty co neznají jízdu na moto nepochopí,je to jiný svět. To jsem se rozkecal:D Citovat
PaloLM Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 ten blbec už nie je ani potenciálny darca ľudských orgánov, pretože ak by sa vybúral tak z neho nezostane ani ten mastný fľak, nie to ešte ľudské orgány ktoré by boli vhodné na darovanie:grr:grr:grr Citovat
Béďa Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Harlley Chování motorkář vs autíčkář je jen na toleranci a na obouch stranách jsou kreténí co ohrožujou ty druhý. naprostej souhlas!! Citovat
raydowe Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 v prispevkoch na poslednej \"prvej\" strane je prispevok, podla ktoreho sa dotycny uz zabil ( snad to neni pravda Citovat
qity3 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Kazdym sme stojcom svojho stastie ale toho paka na tej motorke by som zavesil za gule do prievanu Citovat
chuck11 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Rychlá jízda je jedna věc,a TOTÁLNÍ HOVADO:grr:bacha je věc druhá,nechtěl bych vidět co by dělal kdyby mu v te vesničce odněkud vyběhl např.pes i když by si to zasloužil:bojim Citovat
asaad Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 ten dokument s tou brzdnou drahou motorek od besipu se fakt povedl...kdo to ma na svedomi??:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Já mám taky pár videí.. Zrovna včera jedno z Jeseníku do F-M;) Já si to pak večer před spaním přehrávám místo večerníčku:D Citovat
Algol Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Tu vesnici si mohl odpustit, venku ať si jede, jak chce, když neveme nikoho s sebou...ale právě kvůli takovým jedincům nám PČR utahuje šroubek, včera byly v KM policejní orgie, tolik na*ranejch chlupatejch sem už dlouho neviděl....obecně bych nerozlišoval mezi tím, jestli někdo prasí 280 po okresce (nebo co bylo, neznám tu cestu) a mezi tím, který šněruje 50 mimo obec od pangejtu k pangejtu a nikdo neví, co udělá za příští zatáčkou.... Citovat
Pechy Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Starý dědci s čepičkama jsou 1000x horší než motorkář ve 150 km/h v obci. To že to v té obci je neohleduplné je jasný a nemá se o tom cenu bavit, ale ono to musí svádět Ale jak se zde psalo neházel bych všechny motorkáře do jednoho pytle. Nejvtipnější je, že mu nikdo nedokaže, že řídil právě on.. Jedině že by se udal sam Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Tie brzdné dráhy motocyklu je pekná blbosť. Ak tam nie sú reakčné časy potom zo zákonov fyziky dvojnásobná rýchlosť je približne dvojnásobná brzdná dráha. 580m pri tristovke to aj vlak zabrzdí skôr [upravil dne 28.5.2008 AnotherOne] Citovat
Fakir Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Tie brzdné dráhy motocyklu je pekná blbosť. Ak tam nie sú reakčné časy potom zo zákonov fyziky dvojnásobná rýchlosť je približne dvojnásobná brzdná dráha. 580m pri tristovke to aj vlak zabrzdí skôr Že jo, mně to taky bylo nějaký divný... (ikdyž vlak to ze 300 na 580 metrech fakt nedá ) Citovat
raydowe Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 580 je ale pri 300km/h v hodine fakt malina. to clovek ani neviem ako to presiel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.